=FB= vs ~LAS~

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

asta am spus si eu. se vor schimba multe. iar kingscorpions este jalnic. dupa o lunga perioada revine si distruge tribul as. cei care au avut grija de contul lui si de trib au fost declarati tradatori iar fermele asculta orbeste. el spunea ca las va ajunge o mare forta si ca e respectat ca intemeietor. el este egal cu 0 si va fi "respectat" doar atat cat are drepturi in rest isi da aere degeaba ca nu vad pe nimeni care sa-l apere.

DeletedUser25853

mda...tot ce au scris dusmanii : " trib mamut"..poate e el trib mamut dar asta nu inseamna k acest trib nu are jucatori de valoare..si ce nu-mi place mie sunt aia care se prea lauda(se stiu ei care s-au laudat pe aicea)... suntem dusmani dar asta nu inseamna k nu ne vm respecta intre noi!!bafta la sate si lasatzi laudarosenia..

JUST A GAME!!

DeletedUser20436

ms WIZZ -eu nu vreau sa vorbesc prea multe dar fostul meu amic etr3m3s ma tot obliga sa intervin ...king scorpions si-a sters contul deja 70% din satele lui sunt innobilate intern,ai vazut ca a scazut in puncte si ai crezut ca il ataca altii? eu nici nu am pretentia ca noi suntem un trib bun ,insa pana la "ferme" e drum lung...sincer nu imi plac prea multe povesti pe aici...vreau doar sa imi vad de tribul meu si atat..cu respect

DeletedUser

S`au facut niste afirmatii ... e ok... va urez succes in sesiune fiecaruia dintre voi ... ne mai auzim dupa... pentru cei care pot face "performanta" pe jocul asta lucrand... si facand o facultate in acelasi timp... in periada de sesiune ... tot respectul... pentru ceilalti... va rog sa va vedeti de pascutul oilor sau ce meserii mai aveti... atat am avut de spus... see ya ...

DeletedUser

multumim florinel. iata si cateva statistici.

Side 1:
Tribes: =FB=
Players:

Side 2:
Tribes: ~LAS~
Players:

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 6
Tabăra 2: 0
Diferență: 6

image.php

---------------------------------------------------------

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Tabăra 1: 15
Tabăra 2: 1
Diferență: 14

image.php

-----------------------------------------------------------

Timeframe: Săptămâna trecută

Tabăra 1: 47
Tabăra 2: 7
Diferență: 40

image.php

------------------------------------------------------------

Timeframe: Dintotdeauna

Tabăra 1: 59
Tabăra 2: 12
Diferență: 47

image.php

Pentru Mondenu... cred ca ar trebui sa iti pui semnatura de pe L13... aia te reprezinta...

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser3627

V'ati cam grabit cu presupunerile...
~LAS~ detine locul 1 si pe aparare si pe atac....
probabil nu e chiar un trib de ferme

http://ro9.twplus.org/file/ally/1280/

Locul ala e o iluzie , a inclus CK care era pe primul loc la atac , e logic sa ramana pe prima pozitie . Acolo ai suma punctelor facute de jucatori nu de trib , e o mare diferenta . Din CK nu mai joaca foarte multi , cel putin cei buni nu prea mai sunt pe aici chiar daca satele lor sunt in LAS , asa ca se poate considera ca sunt ferme .

15 Lord of Aqua -Scorpions 61,52 Mio.
astea sunt punctele facuta de LAS e o mica diferenta .

DeletedUser

Pentru Mondenu... cred ca ar trebui sa iti pui semnatura de pe L13... aia te reprezinta...

asta e grija ta ? L13 ? vezi ca mai am cont si pe l3

contul de pe 13 si-a facut datoria. a atras peste jumatate din membrii ck de pe l9 pe l13. intr-un viitor apropiat poate o sa realizeze si ei ca daca n-au avut timp de o lume cu vit 1 , cu siguranta nu vor avea timp de una cu vit 2.

dar deja cred ca te obosesc cu planuri prea subtile. pune statistici daca ai ceva de zis.

