Feedback eveniment ”Lupta pe Baricade!”

carmi

Community Manager
Membru personal
Aici ne puteți spune părerea voastră despre noul eveniment ”Lupta pe Baricade”!

Mulțumim!
 

DeletedUser48840

Buna ziua,
Am intampinat o problema aseara la acest "Concurs" pe Android, crezand ca pe PC se vor rezolva lucrurile am asteptat sa ajung acasa si sa vad despre ce este vorba, mai jos citez:

"Dacă pierdeți o bătălie, trupele vor fi rănite și vor fi indisponibile până când Medicul va ajunge să le vindece. Deoarece trupele inamice nu dispun de un Medic, trupele inamice pe care le înfrângeți vor fi eliminate."

Am ajuns la B12 si pot ataca trupe din nou de la B1-B11, acestea figurand in ideeile mele intelese din fraza de mai sus ca ele odata curatate nu mai pot fi atacate(ceea ce se intamplase pana ieri seara(inainte sa accesez jocul pe android)) , inamicul nedispunand de medic.


Multumesc,
 

DeletedUser48841

La fiecare 8 ore, atunci cand medicul vine, iti revitalizeaza trupele tale. Beneficiezi din nou de minim ce ai avut inainte.

Baricada, in conditiile in care nu a fost curatata complet, a mai ramas cu supravietuitori, va ramane asa pana in clipa in care tu o vei curata de tot. Medicul nu are nici un efect asupra baricadei NETERMINATA !

De asemeni, la inceputul fiecarei zi, poti ataca din nou baricadele DEJA curatate, pentru colectarea sa spunem a ducatilor iar, sau pentru o recompensa etc. ATENTIE INSA .. o baricada curatata, incepand cu urmatoarea zi, va deveni mai puternic aparata, astfel trupele aparatoare din ea devenind de la o zi la alta mai numeroase.
Ex: in ziua 1 ai curatat B1 .. care avea 300 trupe.
In ziua 2 vei putea din nou ataca B1, care va avea insa 400 de trupe. Daca le cureti iar, in ziua 3 aceasta va avea 600 de trupe. Si tot asa.

Scopul este sa cureti toate baricadele, dar in anumite momente poti relua atacurile pe baricadele deja curatate pentru un surplus de ducati.

Daca nu trebuia sa raspund pe acest topic, rog stergeti. :)