focushor News: Editia #4 - La placinte inainte, la razboi, inapoi!

Roscky

member
Scor reacție
0
Nici pe tine nu te gasim in clasament , te-ai pierdut ? sau te tarasti ca viermele ?

Roscky

member
Scor reacție
0
Tot ce ati reusit sa faceti ii sa recuperati sate pierdute , da is curios cat o sa o mai tineti tot asa

Deleted User - 743785134

Tot ce ati reusit sa faceti ii sa recuperati sate pierdute , da is curios cat o sa o mai tineti tot asa

remember? "eu nu ma duc sa plang nicaieri poti tu in schimb sa te duci sa plangi la tot tribu tau ca vi interzis sa mai luati sate langa mine , de ce ? Ca asa vrea cucu meu .Am incheiat discutia - Roscky în data de 26.10. la ora 12:34 "

ce mai face cucu tau? tot degeaba, tot degeaba?

Roscky

member
Scor reacție
0
Ba copilule te dai tare ca ataci de pe sittere si tu bagi numa nobilii ?:)) esti praf baiete si o sa tio iei tare urmatoarele zile , ai noroc ca nu am cum sa ti fac ticket pentru asta , da esti un jegos de player tu singur sau cu echipa ta nu puteti face nimic , numa de pe sittere din alte triburi sunteti in stare

Scor reacție
1
Ba copilule te dai tare ca ataci de pe sittere si tu bagi numa nobilii ?:)) esti praf baiete si o sa tio iei tare urmatoarele zile , ai noroc ca nu am cum sa ti fac ticket pentru asta , da esti un jegos de player tu singur sau cu echipa ta nu puteti face nimic , numa de pe sittere din alte triburi sunteti in stare
Scuza număru 1.. Luati doar sate recuperate
Scuza număru 2...atacati de pe sittere
Scuza număru 3( va urma) : oricum nu jucam serios eu am și viata nu pot sta numai pe joc
. Închei cu o vomă. Mi s a aplecat de la atâta prostie

Roscky

member
Scor reacție
0
Avem dovezi ca atacati de pe sittere , nu ii nevoie de scuze chiar numa recuperari dati :)) da mno ti prea rusine sa recunosti pe extern chestia asta , aici esti numa cu gura mare in rest esti in jucator de 2 lei si o guma turbo

Deleted User - 743797229

Deci nu stiu de ce tot dai din pupaza aia atat ca si cum ai facut tu mare branza pe speciala, pe speciala trecuta (eram pe contul principal Stâlp) si atat tribul tau cat si tu ati rezistat un organizat iar aici pana acum ai scris mai mult pe forum decat facut ceva pe harta, de unde atat tupeu pe capul tau?

Ultima editare de un moderator:
Scor reacție
1
Avem dovezi ca atacati de pe sittere , nu ii nevoie de scuze chiar numa recuperari dati :)) da mno ti prea rusine sa recunosti pe extern chestia asta , aici esti numa cu gura mare in rest esti in jucator de 2 lei si o guma turbo
Da a negat cineva? Vrei sa te atac și de pe cont din academie? Am si din tribul tău dar întra vizita, stai sa vina data de 8.. În rest doar dai din claxon fără nimic concret.. Ai făcut scandal sa nu mai luam sate lângă tine.. A venit razboiu și ai pierdut un sat deja. Așteptăm să arati ceva și pe harta...eu unu chiar dau doar din pampoane, fac galerie la coplayer. Razvane make me proud:))

Roscky

member
Scor reacție
0
Nu o fost vina mea ca am avut trib de adormiti , daca tin minte speciala trecuta nu ati reusit sa imi luati nici macar 1 sat , inca mai rugat la final sa iti cedez sa ajungi in top , speciala asta daca ma uit la voi numa cu barbare si cu interne vati batut , daca ma uit la mine am luat numa puncte rosii deci ce is cu aberatiile astea pe capu tau ?
Eu imi permit sa vorbesc pentru ca daca dau pe profilu meu nu m-am batut cu 20 de barbare sau 20 de interne ca voi , si nu o sa ma opresc aici , voi luati barbare si interne incontinuare ca numa atata puteti , si la final daca ajungeti la final da nu cred ca pe speciala asta o sa ajungeti la final o sa plangeti la playeri sa va cedeze satele sa ajungeti in top ca nu vau ajuns barbarele

Roscky

member
Scor reacție
0
Asteaptama ca vin , abea astept sa vad voi ce faceti pe harta , mi-ai luat un sat la o distanta enorma de satele mele si ati atacat de pe sittere si te crezi mare mafiot , atacam in nucleul meu de sate sa te vad :)) a stai nu poti nu ai destule sittere incat sa imi intrii in nucleu

matusalemic

member
Scor reacție
0
Deci nu stiu de ce tot dai din pupaza aia atat ca si cum ai facut tu mare branza pe speciala, pe speciala trecuta (eram pe contul principal Stâlp) si atat tribul tau cat si tu a-ti rezistat un organizat iar aici pana acum ai scris mai mult pe forum decat facut ceva pe harta, de unde atat tupeu pe capul tau?

cum ai tupeu sa scrii pe extern dupa ce iti ia tot tribu ban ca sunteti plini de scripturi ilegale? sa nu mai zic cat ati putut sa abuzati de asta speciala trecuta ca ai umplut harta de suporti cu doctoru de pe conturi care erau stiute si totusi nu si-a luat nimeni ban :))))

n-ai dreptul la o opinie prietene, da-ti doua palme si intra pe o speciala sa joci fara ajutoare ia vezi mai faci 30 de sate cu 300k inamici invinsi?

Deleted User - 743797229

LocNumeTribÎnfrângere
36 Roscky
162023_thumb
Fraţii
170.896

7 whistle
162618_thumb
Power
289.286

Esti bine? se pare ca "internele" si barbarele au ripostat mai mult decat "jucatorii" tai

Deleted User - 743797229

cum ai tupeu sa scrii pe extern dupa ce iti ia tot tribu ban ca sunteti plini de scripturi ilegale? sa nu mai zic cat ati putut sa abuzati de asta speciala trecuta ca ai umplut harta de suporti cu doctoru de pe conturi care erau stiute si totusi nu si-a luat nimeni ban :))))

n-ai dreptul la o opinie prietene, da-ti doua palme si intra pe o speciala sa joci fara ajutoare ia vezi mai faci 30 de sate cu 300k inamici invinsi?

1603918209332.png

Nu te-am gasit, te-ai pierdut?

Deleted User - 663318

Asteaptama ca vin , abea astept sa vad voi ce faceti pe harta , mi-ai luat un sat la o distanta enorma de satele mele si ati atacat de pe sittere si te crezi mare mafiot , atacam in nucleul meu de sate sa te vad :)) a stai nu poti nu ai destule sittere incat sa imi intrii in nucleu
Daca apas 1 postezi si in romana?

Roscky

member
Scor reacție
0
Pai am zis iam cedat satele la om la final de speciala ce ii de ascuns in asta ? pacat ca nu am mesajele

Sus