DeletedUser
Ce frumos si ritmat va raspunde Freesoul,nu prea vad de unde Nikita...cel putin nu prea o duce capu pe Nikita,ea nu var da peste nas cu fiecare raspuns!!

ce e rau in a avea cladirile la maxim? dintre toate targul e inutil. arata-mi cat castigi daca demolezi...principala e necesara sa fie maxima mai ales in granita,dar voi,marii luptatori stiti asta. fiecare decide cum isi organizeaza creste satele,...dar important e ce face cu ele.....noi luptam,voi?
florinel media satelor din scitii este 10989,au cele mai dezvoltate sate de pe toata harta
*repeta,ca n-am inteles mesaju
ce rea estiNope, problema se pune altfel, noi avem cele mai putine sate de 116 puncte de la marginea hartiiVoi le-ati racolat, noi asteptam sa le creasca altii si le luam gata mari
satele mici de la margine va trag voua media in jos, un sat de 1000p scade ca medie un sat de 11000p la 6000
Si btw, si la voi sunt unii cu media peste 12k (gimivasile, quintus, ferko), pe mine sincer ma lasa rece, e alegerea fiecaruia cum joaca, e alegerea fiecaruia cat de mari isi face satele, fara sa fie nevoie sa fie judecat de ceilalti.
JigSaw
Senior Member
Adaugă data: 26.08.2007 #33 Ieri, 22:20:13 Sus
Quote:
Text original lidcos
pot sa rad in hohote sau primesc avertisment . personal nu vad nimic important sa ai satele la max. risipesti armata.
Incepi cu hohotele de la ronaldo91, continua cu ingerdemon22 si incheie cu cine vrei tu ca sunteti o gramada de pamant.
Exista o vorba pentru tine, "daca taceai, ..."..
sate LR + sate DIE = sate SCITE
No comment!
Acum cateva zile spuneam ca Lr a devenit academia die...dar observ ca m-am inselat
defapt LR. devine academia Die. in timp ce LR devine academia LR. Se pare ca mici certuri la nivelul tribului die-lr au avut loc si uite ca isi dadura cu stangu-n dreptu'![]()
filozof mai esti ma tu... cum le sti tu pe toate,da nu sti nimic concret...
dai din papagal aici pe forum extern intr-una... oare de ce??.. nu esti in stare de mai mult pe triburi.ro???
nu trece o zi sa nu te vad aici complectand cate ceva cu filozofia ta de fier...
BLA BLA BLA... in rest pauzaaaa amplaaaa.... ahahahahaaa
Fiecare membru poate sa posteze pe forum, dar in limita regulamentului. Dumneavoastra sunteti la limita. asa ca atentie si va sfatuiesc sa cititi regulamentul
Freesoul pe mine chiar ma amuzi cu forma ta de a fi , **** cum te vad colegi tai de trib dar pentru mine esti o persoana caraghioasa.
Gta nu mai postez prefer sa vad pe altii cum se agita ei ca niste baxuri de Pepsi.
On-topic Dupa parerea mea Die. nu a gresit cu fuziunea o sa fie ceva mai greu la inceput dar razboaiele au fost si vor fi de lunga durata.
Freesoul un sfat prietenesc mai iesi si u la plimbare cu fetele in parc .
draga madalina,dc nu inchizi temele cum faci pe lumea 4in curand o sa ajungem si noi ca ei
mai freesoul vezi ca a iesit soarele,mai iesi si tu din casa,ca toata ziua esti pe forum nu de alta da nu o sa mai ai cu ce te lauda![]()
in urma cu cateva pagini ai postat din postura de jucator,si acum din postura de moderator...6.Actiunile moderatorilor si ale adminilor
6.2. In general, moderatorii care sunt implicati intr-un topic din pozitia de jucator al jocului "Triburile" vor evita sa modereze acel topic, daca nu exista incalcari grave ale regulilor.
in urma cu cateva pagini ai postat din postura de jucator,si acum din postura de moderator...
@love: incepi si tu sa ate ataci :d.....pentru mine toti sunteti niste omuleti cu,care ma distrez. ciudat ca ies zilnic,dar ma bucur ca va faceti griji in priviinta vietii mele persoanale,vreti sa ma simt eu bine. totusi in craiova nu e vreme de iesit azi in parc,poate maine :d ai drepturi de circulara in die? te lasa selena sa-l folosesti?