Feedback Android app!

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Stimați jucători,


Având în vedere că unul dintre cele mai mari proiecte ale noastre, noua versiune Android a Tribal Wars Mobile, a fost abordată și este acum disponibilă pentru toată lumea, vrem să auzim opinia dumneavoastră. Deoarece ambele versiuni Android și iOS sunt acum pe picior de egalitate, putem crea și dezvolta mai ușor ambele, și suntem mereu în căutarea unor modalități de îmbunătățire. Ne-ați putea ajuta foarte mult dacă ne răspundeți la următoarele întrebări:

1. Care sunt lucrurile pe care le puteți face pe mobil, dar par mai ușor sau mai bine de făcut pe versiunea de browser, actual?

2. Care sunt lucrurile pe care le puteți face în browser, dar nu le puteți face pe mobil?

3. Care mici informații lipsesc pe mobil? Care sunt cele mai enervante aspecte ale jocului pe mobil, chiar și atunci când îl utilizați doar ca și o completare la versiunea de browser?

4. Care sunt propunerile voastre de facilități noi, pe care doriți să vedeți pe mobil, care nu sunt disponibile pe browser?



Vă mulțumim,
Echipa Triburile
 

Unloving

member
Scor reacție
1
Android.

E magica aplicatia fata de ce a fost.
In bara de jos in loc de "Misuni" si "Cont" as fi pus "Privire generala" si "Setari"(in ceea ce ma priveste pe mine). Misiunile sunt doar in start si la event, "Cont" imi arata contul premium, putin de folos.
Cand schimb satele in partea de sus mi le ia cam greu, e nevoie de ceva precizie, sau probabil doar inca nu m-am obisnuit.
Cand treci de la o mizerie care era inainte la ce e acum e greu sa vezi din prima defectele, probabil e nevoie de ceva timp.
 
Sus