=FB= vs ~LAS~

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser8140

deocamdata cu inactivi sau nu LAS sta rau, am ceva cunostiinte pe acolo playeri buni dar cred ca isi vor reveni si nu va mai fi asa disproportionata statistica, acum e MACEL

DeletedUser

deocamdata cu inactivi sau nu LAS sta rau, am ceva cunostiinte pe acolo playeri buni dar cred ca isi vor reveni si nu va mai fi asa disproportionata statistica, acum e MACEL

zi-mi si mie care, ca sa stiu unde sa ma apar.
LAS sta cam rau pentru ca da tare in ATC camdeodata, vom vedea ce va iesi...

DeletedUser

mda macelul continua:
Side 1:
Tribes: =FB=
Players:

Side 2:
Tribes: ~LAS~
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 331
Tabăra 2: 536
Diferență: 205

image.php

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 91
Tabăra 2: 8
Diferență: 83

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 2,766,996
Tabăra 2: 4,810,456
Diferență: 2,043,460

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 816,329
Tabăra 2: 75,711
Diferență: 740,618

image.php

.................................
scuzati statistica acesta insa cei din LAS zic ca ei se ocupa de ATC iata cum o fac:
Side 1:
Tribes: ATC
Players:

Side 2:
Tribes: ~LAS~
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 120
Tabăra 2: 536
Diferență: 416

image.php

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 30
Tabăra 2: 16
Diferență: 14

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 971,006
Tabăra 2: 4,810,456
Diferență: 3,839,450

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 273,960
Tabăra 2: 142,404
Diferență: 131,556

image.php

nui vad bine pe baieti daca pierd pe ambele fronturi unde au razboaie

DeletedUser8140

ATC vs LAS e strans dar conduc ATC dar FB vs LAS e in favoarea FB-ului, asta e cand ai 2 razboaie deodata, ambele meciuri merg spre infrangere, totusi cred ca cu ATC vor stabiliza situatia si vor fi capabili sa tina piept si la FB. Da le e cam greu asa dar asta e jocul :)

DeletedUser3627

ATC vs LAS e strans dar conduc ATC dar FB vs LAS e in favoarea FB-ului, asta e cand ai 2 razboaie deodata, ambele meciuri merg spre infrangere, totusi cred ca cu ATC vor stabiliza situatia si vor fi capabili sa tina piept si la FB. Da le e cam greu asa dar asta e jocul :)

Asta e cand dai invite sa fie acolo sa ai ce sa nobilezi intern . Pe ansamblu totusi acest lucru practic nu inseamna nimic . Daca nu invita acei membri poate erau atacati in alta parte , acele sate oricum nu ajungeau la ei, dar asa pot nobila in liniste in alte parti .Conteaza decat in statistica , dar statistica nu spune multe , conteaza doar ce se face cu acea mare masa de sate nobilate intern .
Eu raman insa la ideea de acum o jumatate de an , aici castiga cine se plictiseste ultimul . Scopul principal nu e sa-ti nobilezi inamicul , ci sa-l determini sa plece si sa se lase .

DeletedUser20436

da...stiti ce a facut FB..vestitul si marele fb..NE-AU LUAT TOATE FERMELE DE CARE EI ZICEAU CA SUNT FERME:))DA..ACUM NU MAI SUNT FERME CA SUNT LA VOI:)))) ACUM SUNT JUCATORI BUNI..EU NU MAI JOC PE LUMEA 9 DE 2 SAPT CRED...DAR URMARESC SI SUNT INFORMAT DESPRE SITAUTIA TRIBULUI..AVEM 7 TRIBURI LA DUSMANI..CUM DREAQ SA FACI FATA LA TOTI? ASA CA PANA UNA ALTA FB bucurativa de fermele ce le-ati invitat

DeletedUser3627

diferenta este ca acele ferme sunt la adapost in FB nu pe granita , e o mare diferenta , mai e necesara doar o organizare buna ca sa devina eficiente

DeletedUser8140

deci de aici am ajuns la concluzia ca sa folosesti catapulte doar in cazul in care esti sadic si vrei sa darami satul complet :))

DeletedUser

...

