Feedback ”Lupta pe Baricade!”

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Aici ne puteți spune părerea voastră despre evenimentul ”Lupta pe Baricade”!

Mulțumim!
 

didi

member
Scor reacție
0
Există aceste eveniment, Lupta pe Baricade, care a început astăzi.
Vreau să-mi exprim dezamăgirea față de acest eveniment.
1. Nu se pot alege trupele pe care le consideri necesare pentru a parcurge evenimentul sau anumite etape de luptă ale acestui eveniment. Adică, să-mi aleg eu trupele și numărul de unități din fiecare trupă pe care le folosesc. Setările evenimentului face ca el, evenimentul, să hotărască dacă tu poți să câștigi sau să pierzi.
2. Nu există niște reguli clare din care să reiasă când câștigi o luptă sau când pierzi o luptă. Chiar și atunci când ai un număr mult mai mare de unități implicate în luptă în comparație cu inamicul, setările jocului, care nu îmi sunt cunoscute, te scot învins în luptă. Voi atașa, spre exemplificare capturi de ecran din care se va vedea că la un număr superior de unități aruncate în luptă, jocul dă câștig de cauză inamicului.
Aș vrea, dacă se poate să afișați pe undeva setările pentru acest eveniment. Așa cum se știe că la un anumit nivel de clădiri, pe care le ai în sat, acumulezi, ca și cont un anumit punctaj, dacă se poate să se arate, cum se face punctarea unei acțiuni de luptă, la acest eveniment.
 

Atașamente

  • BARON 2.JPG
    BARON 2.JPG
    106,7 KB · Vizualizări: 96
  • BARON 4.JPG
    BARON 4.JPG
    97,6 KB · Vizualizări: 96
  • BARON 5.JPG
    BARON 5.JPG
    85 KB · Vizualizări: 94

Raffaello

member
Scor reacție
0
la prima "vindecare" a trupelor nu s-a întâmplat nimic... si asta pe nicio lume... de va fi așa pana la finalul evenimentul e clar
 
Sus