Deleted User - 743797229
Pai am zis iam cedat satele la om la final de speciala ce ii de ascuns in asta ? pacat ca nu am mesajele
Pai am zis iam cedat satele la om la final de speciala ce ii de ascuns in asta ? pacat ca nu am mesajele
Ba copilule te dai tare ca ataci de pe sittere si tu bagi numa nobilii ?) esti praf baiete si o sa tio iei tare urmatoarele zile , ai noroc ca nu am cum sa ti fac ticket pentru asta , da esti un jegos de player tu singur sau cu echipa ta nu puteti face nimic , numa de pe sittere din alte triburi sunteti in stare
) ai fost recrutat dupa primul organizat, iar la organizat s-a dat pe un singur sat al tau si l-ai pierdut.
Vezi atașament 3531
Cum mi-ati luat ultimu sat daca am terminat cu voi ? Vezi cat esti de scurt la minte ?))
Avem dovezi ca atacati de pe sittere , nu ii nevoie de scuze chiar numa recuperari dati) da mno ti prea rusine sa recunosti pe extern chestia asta , aici esti numa cu gura mare in rest esti in jucator de 2 lei si o guma turbo
Număr: | 0 | 0 | 1538 | 0 | 5 | 708 | 60 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Pierderi: | 0 | 0 | 1538 | 0 | 5 | 708 | 60 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Agresor: | bkpdilau | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Origine: | Caemlyn (485|469) K44 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Varcolac2005 tare-n clanta ca ne da cu harta-n cap, dar nici nu stim cine e pe harta
Also, o mema sa ne aducem aminte de zilele frumoaseVezi atașament 3520
Apărător: | bkpdilau |
---|---|
Ţel(direcţie): | Illian (493|471) K44 |
Distrugere prin foc de catapultă: | Fierărie distrus de la nivelul 17 la nivelul 15 |
---|
Ce liniste a devenit dintr-o data)
Apărător: bkpdilau Ţel(direcţie): Illian (493|471) K44
Distrugere prin foc de catapultă: Fierărie distrus de la nivelul 17 la nivelul 15
Azi ati pierdut mai mult deff decat noi care am avut organizat de la 3-4 triburi, sau cate sunteti + BMB)
II linistea dinaintea furtunii , date mare cat mai poti ca intro sapt esti in colt de hartaCe liniste a devenit dintr-o data)
Apărător: bkpdilau Ţel(direcţie): Illian (493|471) K44
Distrugere prin foc de catapultă: Fierărie distrus de la nivelul 17 la nivelul 15
Azi ati pierdut mai mult deff decat noi care am avut organizat de la 3-4 triburi, sau cate sunteti + BMB)
II linistea dinaintea furtunii , date mare cat mai poti ca intro sapt esti in colt de harta)
bravo frumosule ai spart 2000 de lanci si 2000 de arcuri vrei premiu pentru agresorul zilei ?))))))))))
altii au 20 000 unitati invinse intr-o zi si nu fac postari pe forum)))))
si vezi ca esti cam penibil cand schimbi conturile pe forum sa faci postari diferite, da las' ca merge ca nu stie lumea))))
Eu cred ca roscky voia sa pună numele rocky da l a batut tastatura și nu știe sa facă alt contAm zis ca poate ii o perioada a lunii de sunteti asa, dar se pare ca la voi este din nastereuitate cine a postat prima oara rapoarte
) daca le raspund cu rapoarte nu ii bine, si faceti cumva sa le oferiti campionilor astia mondiali niste abecedare daca tot sunt la inceput cu externul