DeletedUser2786
mda... se cam incurca aici oalele... nu credeti d-le moderator forum??
sau daca avem functie ne permitem sa facem misto de uzuari??
eu sincer pot sa ma lipsesc foarte bine de forumul vostru extern... si in principiu si de jocul vostru cel nabadaios... cine pierde e cel care are de castigat material de pe urma lor...
daca nu sunteti corecti in a evalua comportamente ale celor ce posteaza aici nu faceti altceva decat sa ramaneti aici singuri sa postati in curand...
am mai luat un ban aici fara avertisment in prealabil.. deci am devenit imun..)
mai devreme am fost avertizat... nu vad de ce... nu am jignit,am tras doar o concluzie asupra´´ filozofiei´´ lui freesoul...
in schimb cand el spune cate ceva gen ´´omuleti´´ sau ´´frustrati´´ sau alte alea la adresa celor din Die. iesiti ca jucatori (nu ca moderatori) aici pe forum si aplaudati (din urechi??)
asta nu e abuz in servici domnilor moderatori forum??
continuati asa si veti vedea ce se intampla... heh
daca tu imi arati unde cuvantul omuleti este jignitor imi dau delete de peste tot(pe bune nu ca sefa ta,printesa razboinica). unde am folosit cuvantul frustrat? acu daca matale domnule,ai o alta stare emotionala,problema dumitale.
nu-ti face griji,am fost avertizat si eu,dar de la ultimul ban pot sa spun ca m-am cizelat,nu mai jignesc si ar fi bine sa facem toti la fel. e drept,nu va convine sa ne tot luam de tribul mamut die,dar e vina noastra ca aveti probleme de comunicare cu recrutorul? nu inteleg de ce sariti in sus doar pentru ca discutam de o fuziune. veniti cu atacuri la persoana,mai ales la adresa mea pentru ca fac politica si propaganda. faceti nene la fel,puneti statistici(bine acum pe moment nu,ca doare
deci cine se ocupa de recrutrare,moderare si circulare ca n-am priceput?