Feedback - v. 8.138/140/141

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Aici ne puteți spune părerea voastra despre noua versiune de joc Triburile 8.1xx!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser21703

Buna ziua!

Mi se pare aiurea ca pe paladin sa il cheme automat ”Paul”. De ce nu ”Maria” sau ”Ion”? Pe langa asta...stau si ma intreb ce o sa gandeasca unii iubiti / soti cand vor vedea ca pe paladin il cheama nu-stiu-cum. E aiurea! Mai bine scoateti treaba cu numele paladinului, daca vreti ”impuse”, sa il cheme automat ca pe satul de unde provine si gata, s-a incheiat telenovela!:))
Treaba e asa: eu nu vreau ca pe paladinul meu sa il cheme ”Paul”. Chiar nu-mi place numele asta!:)) Vreau sa il cheme Theo, sufar de cultul personalitatii!:))))
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Nici mie nu-mi place numele asta, PAUL . Hai sa-l botezam GICU . Daca vine vreun minor istet si se joaca puzzle cu literele alea,iese ceva care mi-e rusine sa pronunt .La Gicu nu iese nimic ca e unic . Schimbati numele . Si nici Marius nu-mi place ,nici Maria ,nici Ion . Au rromi niste nume bengoase ...hahaha
 

DeletedUser8343

O fi fost vreun narcisist prin echipa Inno si a tinut neaparat sa ii poarte numele paladinul.. :D
 

M A D M A N

member
Scor reacție
0
Schimbări de sfârșit de lumi
De la versiunea 8.150 înainte, triburile vor fi blocate si clasamentele înghețate imediat ce condiția de victorie este atinsă. Jucătorii din top vor fi recompensați automat cu Punctele Premium si trofeele/insignele aferente. Pentru a se atinge acest scop, pacea de sfârșit de lume va fi scoasă din faza de închidere pe bază de Dominanță. Lumile aflate în pace atunci când va fi introdus acest update se vor închide atunci când update-ul va fi aplicat!




Băgați trofeul de sfârșit de lume si pe "Lumile speciale"
 
Sus