presimt ca atunci cand cei din MT vor ajunge pe langa tine o sa realizezi si tu ca nu prea mai ai timp de triburi ;)

spor la sate:D

DeletedUser20436

asta e ultima postare ce o fac aici: pt ca nu ma intereseaza toate balivernele pe care le scoateti ...=FB= ODATA VA-M spus va apreciam ,dar nu ati vut nici acea tarie de caracter sa ne anuntati si pe noi ca ne-ati trecut la dusmani ,asa ca unde e barbatia voastra ,probabil ca va deranjeaza mult ca suntem peste voi si nu suntem nici mamuti suntem peste 300 de membrii atat....asa ca va las sa va laudati aici ce tari si mari sunteti voi,pt ca nu o sa mai citesc acest forum ,asa ca puteti sa va ridicati in slavi pe voi insiva cat vreti

DeletedUser11867

asta e ultima postare ce o fac aici: pt ca nu ma intereseaza toate balivernele pe care le scoateti ...=FB= ODATA VA-M spus va apreciam ,dar nu ati vut nici acea tarie de caracter sa ne anuntati si pe noi ca ne-ati trecut la dusmani ,asa ca unde e barbatia voastra ,probabil ca va deranjeaza mult ca suntem peste voi si nu suntem nici mamuti suntem peste 300 de membrii atat....asa ca va las sa va laudati aici ce tari si mari sunteti voi,pt ca nu o sa mai citesc acest forum ,asa ca puteti sa va ridicati in slavi pe voi insiva cat vreti

stii am un prieten si nul vazusem dupa o perioada timp iar cand neam intalnit si lam vazut iam spus mama ce gras esti iar el mia spus ca nu e gras ci are 110 kg...asa si voi nu sunteti mamut si sunteti 300 de membri in trib:))

DeletedUser9858

oricum e ciudat rau ca , de la aqua nu e decat un intemeietor in LAS si cei mai multi din cei mari au ramas acolo doar cativa sau dus in LAS ia restu sunt tot in AQUA

oricum eu pariez tot pe FB pentru ca au o conducere beton

DeletedUser

oricum e ciudat rau ca , de la aqua nu e decat un intemeietor in LAS si cei mai multi din cei mari au ramas acolo doar cativa sau dus in LAS ia restu sunt tot in AQUA

oricum eu pariez tot pe FB pentru ca au o conducere beton

cei buni s-au dus in =fb= cel putin pe care ii stiu eu :D..

DeletedUser25778

hahaha... si inca odata hahahahhaaha... si *** nu ma opresc o sa imi puste o vena... sau poate un tendon... deci voi nu realizati cat de penibili sunteti....
Hai sa fac si eu ca si voi....: Moam is cel mai bun... voi nubi... eu bun... bla bla... pe lumea 3290 eu rupt tot, voi varza... dum dum... toti venit dupa mine in trbiu meu si doar al meu si condus de mine si doar de mine , eu barosan....
Si acuma sa revenim la treburile normale... as ruga ca cine posteaza sa nu foloseasca doar laude de sine.... sa zica fapte... ce s-a intamplat.... nu dume de kko(cacao)

DeletedUser

Ca si in viata...cine stie face, cine nu, incearca sa dea lectii...

Sigur ca sint triburi bine organizate, in primele douazeci de locuri si sub 200 de membrii, dar cei de acolo se lauda mai rar, au ceva mai bun de facut.

De altfel bafta la toti ca sa aveti apoi ce povesti la nepotii

DeletedUser

ms WIZZ -eu nu vreau sa vorbesc prea multe dar fostul meu amic etr3m3s ma tot obliga sa intervin ...king scorpions si-a sters contul deja 70% din satele lui sunt innobilate intern,ai vazut ca a scazut in puncte si ai crezut ca il ataca altii? eu nici nu am pretentia ca noi suntem un trib bun ,insa pana la "ferme" e drum lung...sincer nu imi plac prea multe povesti pe aici...vreau doar sa imi vad de tribul meu si atat..cu respect

prietene eu folosesc twstats de cand am inceput jocul. stiu de cand a inceput sa cedeze. ceea ce m-a deranjat e faptul ca a distrus un trib doar pentru ca asa a vrut el si acum se lasa ca numai are sceptrul magic.

