Feedback- Versiuni noi de joc!

culdasergiu

member
Scor reacție
0
S-ar putea repara bug-ul pe versiunea de IOS. Textul Comanda de constructie data ramane cateodata blocat pe ecran si nu dispare doar daca redeschizi aplicatia. Tex-ul apare peste unele elemente de joc si face joc-ul inpracticabil.
 

=GETO-DACUL=

member
Scor reacție
0
Tot ce multumeste pleyerii, orice schimbare mai ales daca exista si posibilitatea de a nu renunta in cazul nosttru la protectie, e binevenita.
 

marakesh

member
Scor reacție
0
E ok schimbarea cu protectia dar ar fi putut fi modificata altfel:
daca un jucator aflat in protectie ataca un alt jucator atunci doar jucatorul atacat poate sa il atace inapoi. alti jucatori nu. un fel de "revenge attack" care nu ar tine cont de moral etc.
 

TheGrimReaper

member
Scor reacție
0
Intrebare legata de schimbarea facuta la pachete (care este un foarte mare plus din punctul meu de vedere) : se aplica si la pachetele primite pentru recrutare de nobili? sau doar la cele de x% resurse ?
 

Shurubel

member
Scor reacție
0
Intrebare legata de schimbarea facuta la pachete (care este un foarte mare plus din punctul meu de vedere) : se aplica si la pachetele primite pentru recrutare de nobili? sau doar la cele de x% resurse ?
1614090680391.png


Da, se aplica si la pachetele de prestigiu
 

Raffaello

member
Scor reacție
0
@Rakanishu Legat de planificatorul de atacuri:
1627163933534.png
Corect gramatical este 'Comenzile'

O alta remarca este faptul ca atunci când esti pe harta dai pe arata planificator iti arata satele planificate
1627164074617.png


însă când dai sa adauge o noua comanda nu iți arata satele deja existente in planificator

1627164129061.png


Aceasta ar fi bine de implementat pentru a evita de a da o tinta din greșeală la jucători diferiți nevăzând ca acel sat a fost deja repartizat.

O ultima idee de implementat este legata de lista membrilor din planificator care acum e aleatorie si dezorganizata si trebuie sa cauti un jucător anume. Aici ar fi utile ori o ordonare alfabetica ori o preluare a ordonării in funcție de puncte adică sa o preluare a clasamentului din trib
 
Ultima editare:
Scor reacție
0
Salut,

Am observat ca sa dezactivat scriptul de T-Train.
Dar observ ca in joc a fost inlocuit cu posibilitatea de a adaugat un nou atac in comanda fara ca acel atac sa contina neaparat Generatie de nobil.
Ok inteleg, foarte bine .
Da de ce nu exista aceasi posibilitatea si pe trimitere de sprijin?
De ce nu pot adauga alte comenzi cand vreau sa trimiti sprijin catre un sat?
Nu mi se pare corect ca la atac sa poti sa adaugi alta comanda noua dar la sprijin nu.

Ori faceti un update si rezolvati aceasta situatie ori scoateti posibilitea de a adauga alta comanda de atac catre un sat desi acesta nu contine nobil.

PS: am deschis acest topic cu intentia de a avea o discutie deschisa pe acest subiect.
Daca ideea este sprijinita si de comunitate va fii implementata.
Tinand cont ca scripturile care interactionau cu butonul de SEND au fost dezactivate consider ca integrarea lor in joc trebuie sa fie in mod egal atat pentru a putea ataca un sat cat si pentru a putea sprijini acel sat.
Atat timp cat jucam cu atacuri la mlsecunde mi se pare o lipsa majora de avantaj in conditiile in care sa ataci din joc cu 4 taburi poti da sa sprijini NU.
PS2: Cred ca se poate rezolva acest mic detaliu fara prea multa bataie de cap, nu as vrea sa revin la vechiul sistem de t-train (Configurare in chrome).



Multumesc,
Devil
 

Shurubel

member
Scor reacție
0
@Rakanishu legat de versiunea 8.277, avand in vedere ca s-a restrictionat posibilitatea jucarii simultan pe doua platforme separate (steam+browser) poate pe viitor pe o speciala se poate implementa si joaca doar de pe telefon+steam, sa se mai evite folosirea de scripturi, sau doar de pe steam(pe steam se pot folosi doar scripturile legale din meniu rapid).

"După ce am primit feedback pe ultima lume fără farm de pe serverul internațional cu privire la anumite itemuri, am decis că pe viitor, toate beneficiile de pe un cont vor fi scoate atunci când acesta dă restart."
Aici face referire si la "inceput nou" din setari sau doar la "constructia unui sat nou" ?
 

Shurubel

member
Scor reacție
0
@Rakanishu de la ultima actualizare statisticile de razboi s-au stricat, orice filtru de data folosesti iti apar statisticile pe ziua curenta, daca iesi si intri iar se pune automat pe ziua curenta.

1668679893426.png
 
Ultima editare:
Sus