DeletedUser3627
mah hai ca un sat doua mai merge dar nu 250 toate de inactivi..sa fim realisti asta e valoarea celor din LAS!
Daca intrii in politica o sa ajungi sus , dar niciodata sef , altceva mai stii decat sa perii ?
mah hai ca un sat doua mai merge dar nu 250 toate de inactivi..sa fim realisti asta e valoarea celor din LAS!
deocamdata cu inactivi sau nu LAS sta rau, am ceva cunostiinte pe acolo playeri buni dar cred ca isi vor reveni si nu va mai fi asa disproportionata statistica, acum e MACEL
ATC vs LAS e strans dar conduc ATC dar FB vs LAS e in favoarea FB-ului, asta e cand ai 2 razboaie deodata, ambele meciuri merg spre infrangere, totusi cred ca cu ATC vor stabiliza situatia si vor fi capabili sa tina piept si la FB. Da le e cam greu asa dar asta e jocul![]()
Din descrierea jocului reiese ca rolul catapultelor este de a darma orice cladire in afara de prima biserica(care nu poate fi atacata) si zid, asupra caruia efectul nu mai e asa mare.
Pana aici nimic de spus despre tinta catapultelor.
Insa, ca jucator experimentat cum poate afirma fiecare jucator ca este(pana la proba contrarie)... tinta catapultelor, cand sunt lansate in atac un numar mare este: ferma, cladirea principala, curtea nobila, cazarma sau grajdul, nicidecum minele. =))
Iar cand sunt in numar mic, e de la sine inteles, sunt fixate pe piata centrala.
Iar cand iti iese un atac pe un sat de genul: 2 spargeri + tren nobil in 3-4 sutimi de secunda, sunt curios sa-l vad eu pe cel care face dodge.
Cu alte cuvinte, darmarea pietei centrale inaintea trenurilor nobile mareste cu cel putin 30% sansele cuceririi unui sat.