Feedback - Nouă facilitate în joc: ”Curățarea”

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Aici ne puteti spune părerea despre noua facilitate în joc!
 

DeletedUser48227

O idee foarte slaba ! O sa distrugeti jocul ! Pentru banii sunteti mercenari
 

focushor

member
Scor reacție
0
Parerea mea sincera este ca din pricina aparitiei acestei facilitati, tocmai ati distrus orice sansa a unui jucator fara puncte premium sa fie mai bun decat un jucator cu puncte premium. Ce nu va dati seama din pacate este ca, jocul pierde jucatori nu din cauza ca se plictisesc, ci din cauza facilitatilor premium care apar periodic.. Dar spusele mele nu va vor educa, daca le luati in seama maxim o sa dati un raspuns "am primit-o ca ordin de la InnoGames, nu e vina noastra ca a aparut".. Se duce jocul asta, la fel si cheful jucatorilor
 

PRADA

member
Scor reacție
2
Adică degeaba mai pun 'smecherii' spike-uri? dăm cu "curatare" în loc de farm si nu mai pierdem caii? :rolleyes:
#gicăKangur
 

Jason.Statham

member
Scor reacție
0
La ce ne mai cereti parerea in zecile de chestionare la care ne rugati sa va raspundem? Asta ati inteles voi/INNO de la jucatorii de pe .ro?

Sunt tare curios care au fost concluziile la care ati ajuns, de ati luat decizia sa introduceti noua facilitate. :)
 

DeletedUser6558

Adică degeaba pmai pun 'smecherii' spike-uri? dăm cu "curatare" în loc de farm si nu mai pierdem caii? :rolleyes:
#gicăKangur
ARE vreo x% mai putin ca un atac pe un sat gri , dar nu aia e problema. Problema e unde e Moyra si in general de ce se intimpla sa se intimple updateuri de kkt in loc de updateuri care sa imbunatateasca jocul? as zice de ex. ca as fi cautat o harta pe l57 de ex da de ce sa mai zic.
 

DeletedUser41053

Buna,

Noua facilitate e chiar buna. Ajuta la dezvoltare si jucatorii mai putini activi care nu pot sta pe joc multe ore pentru a farma. As avea niste propuneri pentru aceasta facilitate.

1. In raportul generat ar fi frumos sa avem un link catre sat si fereastra de curatare. Ceva asemanator cu ataca din nou dintrun raport normal de atac.
2. Ca sa vedem ce trupe avem la curatat trebuie sa mergem la fereastra cu trupe din piata centrala. Dar acol nu ne zice timpul cand se intorc numai trupele care sunt plecate. Ar fi frumos sa avem toate datele pe o ferestra, trupe si timp deci daca se poate aduga in piata centrala -> curatare si trupele cu care am trimis la curatat nu numai timpul cand se intorc trupele ne-ar ajuta foarte mult.
3. In privirea generala -> Trupe nu avem o privire de asamblu a tuturor trupelor care sunt la curatat. Ar fi frumos si aici sa vedem o diferentiere a trupelor care sunt pe drum la atacuri sau sunt pe drum la curatat.
 

DeletedUser48449

O idie buna! Poti farma cu un 30% mai mult ceea ce e bine eu unu nu folosesc trupele de aparare la farmat dar seara le dau o "curatare" pana la 8 dimi sa fie pe pozitie in caz ca :) e simplu si util le trimit toate iti vin toate
 

DeletedUser6558

O idee buna. Cei care sunt pe aparare pot farma si ei.
fratele meu, e o idee foarte proasta.
aia de pe aparare a propos au sat mixt cu circa 300 de cai minim si farmeaza binem cu lancile si aia f smecheri cu cavaleria grea. nici un prost nu isi face doar lanci pe "aparare" pe satul #1. toti au cai de farmat.
e o idee penibila. e o idee geniala pt prosti ce/care/carora le lene sa joace .
dar mesajul meu e de prin anul 2009.