Feeback - Negustorul Calator

Noile imbunatatiri ale jocului sunt fara sens.
Eventul nu are o strategie clara. Luptatorii fie:
- scad mai putin decat le este setat sa scada
- primesc lovituri mai puternice din partea adversarului, cu mai multa forta decat le este notat sa o faca
- sunt aliniati aiurea, mereu in favoarea adversarului, care primeste alaturarea a cel putin 2 (sau mai multi) luptatori cu putere de atac mai mare. In timp ce la mine ii am mereu pe cei mai slabi primii sau alaturati.

In plus, pentru un nivel 4 atins, luptatorii au in medie 9 - 10 - 11 ca si punctaj, in timp ce adversarii au peste 20, chiar 30 in unele cazuri. In diversele strategii folosite, a fost imposibil sa bat luptatori cu nivel peste 25 - 30, chiar daca eu eram in avantaj numeric 5 vs 3.

Sa nu mai zic ca sistemul de lupta e total haotic.

Nu stiu ce v-ati propus cu el, cu siguranta a creat doar nervi. ;)
 

DeletedUser47542

Buna ziua !

Incep prin a multumi pentru eveniment, ca orice lucru nou, este bine venit !

Sunt totusi cateva lucruri pe care nu le inteleg. Daca jocul are setat, din start, cum, cine si cat ataca, asta inseamna ca se stie rezultatul de la inceput. Nu scriu ca ar fi normal sa avem noi liberul arbitru, sa fim noi cei care decid cine ataca, cum ataca, ar insemna sa cer prea mult. Vreau doar sa adaugati la acest joculet functia " instantaneu " . Daca tot se stie care va fi rezultatul, nu are rost sa pierdem timp si sa ne macinam nervii incercand sa intelegem de ce pierdem cand suntem de fapt in avantaj . Apasam " instantaneu" si primim rezultatul . Se poate adauga si functia " dublu sau nimic " sau " rosie- neagra" .
Seamana izbitor de mult cu acele jocuri electronice. Aici schimbam cartile una cate una, dand comanda direct pe "carte" ( pe luptator in cazul nostru) acolo se schimbau automat, la o simpla apasare de buton. In fine, este o parere personala si cum bine stiti : ma rostogolesc la deal pentru ca nu ma ...atrage nimic !

In rest, de ce sa ne plangem cand primim bonusuri gratis, am fi exagerati :)))

Succes in continuare !
 

DeletedUser47542

Buna ziua !

Am postat un print cu trupele fiecarui combatant. Eu am 5 unitati diferite, " inamicul" are 5 unitati diferite.
De ce este asa mare discreptanta intre abilitatile luptatorilor mei si abilitatile luptatorilor inamici ?
Si inca o intrebare : de ce ataca 2 - 3 luptatori din aceeasi tabara, consecutiv ?
Este de la sine inteles ca primul luptator vizat este cel mai puternic. Problema este ca cel mai puternic luptator din tabara mea, nu rezista la o lovitura de la cel mai puternic luptator din tabara adversa.
Eu, in prima instanta, am perceput confruntarea ca pe un joc de sah. Cel care are cea mai buna strategie, castiga.
In fine, este doar o observatie. Nu stiu daca

 
Ultima editare de un moderator:

Ariki

member
Este practic imposibil sa ajungi la 1000km fara sa investesti 5-10k pp-uri in cufere ca sa faci experienta. Pe 61 si 64 procentajul celor care au ajuns la 1000km este de fix 0%.
 

marky23

member
De ce nu se dau punctele de experienta daca am castigat o batalie? In acest moment am 1480 de puncte si urmeaza sa ajung la 1500. Am castigat de 3 batalii de 3 ori la rand si nu mi s-au dat cele 450 de puncte pe care le-am castigat. Pentru ce mai faceti aceste concursuri daca nu sunteti corecti?
 

DeletedUser45667

Fara indoiala, cel mai slab event de pana acum. Nu stiu cum si cat a fost gandit dar e un esec total :)