DeletedUser22849

Hmm...ciudateniilor...vorbiti de dragu de a o face...vom vedea noi care pe care...mai intai sa terminat razboiul cu ATC...apoi vom scapa si de grandiosul...valorusol...invincibilul =FB= deocamdata sunteti inferiori noua...nu neaparat la playeri...ca noi suntem mamuti...nici o problema in curand or sa fie cei mai buni...atunci vom vedea adevarata forta...

Te-am salutat extr3mes

DeletedUser

Hmm...ciudateniilor...vorbiti de dragu de a o face...vom vedea noi care pe care...mai intai sa terminat razboiul cu ATC...apoi vom scapa si de grandiosul...valorusol...invincibilul =FB= deocamdata sunteti inferiori noua...nu neaparat la playeri...ca noi suntem mamuti...nici o problema in curand or sa fie cei mai buni...atunci vom vedea adevarata forta...

Te-am salutat extr3mes

lauda de sine nu miroase a bine,pt mine nu sunteti nimik daca venea altcineva si va lauda o mai luam in serios insa tu crezi ca vorbesti din basme

DeletedUser

nimeni din FB nu a avut aprecieri de nici un fel la adresa jucatorilor sau a tribului ~LAS~ !

ca sunteti ferme sau nu, asta nu e problema tribului FB. chiar nu ne intereseaza acest aspect. daca cineva din FB are vreo iesire la adresa altcuiva din LAS pe forumul extern cu siguranta o sa fie mustrat.

FB nu este cel mai bun trib de pe harta, avem si noi problemele noastre interne, nu suntem perfecti. Noi ( conducerea FB ) incercam sa le transmitem membrilor nostrii ca satele LAS sunt doar puncte rosii si trebuiesc cucerite. gargara, bravura si lauda nu sunt incurajate la noi in trib.

daca x sau y din alt trib vin aici si isi expun o parere despre tribul LAS, noi ce sa facem ? sa-i gonim ? nu putem, e democratie, fiecare spune ce vrea.

@borzesti : avand in vedere ca razboiul contra ck a durat mai bine de 3 luni, indiferent in ce trib intrau ( in special Karma ) rezultatul era acelasi. razboi. anuntat sau nu.

poate parea o lipsa de fair play anuntarea tarzie a razboiului, dar si voi trebuia sa luati in vedere cand i-ati invitat anumite aspecte ( cu cine erau in razboi, relatiile lor de diplomatie, ...etc )

niste statistici la sfarsit :

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Tabăra 1: 21
Tabăra 2: 0
Diferență: 21

image.php

-----------------------------------------------------------------

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Tabăra 1: 37
Tabăra 2: 2
Diferență: 35

image.php

-------------------------------------------------------

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută

Tabăra 1: 80
Tabăra 2: 8
Diferență: 72

image.php

--------------------------------------------------------

Side 1:
Players:

Side 2:
Players:

Timeframe: Dintotdeauna

Tabăra 1: 150
Tabăra 2: 29
Diferență: 121

image.php

spor la sate ambelor triburi !

DeletedUser15142

Ati reusit si voi sa le luati cateva sate celot fin Las SI Va dati mari?..

Eu unul nu m-as grabi sa ma laud , poate cei care iati innobiliat erau inactivi , nu le mai pasa de joc etc.

Și așa scriu si eu cu ț si ș , am inceput și eu să scriu cu astfel de caractere.

DeletedUser

Ati reusit si voi sa le luati cateva sate celot fin Las SI Va dati mari?..

Eu unul nu m-as grabi sa ma laud , poate cei care iati innobiliat erau inactivi , nu le mai pasa de joc etc.

Și așa scriu si eu cu ț si ș , am inceput și eu să scriu cu astfel de caractere.

mah hai ca un sat doua mai merge dar nu 250 toate de inactivi..sa fim realisti asta e valoarea celor din LAS!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus