Găsește blazoanele: Modificări

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,

Vă mulțumim pentru feedback-ul primit până la acest moment! V-am pregătit câteva schimbări pentru acest eveniment în functie de ceea ce ne-ați spus până acum, dar și în baza obervațiilor noastre.

Durata provocărilor

Sistemul vechi: Vechea formulă pentru calcularea duratei avea la bază distanța dintre "centrul puterii" (mai precis, locația unde aveați cele mai multe puncte) și cel mai apropiat sat al jucătorului provocat. Acest aspect a condus la obținerea unor timpi diferiți între oricare doi jucători. În general, un jucător cu un punctaj mai mic putea provoca un jucător mai mare într-un timp mai redus comparativ cu cel obținut în direcția inversă, primul obținând astfel un avantaj în detrimentul celuilalt. În unele cazuri, acest sistem a permis jucătorilor mici să strângă relativ ușor și continuu un număr mare de blazoane fără ca jucătorii mari să poată reacționa eficient.

Noul sistem: Timpul asociat provocărilor este acum calculat în funcție de distanța dintre media tuturor coordonatelor satelor deținute de jucători. Acest aspect va conduce la obținerea unei distanțe egale între aceiași doi jucători, atunci când se provoacă reciproc. Mai mult decât atât, timpul aferent provocărilor nu se va mai modifica pe parcursul unei runde. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în ciuda acestor schimbări, lista "celor mai apropiați vecini" se mai poate schimba.

Obținerea recompenselor

Începând cu această rundă, au fost introduse câteva limitări în ceea ce privește modul de obținere a recompenselor asociate seturilor de blazoane.
Seturile formate din 1, 2 sau 3 blazoane se pot afla într-o stivă de maxim 10 elemente, în timp ce în cazul seturilor 4, 5 și 6 limita maximă este de 5 elemente.

Dacă se întâmplă să aveți un succes foarte mare și să atingeți limita maximă setată pentru un anumit set de blazoane, orice alt set obținut ulterior și care s-ar califica pentru același nivel, va fi folosit pentru obținerea unor recompense asociate seturilor de blazoane inferioare.

Exemple:

Aveți 11 corbi, 11 dragoni și 11 pantere.
- Cu vechiul sistem, puteați primi 11 recompense de tip "Rondul la steag" asociate setului de 3 blazoane diferite.
- Acum, veți primi 10 recompense (limita maximă) de tip "Rondul la steag", 1 set de 2 blazoane diferite recompensat prin "Uleiul de miazănoapte" și 1 set de 1 blazon recompensat prin "Cine găsește, păstrează".


Aceste limitări au fost adăugate întrucât am observat că jucătorii ce au reușit să colecționeze un număr foarte mare de seturi de blazoane diferite au obținut recompense mai mari decât trebuia, acest lucru putând determina apariția unor probleme în ceea ce privește echilibrul lumii respective.

Vă mulțumim încă o dată pentru feedback-ul oferit până acum! Vom continua să citim cu interes opiniile voastre și să monitorizăm rezultatele evenimentului.

Vă dorim distracție plăcută în cadrul rundelor ce vor urma!

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus