Găsește blazoanele! - discuții

DeletedUser38072

Seara buna si bine ca v-am mai gasit !

Sa-mi fie cu iertare, daca am 8 campioni in sat si toate blazoanele blocate, din ce scrieti voi aici, ar trebui sa nu pierd nici un blazon ..
Daca am calcuat eu bine, " raritatea " blazoanelor, cumulata, este egala cu 100% . 100 / 6 ( numarul de blazoane) = 16,(6) adica atatea sanse ai SA PIERZI UN BLAZON la un atac !
Acum sa calculam procentul de aparare ! Sa luam situatia in care avem 7 campioni ( asta a fost numarul maxim pe care l-am avut ) ai 81% sanse de aparare, adica, 19% , impartit la deasemeni la 6 ( numarul de blazoane)= 3,1(6),si cu cele 16% de la raritate, care sunt obligatorii..pai dragii mei, indiferent ce faceti voi, la 100 de atacuri, pierdeti 19,1% din blazoane si asta garantat ( scade procentul daca aveti 8 campioni acasa )
Mai mult de atat, riscul de a pierde un blazon, nu se calculeaza pe jucator care te ataca, se calculeaza pe toate atacurile. Asadar, este posibil ca un jucator, sa ia un blazon de fiecare data cand ataca, asta daca se incadreaza in procentajul de risc, iar altii, care ataca de aproape, sa ia un blazon mult mai rar , raportat la numarul de atacuri .
Asadar, nu va mai chinuiti sa faceti calcule cum sa nu va fie luate blazoanele, pierdeti dintre ele oricum !
Ei bine, daca am gresit, sa mi se atraga atentia, va rog..
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44123

Furaciune pe fata. :D
Tovarasul Ceausescu ar spune : "Liniște,liniște! Așiezati-vă cuminți la locurili voastri" "Să se înapoieze toate pp bagate in portofelele inna,deoarece nu o fost o eroare ,ci o greseala a unui adormit responsabil cu partea tehnica" Sa-i dea careva o palma,din partea mea, du pe ceafa,sa-l trezeasca, sa butoneze atent codurile alea de programare. Fuseram furati, si mituiti cu 20% resurse pt 2 zile ,adica ni s-a oferit 17 PP si 30% din consum.:D Restu de 70% unde sunt ? Hotii! Hotii! Nu sariti ca-mi place! :eek:
 

DeletedUser38072

Valeu bre, da' pornit esti !

Pacatele mele, daca-i furaciune, furaciune sa fie dar sa stim si noi ! Cat depre pp-uri si 20% resurse si nu ma stiu eu ce " acadele" ne mai da inno ca sa " fie bine-n ograda", bre nenea, asta-i problema matale ! Nu ca zic, da' vreau sa spun ! Daca tot esti mataluta asa de hatru si ghidus, de ce nu " ne luminezi " cu intelepciunea matale, zi-ne si noua ( a se citi mie) , ca-s mai greu de cap, cum fac eu sa nu-mi ia nimeni nici un stegulet d'ala! Ca mie-mi plac Veveritele si vierii, daca-i ..conving, merg si la gratar !

Asteptez o ideaie bre nenea, nu ma lasa neraspuns, ca fac bataie de joc la inima !
 

DeletedUser44123

Da ce eu mi-s Virgil Hâncu ? :D De unde sa stiu eu cum sa pastrezi timbrele alea... habar nu stiu. Intreaba-i pe cei de la inna.
 

DeletedUser38072

Pai ii intrebai, ce-mi raspunsera..Ca-i surpriza si ca..asteapta de la mine, sa fiu surprins !
Ei bine, sa nu-i dezamagesc, chiar sunt..Habarnist cum sunt, abia reusesc sa pierd steguletele alea, daramite sa le mai si colectionez.
 

DeletedUser

seven prietene cei de la InnoGames produc multe greseli dar le repar repede si is foarte corecti dar cand noi ( in mod general pe jucator) folosim scripturi care nu is asa legale ei nu ne trag asa tare de ureche deci si noi si ei in unele situatii suntem devina deci nu are rost sa ii criticam ca acolo suntem si noi
 

DeletedUser44123

Eu nu am zis ca nu le repara, dar se le repare pe banii si timpul lor.
Hai sa-ti dau un exemplu. Am bagat 515 pp sa blochez un set de blazoane, ceea ce ar fi insemnat 80% sanse sa nu le pierd + inca 5 campioni acasa, ar fi trebuit sa inchid calculatorul. La naiba, chiar si cu toti campionii pe drum ar fi trebuit sa inchid calculatorul. In schimb am fost jefuit, nu odata, nu de doua ori.... de blazoanele care se presupunea ca sunt sanse minime ( set blocat + campionii acasa)
In schimb, nu sunt jefuit atunci cand nu blochez blazoane si nu am campioni acasa
http://prntscr.com/6gmgwz
http://prntscr.com/6gmh5j
in imaginea de sus am 10% sanse de aparare, adica 0 campioni acasa si nimic blocat. Cum se face, drace ca atunci cand blochez blazoane si am campioni acasa, sunt jefuit , iar cand nu am campioni si nici blocari, nu sunt jefuit ?

Nu e vorba de pp, ci de princiupiu. Greseala se plateste pe barba lor, nu pe a mea.
Sa revin. din cele 515 pp pt blocare (inutile din cauza "errori" ) primesc 17 pp sub forma de resurse marite si 30% din consumul de pp, deci 70% ?

Cand eu gresesc primesc 100% din pedeapsa, nu 30%
Cand sunt trimis in vacanta, din 2 saptamai primesc 2 saptamani, nu doar 30%, Cand eu gresesc (voit sau nu), imi suport consecintele.
Cand eu am avut o semnatura cu putin mai mare decat prevede legea, nu mi-au lasat 70% din ea, ci mi-au sters-o de tot... Intelegi principiu....
sa greseasca pe banii lor, pe barba lor, pe timpul lor.


Nu e o noutate asta cu erorile. au mai fost si in alte evenimente.... si dupa ce bagi bani, isi cer scuze pt eroare si iti dau 24 sau 48 de ore de productie ridicata cu 20% , adica 8.5pp sau 17 pp ..... (iar eroarea a papat sute sau chiar mii de pp)


deci ?
 

DeletedUser38072

Ai mare dreptate in ceea ce priveste erorile! In ceea ce priveste "schimbul de blazoane" , sa ne fie inteles, nu exista procen de 100% aparare !
Ai vreun blazon care sa aiba raritate 0% ? NU ! Ai vreun set de campioni care sa-ti dea un procent de aparare de 116,3(6) % ? NU ! Asa ca, nu va mai enervati cand pierdeti blazoane, nu va mai agitati cand cu 8 campioni in sat, vine unul si-ti ia un blazon...Chestia cu " blocatul" este buna si ea, daca ai putini campioni ! Nu se cumuleaza ! Daca procentul oferit de campioni este mai mare decat procentul oferit de blocare..adio blocare, adio puncte premium, le folosesti degeaba !

Dar na, " unde nu-i cap, vai de picioare ". Deschideti ochii cand jucati dragii mei, este un joc ce-ti pune mintea la contributie..
 

DeletedUser2154

Deci nu mai inteleg nimic!
am 81 % sansa aparare cu 6 campioni acasa, sunt atacat de 2 ori...odata castig odata pierd!
Dupa ce se chideaza aceste pierderi sau victorii?!
 

DeletedUser38072

Pe regula de 1 x 100% sau 2 x100% sau 3 x 100% ..depinde cat s-a calculat factorul de risc ! Si asta, n-o s-o stim niciodata !
 

DeletedUser44123

Deci nu mai inteleg nimic!
am 81 % sansa aparare cu 6 campioni acasa, sunt atacat de 2 ori...odata castig odata pierd!
Dupa ce se chideaza aceste pierderi sau victorii?!

Dupa noroc. Este un generator random (cu + ca majoritar)
 

DeletedUser3192

Daca m-as si pricepe sa fac m-as inscrie :p Pt 600 de PP nu merita efortul sa ma apuc de urgenta sa invat :)))
 
Sus