Forumul comun al triburilor L16

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

sorincristiano006 în data de 08.09. la ora 19:33
Buna seara.
Doresc sa fac un forum in care sa fie toate cele 30 de triburi din top.
Mai precis un forum cu off topic in care sa discutam si sa ne distram cu toti impreuna sa mai uitam greutatile acestui joc si sa ne inprietenim chiar daca suntem dusmani.
Doresc sa aflu daca doriti ca tribul dumneavoastra sa participe la acest forum.

Cu stima si respect:

Cam asa a "sunat" invitatia , LOL a acceptat , propun ca aici sa se posteze diferite mesaje funny ori not funny de pe acel forum

DeletedUser

Auzi daca postez toate mesajele funny raman in urma rau de tot:))
Cate sunt pana acum vreo 20 de teme si la fiecare cate 50-250 de postari:))

DeletedUser26205

O idee buna cu comunicarea, dar deja imi imaginez cam la ce prostii se va ajunege, injuraturi si chestii de genu.
Quit refuza initiativa !

DeletedUser

O idee buna cu comunicarea, dar deja imi imaginez cam la ce prostii se va ajunege, injuraturi si chestii de genu.
Quit refuza initiativa !

conditia mea a fost tocmai asta : fara injuraturi/atacuri la persoana / L16

tot ce se discuta acolo sunt subiecte "mondene" , din RL

DeletedUser

Forumul e un instrument vital de comunicare pentru un trib serios. Dar daca membrii implicati vad bulina albastra in fiecare minut, si vor sa stie daca se intampla ceva important in trib, si vad numai offtopic, nu e bine (ca sa nu fie rau- Hagi, Mondenii). Ideea este merituoasa, in forma de forum extern, de tehnic e posibil.

DeletedUser

e buna ideea ,dar si putin riscanta pt e greu sa fie controlat forumul...sper sa nu existe certuri chiar da ca uneori dintr-o cearta poate sa se nasca o pritenie:)

DeletedUser11365

pai riscu aparitiei certurilor pe extern ii clar mai mare decat pe forumurile interne..externu iti da senzatia ca esti in "lumea buna" si in cele mai multe cazuri asta duce la un showbizz gratuit..vor fi si certuri si de toate..

DeletedUser

Tribul STING refuza de a participa la un asemenea "proiect"
Motivele le-am explicat pe privat

DeletedUser

Ar fi mai interesanta o conferinta pe skype cum s-a facut si pe l15

DeletedUser

Ar fi mai interesanta o conferinta pe skype cum s-a facut si pe l15

pe 15 s-a facut intre B-Sea si WT,doua triburi ce se respecta
aici se propune o conferinta intre triburile din top 30
ai dori sa discuti pe skype cu sute de copilasi gen japonezu ala(nu-i pot retine numele :mad: ) ?

DeletedUser

Iurka, adex a facut o conferinta cu triburile si jucatorii cunoscuti...cine stie cum oi fi ajuns si eu pe acolo :confused:

Si referitor la japonez nu fac nici o diferenta intre el si tine.. :p

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Ar fi buna o conferinta generala pe skype,nu uitati sa ma invitati si pe mine :rolleyes:,gaby am toata baza in tine

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus