Găsește blazoanele! - discuții

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
Sansele de 80% sunt, tre doar sa le citesti sau sa le intelegi.
80% au cand ai un set blocat, nu un blazn blocat. Oamenii aia spun asa " cand au un set blocat, ai 80% sanse sa-l pastrezi" si pe langa faptul ca ai 80% sanse sa-l pastrezi, mai ai si norocul sa pierzi alt blazon decat cel vizat ( cand te ataca x-ulescu ,te ataca ptr un anumit blazon. daca ai un set blocat dar totusi el reuseste sa te invinga, iti fura alt blazon)
Fi si tu mai atent, nu mai da vina pe "sistem" . Aia ti le fura ca nu le aperi.
Cum ar fi sa ai 3 zei acasa + un set blocat ? ...... nu merge dómnule....e ceva ciudat, ar zice bunicul meu de 80 de ani.
aveam doar 3 blazoane, toate blocate si din 2 atacuri am pierdut 2, deci daca este 80% sanse sa le pastrezi cum se face ca la mine a fost 0% ??

Mai bine nu le blochezi si tii campionii acasa:
Campionul lui ELEONORA1988 nu a avut succes și s-a întors fără blazon, dar a primit un punct de progres.
Șansa lui BOOGHY1973 de apărare: 75%

Eveniment - Găsește blazoanele nobile
 

DeletedUser44123

Gresit. Al doilea e 30 pp.

In imaginea ta, ai deja 6 blocate, deci al 7-lea costa 225 pp.
yoy, bată-l Dumnezeu de blazon. Asta-i furaciune pe fata. Se intelege ca fiecare bizon din setul de 1, costa 25pp. E facut in asa fel incat sa te faca sa blochezi bizoni, fara sa te uit la portofel.... Hotii,hotii.... sariti lume buna.!!!

Da, asa este. Costul este per blazon nu per set. :cool: eu fusei gâscă si mi-o luai.
 

DeletedUser29124

Bataie de joc pe fata.Nu investesti , nu ai .

Credeam ca este un eveniment pentru jucatori , nu un eveniment de colectare a inno.\
Stiti ce propun , pentru ca bataie de joc la adresa noastra sa fie mai mare? Taxa de continuare sau misiune sau un eveniment :"daca vrei sa treci mai departe cumperi un rahatel cu x pp". Cred ca multi ar fi foarte incantati de acel rahatel ca sa treaca mai departe si a innobila pe cei ce renunta in acel moment.Nu e o gluma, e chiar o propunere serioasa!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44123

Nu e chiar asa. Imagineaza-ti ca nu aparea evenimentul, ce s-ar fi intamplat? Nimic. N-ai fi castigat nimic. Deci, imagineaza-ti ca nu ai evenimentul. Cat despre pp. Cu un mic calcul afli ca mai bine iti ridici productia de resurse cu 20% decat sa blochezi blazoane a caror beneficii sunt mai mult sau mai putin eficiente.
 

DeletedUser40428

@ Alexander
Da, se poate schimba ceva. Ataca tot ce vezi.
Nu este nimic gresit daca iti provoci colegii sau aliatii. N-o sa le cada nici zidul si nici nu se darama cotetu de trupe. Totodata , daca ataci doar dusmanii si castigi, nu le faci paguba. Nici la statuie n-o sa-i doara. Unde vezi ciudat ce iti trebuie la colectie, ațâța-l si da-i sa mearga. Daca ataci doar dusmanii/inamicii, o sa ai la blazoane.....
Cum schimb pozitia satului atunci? Momentan toti cei ce imi apar mie ca jucatori apropiati nu au blazoane (trebuie sa ma duelez cu unii de la 3-4 ore distanta). TImp in care sunt atacat de multi de la distante de 10-30m ce au blazoane
 

DeletedUser44123

satul nu are nicio importanta. ca esti pe cel mai sudic sau pe cel mai nordic, tot timpul ala il faci pana la x-ulescu sau y-grulescu.
Cum faci ? Fi geana pe si cand are unu cu un blazon, il percutezi.
 

DeletedUser42487

Durata competitiei se calculeaza pe distanta dintre centrul de putere si cel mai apropiat sat de jucator provocat, ceea ce inseamna ca poate fi diferita intre aceiasi jucatori.
Sevene daca el are 5 sate, iar celalalt 1, distanta se calculeaza de la principal, dar cand ataca celalalt da de pe sngurul lui sat pe cel mai apropiat de el, deci distanta e diferita.
 

DeletedUser44123

Yes, yes dar facui un exercitiu de pe satele extreme. (la peste 70 de sate, si 200 ale aluia) distanta fu aceasi.
 

DeletedUser42487

De la tine la el, mereu va fi aceeasi, la fel ca de la el la tine, ndiferent de pe ce sat ataci.
Doar ca timp, distanta de la tine la el nu va fi egala cu cea de la el la tine.
 

DeletedUser40428

Asta tot incerc si eu sa spun, jucatorii ce ma ataca pe mine fac <1 ora, dar ca sa ii atac pe ei eu fac >5 ore.
 

DeletedUser44123

Da, se pare ca ai si noroc. Lasa, nu fi supi. Mai vin si alte evenimente.
 

DeletedUser19202

Eu cred ca evenimentul asta este mult mai reusit decat cele dinaintea lui .Are multe chestii interesante si din ce-am vazut a cam prins .
O sa ma opresc insa asupra lucurilor care in opinia mea nu au fost prea reusite si ar putea fi imbunatatite in viitor:

-premiile extrem de mici (adica desi evenimentul e destul de interactiv si te poate face sa consumi premium pur si simplu nu ai pentru ce deoarece premiile obtinute nu se simt deloc si nu prea se merita) si daca nu ma insel sunt chiar mai mici decat la ultimele evenimente.
-calculul vitezei care e evident ca avantajeaza anumite categorii de jucatori de ex pe cei grupati si aici nu sunt sigur dar am avut senzatia ca uneori calculul era vizibil eronat(mai ales cand e vorba de jucatori cu un sat).Si nu doar eu am observat asta.
-unele lucruri care efectiv scad enorm randamentul evenimentului si nu sunt sigur daca sunt erori sau asa au fost concepute cum ar fi
-pretul crescator al blocarii blazoanelor care face ,ca incepand cu al treilea deja sa nu se mai justifice deloc blocarea lor,
-blocarea blazoanelor cu 80 % sanse de a nu le pierde cu alte cuvinte desi platesti sa il blochezi poti la fel de bine sa il pierzi

Insa chiar si asa cred ca a fost un lucru bun acest eveniment care am observat ca a trezit la viata destui jucatori adormiti.
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
91
Din pacate, nu, nu se vor schimba la rundele urmatoare...raman aceleasi premii, dar poate avem mai mult noroc la viitoarele concursuri
 

DeletedUser44123

Sunt curios la ce foloseste x3
http://prntscr.com/6g5wp5
pt cei care sunt pe o lume nou inceputa,sate de deff sau inca nu au apucat sa faca cai. Observ ca seturile sunt ascendente.
x5 se transforma in x4,x3,x2 (upgrade) ceea ce inseamna ca ajunge la setul de cai.
De ex, ieri aveam x2-x3 cam la toate. Cu cat am mai adunat blazoane, seturile s-au upgradat spre bonusurile de sus. Azi am x3 la bonusul de cai si nimic la celalalte. Cu alte cuvinte , cu cat ai mai mutle seturi, cu atat ai mai putine beneficii (defapt o sa ai xMULTe) bonus de acelasi tip, bonus care nu este la alegere, ci bonusul de cai.

nu mai bine preferi un x2 la toate decat un x6 la cai ?
zic si eu.... aflam pe parcursul celor 9 runde.
 

sf petru

Amin !
Scor reacție
1
1. Când începe runda următoare?
2. Dacă am 14xUleiul de miazănoapte, se cumulează efectul seturilor?
3. Dacă am câte un set din fiecare, de la seturi de 1 blazon, la set de 6 blazoane, înseamnă că voi primi toate bonusurile?
 
Ultima editare:

DeletedUser44123

@ sf petru

1. Incepe cand se termina o alta runda. ( fiecare runda dureaza 54 ore parca) Runda 1 s-a terminat, a inceput a 2-a.
2. Daca ai x14 din "uleiuri de masline" , la sf rundei ai 5*14= +70% chibrit,caramida,cai ferate. + 70% forta in santier.
3. Da


@ stelistul

54 ore/runda. ( mai sunt 7 + cea curenta)