FeedBack - Era Iluminării !

Scor reacție
15
Decat sa apara noi moduri de joc ca acesta (inutil dupa parerea mea), mai bine s-ar mai deschide si lumi normale de joc fara depozit premium, la fiecare 1-2 lumi cu depozit sa se deschida una fara.
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Asta era... sa inchida lumea cine baga mai repede resurse intr-o cladire.Daca se poate cumparate din Depozit:))Cine inventeaza tampeniile astea nu a jucat in viata lui Triburile,Probabil sunt transferati de pe alte jocuri,distruse deja de ideile lor geniale.
 

DeletedUser49122

E normal sa incerce sa ne ia banii :).Asa a fost mereu, si tinta lor e sa faca oricum cat mai multi...nu?

Pacat ca totusi sunt si admini care habar nu au cum sa rezolve probleme in asa fel incat sa nu ne simtim frustrati....si sa dam stergere cont dupa multi bani bagati...inclusiv rakanishu...se numeste "no people's skills"
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Lasa domne ca va iluminati . Noi astia care n-avem bani o sa ramanem neluminati ? Sa-mi spuneti si mie dupa ce va iluminati ,cum e ?
 

-VIOSALCA-

member
Scor reacție
0
Nu stiu ce urmariti cu aceasta epoca a iluminarii, dar cert e ca ne luati toata placerea de a juca acest joc. Tot mai multi renunta la joc cand vad conditiile de victorie. Dominanta e pe placul majoritatii. Gasiti ceva ce pot intelege toti, dar nu stricati acest joc adaugand poate… pusti si pistoale, tancuri si vapoare. Placerea noastra e de a juca triburi, nu al doi-lea razboi mondial.