Din descrierea jocului reiese ca rolul catapultelor este de a darma orice cladire in afara de prima biserica(care nu poate fi atacata) si zid, asupra caruia efectul nu mai e asa mare.
Pana aici nimic de spus despre tinta catapultelor.
Insa, ca jucator experimentat cum poate afirma fiecare jucator ca este(pana la proba contrarie)... tinta catapultelor, cand sunt lansate in atac un numar mare este: ferma, cladirea principala, curtea nobila, cazarma sau grajdul, nicidecum minele. =))
Iar cand sunt in numar mic, e de la sine inteles, sunt fixate pe piata centrala.
Iar cand iti iese un atac pe un sat de genul: 2 spargeri + tren nobil in 3-4 sutimi de secunda, sunt curios sa-l vad eu pe cel care face dodge. :D
Cu alte cuvinte, darmarea pietei centrale inaintea trenurilor nobile mareste cu cel putin 30% sansele cuceririi unui sat.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser3627

Din descrierea jocului reiese ca rolul catapultelor este de a darma orice cladire in afara de prima biserica(care nu poate fi atacata) si zid, asupra caruia efectul nu mai e asa mare.
Pana aici nimic de spus despre tinta catapultelor.
Insa, ca jucator experimentat cum poate afirma fiecare jucator ca este(pana la proba contrarie)... tinta catapultelor, cand sunt lansate in atac un numar mare este: ferma, cladirea principala, curtea nobila, cazarma sau grajdul, nicidecum minele. =))
Iar cand sunt in numar mic, e de la sine inteles, sunt fixate pe piata centrala.
Iar cand iti iese un atac pe un sat de genul: 2 spargeri + tren nobil in 3-4 sutimi de secunda, sunt curios sa-l vad eu pe cel care face dodge. :D
Cu alte cuvinte, darmarea pietei centrale inaintea trenurilor nobile mareste cu cel putin 30% sansele cuceririi unui sat.

M-ai convins ca pozitia pe care te afli e cel putin intamplatoare si in mare probabil se datoreaza nobilarilor interne . Ca sa zic asa nu ai inteles nimic si nici nu ma asteptam . Care parte nu o intelegi ?daca e sa faca care dodge iti intrerupe inainte sa ajunga primul tau atac cu catapulte , deci inainte sa poti darama piata , ca sa zic asa este inutil sa darami piata.
Cazarma si grajdul chiar nu are rost sa le darami , pentru ca nu in productia pe acel sat o sa stea cel atacat , dar minele , chiar daca initial nu o sa ti se para ceva interesant de daramat , fa un calcul ce nervi pui pe unu daca ii darami ferma , o mina si magazia , trebuie sa transporte cate putin ca nu tine magazia , sa mai stea sa construiasca , dar si sa-si trimita materiale . Intervine aici partea de frustrare si e posibil sa elimini un jucator cu 100 sate fara sa-i cuceresti nici un sat .
Sunt curios sa vad si eu un set de 6 rapoarte in 3-4 sutimi .
"Iar cand iti iese un atac pe un sat de genul: 2 spargeri + tren nobil in 3-4 sutimi de secunda" sau afirmatia asta e doar ca sa arati ca si tu cunosti ?
Asa cum ma asteptam ai destule sate luate pe nobilare interna , mai exact 87 , cred ca ai exersat foarte mult la trenulete in 3 sutimi pe astia si paradoxal cred ca ti-a iesit toate .

DeletedUser

shotgunbeginner, ai facut dodge cuiva care ti-a atacat un sat cu 2 spargeri si 4 nobili in 5 sutimi de secunda? Da sau nu?
Nu-ti voi deschide mintea catre cea mai buna strategie de joc. Dar ca aminte... privind maniera mea de joc, cauta jucatorii educatorul, picasopicture... etc., vezi ratinguri la agresori/aparatori. Sunt conturi sittuite de mine. Inca ceva, in privat daca doresti iti pot oferi inca alte 4-5 conturi cel putin la fel, poate usor ridicate in inamici invinsi ca agresor. Auzi, auzi? Pentru mine esti mic. Crede-ma. =))
Hai ca povestesc mai mult... orice sitter tin eu, e cu mult mai mare decat ratingul tau la inamici invinsi si sunt sittere, tine cont. ;)

Pi eS: Explica-ti tie, nu mie... cum se face ca la sate cucerite din diferite triburi ai numarul de inamici invinsi atat de micut as spune? Spuneai ceva de nobilari pe inactivi(cadouri)? :D
Eu iti raspund asa: orice nu joaca e nobilat. Iar daca eu pot si tu nu, se cheama ca sunt superior?
E ciudat, incepem sa jucam pe premiza ca enervam jucatorii? NU! Eu joc permanent la castig.=))
E un joc, trebuie jucat de placere...
Pune tu catapultele pe minele si taietorii de lemne, vei ajunge departe... ;)
Dar lasa-ma pe mine, caci altceva nu stiu decat nobilari interne.
Eu joc pe harta, fac ce vreau cu harta unde sunt... poti si tu sa o manevrezi ca mine? Poti? Poti?:D
---
Recorduri personale:
4 nobili in 2.33 sutimi de secunda.
Cel mai mare salt cu nobil - 40,37 ore.
Cea mai mare prada - 148.677 lemn/ 148.677 argila/ 148.677 fier. Sat format asa: 5406 cavalerie usoara + 350 berbeci.
Cel mai mic rating la inamici invinsi ca aparator, comparativ cu agresor 10/1. Adica, eu atac nu ma apar. ;)
Poate mai sunt, dar noah...
Fa si tu ca noi... dar nu-ti pleca privirea. :D
Sa vezi ce-ar fi zis mama daca ar fi citit aici... pfff.

DeletedUser3627

Intr-adevar esti o fiara in atac
54 nervozila 2,79 Mio.
108 ShotgunBeginner 2,32 Mio.
intr-adevar o diferenta enorma intre noi , doar ca eu nu am nobilat atat intern , tine cont ca am facut punctajul cu doar 6 sate de atac , asta mai spune ceva .

"Cel mai mic rating la inamici invinsi ca aparator, comparativ cu agresor 10/1. Adica, eu atac nu ma apar. "
Eu am cam 20/1 , dar matematica e grea pentru unii .

"Sa vezi ce-ar fi zis mama daca ar fi citit aici... pfff."
Probabil ti-ar fi interzis calculatorul 2 saptamani si te trimitea sa faci autodictare , iar dupa ce terminai probabil te punea sa scrii 10 pagini cu textul "sunt mic si trebuie sa invat, iar viitorul meu sunt cartea de aritmetica si abecedarul , nu triburile "

"4 nobili in 2.33 sutimi de secunda."
eu ziceam de 2 curatari+4 nobili in 3 sutimi , intr-adevar timpul e mai mare , dar e ceva mai greu de dat , oricum eu nu stau dupa recorduri de acest tip .

DeletedUser11867

:)) dati pe mine nobili in sutimi de secunda sa vedeti ce dodge fac la orice interval...daca te bazezi nu mai pe faptul ca stii sa dau atacuri la secunda e clar...mai invata si alte tehnici de atac...si apropo rolul catapultelor erste mult mai important in aparare...;)

DeletedUser

nervozila imi place de tine, te crezi asa de bun sa moara mama :))

DeletedUser

am si eu o rugaminte, e FB vs LAS , nu catapulte vs nobili la secunda.

ms.

DeletedUser

...

Imi cer scuze! Eu ma retrag... n-am vrut sa fiu rautacios. Lumea sare pe mine, eu ma feresc. O zi buna.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus