Gala premiilor 2010 - Lumea 17

  • Autor subiect DeletedUser8343
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser17979

Liderul anului 2010 - catalin2003, pentru ca a facut tot ce ia stat in putinta ca tribul lui sa domine.
Aparatorul anului 2010 - william wallace, care daca avea timp, putea tine tot tribul suat in loc, lucru care l-a si facut.

In rest, salut vechi prieteni de pe 17, o lume frumoasa, pe care am jucat la maxim cat am jucat. Mi-am facut prieteni, dusmani, mi-am pierdut nopti si zile, dar per ansamblu nu regret, a fost frumos.

Tin inca odata sa va salut pe toti, ne auzim pe alte lumi, a si bafta tuturor.
 

DeletedUser4845

mda, se pare ca pe 17 si moderatorii dorm, daca faceam eu atata off topic....imi luam o vacanta de 2 saptamani, dar deh.....poate prin postarea asta o voi primi ;)



reveniti la subiect si lasati laudele si toate cele.
 

Lord Catau

member
Scor reacție
1
Text original catalin2003
..............

Pt toti cei care il ridica in slavi pe culli :
1. triburile e un joc strategic complex in care depinzi foarte tare de calitatea oamenilor in primul rand, competenta, activitatea si unitatea jucatorilor care alcatuiesc un trib si nu in ultimul rand de diplomatia tribului.
2. culli a crescut numai din inobilari interne din han, apoi a trecut in spor si a inceput sa atace fostul trib, a destabilizat fostul lui trib prin plecarea lui si pe urma l-a destramat atacandu-l.
3. daca organizezi un atac si iei 15-20 de sate la un atac organizat nu inseamna ca si esti un mare jucator, depinde in cine dai. Ma mir cum de nu s-au simtit jigniti ceilalti jucatori din spor: fazy, incubus, cucubaux, cco si ceilalti din crema jucatorilor care si ei organizau atacuri in alte granite dar nu reuseau sa ia mai mult de 2-3 sate, oare ei nu stiu sa joace sau sunt mult mai slabi?
4. faptul ca a dat stergere cont cand a inceput sa-i fie greu si a dat de alti jucatori ca s-a terminat granita cu han iar spune multe.

tu stii sa dai atacuri sa iei 20 de sate intr-o secunda?

aia e ideea pe general ca te iei de un jucator care a arata valoare pe cand tu ai fost anonim

cand eram eu prin top 20 nu auzisem de tine, probabil asteptai sa evolueze lumea sa poti prinde ceva interne
 

DeletedUser

1. pt renzzo :

PS:Imi dai dreptate ca daca razboiul SUAT-SR continua si nu se baga Guta sa bulverseze pe toata lumea prin deciziile luate , pierdeati ?

-nu iti dau dreptate.:) Pierdeam la inceput, cum s-a si intamplat pt ca dadeai in conturi mai inactive sau inactive si pt ca atunci noi nu ne-am pus niciodata problema suat, fiind aliatii nostri de la inceput. Pe granita aia nu erau decat 2 colegi din primii 20 din trib, Catalyna Claudia si Grigore61. Era o granita pe care ne bazam pe diplomatia cu Suat. Intotdeauna ne-am respectat diplomatiile. Majoritatea din noi tocmai urcam din sud, de pe granita cu spor pe granita cu tbkm in nord, 2k-uri.
Cu toate astea, la cat de activ si vorbaret erai zi de zi nu s-a auzit nimic de tine 5 zile cand ai avut atacuri. :) Te-a blindat tot tribul, nu am dat un gard jos, de nu ati mai avut sprijin sa trimiteti pe contul atacat real pe care l-am facut noi varza in urmatoarele zile, cont in top 5 suat si atunci si acum. Asta ori a fost capcana luptelor interne din suat si Blenis a vrut sa scape de un ghimpe, ori a fost o greseala strategica imensa din partea voastra. Si nu uita ca ne-am oprit noi atunci ... :))))
Si a mai fost ceva ce nu ai observat atunci ... te-au atacat cel putin 100 de colegi numai din SR si academie ... fiecare cu cate putin sa nu avem pierderi mari ... ca eram si suntem f multi activi. Intreaba-te ce s-ar fi intamplat daca ceream ajutorul si aliatilor din Familie, Top si Immo.
Asa ca nu stiu ce s-ar fi intamplat, la ce s-a intamplat dupa sigur nu ati fi castigat dar cu siguranta nimanui nu i-ar fi fost usor.
............................

Pt lord catau:

- ti-am mai zis odata nu iti doresc sa ma intalnesti pe harta:)
- tu vorbesti ca sa te afli in treaba, iti si argumentez de ce:
1. ca sa iei ca jucator singur 20 de sate intr-o sec iti trebuie cel putin 80 de nobili ( daca esti norocosul anului pe 17 unde din 3 sate atacate cu 4 nobili cel putin 1 iti ramane adeziunea 2-3) si trebuie sa dai cel putin 200 de curatari la sec cate 10 pe sat si daca vrei sa si ramana la tine satele trebuie sa mai trimiti si 40 de sprijine tot la sec.
Ca mare jucator ce esti ar trebui sa sti ca daca inobilezi intern ca, Culli nu o sa ai niciodata 80 de nobili odata ci maxim 15-20 si daca mai esti si activ si ataci nu o sa-ti ajunga niciodata fierul, pt ca mereu faci trupe, sa faci 80 de nobili si 200 de sate full atac.
2. ca sa iei ca trib 20 de sate intr-o sec iti trebuie cel putin 10 jucatori artisti care sa stie sa atace ca mai sus si sa dea fiecare pe cate 2 sate. Asta nu e imposibil pt orice trib , dar nu vad meritul lui Culli care nu a trebuit sa spuna decat toate atacurile sa ajunga la ora cutare in sec cutare.:)
3. daca ataci intr-o granita varza nici nu trebuie sa te chinui nici sa dai la sec nici sa trimiti 10 full pe sat dar daca ataci o granita cu jucatori buni o iei in bot original la ce spui tu. Si nu iti dau decat 2 exemple pe atacurile mele:
- incubus - atacat de noi la sec pe vreo 20 de sate, a dat la recuperare in 0.3 sec intre ultimul nobil si sprijin 1 full si 2 nobili,la atacul ala nu cred ca am luat 3 sate din 20:)))))
- cristian ciura octav - in 0,4 sec avea 5 nobili de pe 2 sate full atac si 3 fuluri intercalate intre nobili si sprijin la 0.1 sec dupa ultimul nobil si vreo 15 curatari inainte. A pierdut satul dar a reusit sa bage un sprijin si sa omoare un nobil.


Si inca ceva, invata inainte sa vorbesti de cineva sau despre ceva ca sti ceea ce spui sau despre ce e vorba, eu am vorbit numai de lucruri concrete , tu vorbesti din basme de adormit copii.
Cel putin pe L17 esti nimeni dpmdv. Esti unul cu gura mare care a renuntat si care vorbeste doar ca sa se afle in treaba, fara sa stie despre ce vorbeste, sa stie lumea despre el ca mai exista si ca ca tine mai sunt multi!:)
E dreptul tau sa ai o parere dar nu ai dreptul sa ataci pe altii atunci cand tu ai fost si esti neputincios din toate punctele de vedere. Doar gura ce ti-a mai ramas si nici pe aia nu sti cum s-o folosesti!:)
 

DeletedUser

TRIBUL ANULUI 2010 : Sunt de parere ca pana in momentul de fata multe triburi si-ar merita acest statut.
SR -e un trib de persoane de incredere,membrii activi iar comunicare intre ei o pot denumii excelenta,organizarea la fel.
Suat-ul si-a mentinut mereu pozitia in clasament nu doar in clasamentul punctelor ci si cel al inamicilor invinsi.Au anumite probleme ce sper sa si le rezolve dar sunt jucatori buni cu experienta
Magic-ul cu toate ca am avut eu probleme cu ei ii consider la fel un trib cu jucatori cu experienta si destul de dracosi
CT cu toate ca e condus de Blenis e un trib ce inca rezista pe harta in ciuda vrbelor ce au circulat ....probabil ca Blenis joaca pe toate conturile..:) glumesc
iar GssG numai cuvinte de lauda la adresa lor,nu le stiu diplomatia stiu doar ca in ciuda faptului ca au o pozitie la risc...ataca in draci
DEZAMAGIREA ANULUI 2010 (TRIBURI) : Pot spune ca a fost tribul Teuton,a pornit cu dreptul si a incheiat cu stangul:)
LIDERUL ANULUI 2010 : masha1331 si catalin2003 -persoane exceptionale iar modul in care se implica in tot ceea ce fac e de recunoscut
JUCATORUL ANULUI 2010 : karina53 un jucator exceptional,corect,intelept si nu numai.
DEZAMAGIREA ANULUI 2010 (JUCATOR) : din punctul meu de vedere Blenis e prima mea dezamagire a anului 2010 prin simplul fapt ca i-a placut foarte mult postul de fals conducator iar cand si-a dat seama ca a gresit si a intins manutele sa fie batut cu rigla a parasit probabil singurul trib ce l-a ascultat si dat incredere.Plus ca jucatorii ce i-au fost alaturi in Suat si inca fac parte din tribul Suat i-au fost prieteni si probabil ii sunt au avut incredere in el.
a doua persoana e renzoo deoarece a dat stergere cont aiurea dupa parerea mea,probabil ca s-a lasat influentat.pana la urma e un joc si nu cred ca cei ce i-au fost colegi prieteni si confidenti s-ar fi intors impotriva lui.Bine oarecum decizia lui a fost inteleapta ...plus ca nu am avut ocazia sa-l cunosc:D
Iar a 3-a persoana e ambra din Magic nu pot sa zic ca m.a dezamagit ca persoana dar ca jucator al acestui joc,da prin toate incercarile ei esuate de a ma scoate la marginea hartii,pentru faptul ca m-a vorbit de rau atunci cand a aut ocazia si probabil ca inca mai vorbeste de mine cu toate ca eu ca persoana mereu am respectat-o.pentru mine e o dezamagire sa nu stii sa faci diferenta intre 1 joc si realitate .
REVELATIA ANULUI 2010 (TRIBURI) : Pot spune tribul CT -chiar ce am scris mai sus,in ciuda a ceea ce s-a zis si termenul care a fost dat pana la scoaterea lor de pe harta au rezistat si inca dau de furca multor jucatori
PROPUNEREA ANULUI 2011 (TRIBURI DE URMARIT) : Tribul Suat.....cu toate ca probabil ,de fapt nu probabil ci mai mult ca sigur in sufletul meu sunt un pic Suatista ,sunt curioasa ce se v-a intampla de acum incolo.Sunt mereu o surpriza ptr mine
REVELATIA ANULUI 2010 (JUCATOR) : Snake3TnT cu toate ca a fost inchis de admini si sanctionat de 2 ori,le-a rupt o gramada de trupe celor de la Magic si isi recupera satele cu o armata de tot rasul.Plus ca are o ambitie incredibila.Probabil ca dc ar fi ramas cu 1 sat ataca si cu ala.
PROPUNEREA ANULUI 2011 (JUCATOR DE URMARIT) :Blenis ,presupun ca-si face zestre la cate sate are......



Eu sunt de parere ca L17 a fost si e o lume unde jocul de-a diplomatia a pus amprenta pe ea.Multe triburi si-au pierdut identitatea iar jucatorii la fel.Urasc persoanele ce recurg la amenintari iar pe L17 am avut parte de cateva chiar din partea unor persoane ce se dau mari intelepte.E o lume sincera sa fiu ,de tot rahatul dar pana la urma a fost si este singura lumea ce m-a fascinat....probabil am sa devin un mare Psiholog dupa ce voi termina cu L17,deci va astept pe toti la mine la cabinet ca observ ca aveti nevoie.
Important e ca suntem sanatosi,ca avem ce hali,ce iubi si cui multumii pentru asta.Dpmdv e doar 1 joc si trebuie tratat ca atare.
la mai mare!!
 

DeletedUser16195

a doua persoana e renzoo deoarece a dat stergere cont aiurea dupa parerea mea,probabil ca s-a lasat influentat.pana la urma e un joc si nu cred ca cei ce i-au fost colegi prieteni si confidenti s-ar fi intors impotriva lui.Bine oarecum decizia lui a fost inteleapta ...plus ca nu am avut ocazia sa-l cunosc:D

Chiar aiurea sa stii ca n-a fost ... cu toate ca regret acum ca am renuntat si nu am tras de fraiele tribului mai tare sa se trezeasca cei din trib si sa nu faca gafele ce le-au facut din punctul meu de vedere sau sa fie o lupta dreapta in cazul in care nu se trezeau . Spun ca nu a fost degeaba pentru ca , zic eu , sunt un om de onoare , imi fac treaba ce imi este data si sunt corect (e parerea altora reprodusa de mine in aceste randuri) .... dar cand vezi deciziile diplomatice ce se iau dintr-o data (fara nici o legatura cu corectitudinea) , cand vezi ca iti sunt denigrate lucrurile pe care le-ai facut in trib de-a lungul timpului si ca se ajunge sa se stearga cu buretul dintr-o data tot ce s-a cladit in cateva luni doar pentru ca nu e de acord o persoana ce are anumiti prieteni in primejdie in alte triburi te cam lasa rece pe moment si iti vine sa-ti faci harachiri .... pune-te in ipostaza mea si sa-mi spui dupaia ce decizie ai lua .

1. pt renzzo :

-nu iti dau dreptate.:) Pierdeam la inceput, cum s-a si intamplat pt ca dadeai in conturi mai inactive sau inactive si pt ca atunci noi nu ne-am pus niciodata problema suat, fiind aliatii nostri de la inceput. Pe granita aia nu erau decat 2 colegi din primii 20 din trib, Catalyna Claudia si Grigore61. Era o granita pe care ne bazam pe diplomatia cu Suat. Intotdeauna ne-am respectat diplomatiile. Majoritatea din noi tocmai urcam din sud, de pe granita cu spor pe granita cu tbkm in nord, 2k-uri.
Cu toate astea, la cat de activ si vorbaret erai zi de zi nu s-a auzit nimic de tine 5 zile cand ai avut atacuri. :) Te-a blindat tot tribul, nu am dat un gard jos, de nu ati mai avut sprijin sa trimiteti pe contul atacat real pe care l-am facut noi varza in urmatoarele zile, cont in top 5 suat si atunci si acum. Asta ori a fost capcana luptelor interne din suat si Blenis a vrut sa scape de un ghimpe, ori a fost o greseala strategica imensa din partea voastra. Si nu uita ca ne-am oprit noi atunci ... :))))
Si a mai fost ceva ce nu ai observat atunci ... te-au atacat cel putin 100 de colegi numai din SR si academie ... fiecare cu cate putin sa nu avem pierderi mari ... ca eram si suntem f multi activi. Intreaba-te ce s-ar fi intamplat daca ceream ajutorul si aliatilor din Familie, Top si Immo.
Asa ca nu stiu ce s-ar fi intamplat, la ce s-a intamplat dupa sigur nu ati fi castigat dar cu siguranta nimanui nu i-ar fi fost usor.

Tinand cont ca am venit atunci de la 130-140 de ore cu berbecii si am luat un singur sat de la o colega in granita si pornind de la el am luat zeci de sate fara nici un ajutor ofensiv de la colegii din zona in doar doua luni ... am avut de ales dintr-o zona cu grigore si care mai era pe acolo sau o zona cu multi jucatori de unde aveam ce alege (logic ca am ales a doua varianta pentru inceput) .... m-am luptat cu inactivii pana am luat cateva sate sa nu ma bazez pe atacurile altora (twstats o poate confirma) ..Plus ca , Catalina mi-a propus un PNA pe care n-am putut sa-l refuz la inceput tinand cont ca eu porneam de la un sat iar ea de la sute de sate .. Inceputul asta de care pomenesti a tinut cateva luni pana a revenit amicul vostru Guta :)

S-o iau pe rand ... Cat de activ vroiai sa fiu tinand cont ca trebuia sa spun colegilor unde sa trimita sprijin si sa notez atacuri non stop .... oi fi fost eu activ dar superman nu eram .... am avut peste 1000 de atacuri dar f multe au picat pe bonus de noapte :)) ... V-ati pus voi toti pe mn at dar am demonstrat ca inca mai eram un trib unit ..... Ce s-a intamplat mai tarziu cu urmatoarea voastra tinta a fost pur si simplu din greseala personla a detinatorului contului pentru ca nu se poate sa lasi totul balta cand vezi ca ai peste 100 de atacuri si cu peste 50% din sate goale pe granita ..... eu cand tipam pe cont ca sunt full-uri de sprijin de oferit nu tipa nimeni , se trezeau toti cand erau atacati
Daca cereati ajutorul si celorlalti nu imi era greu sa golesc satele si sa joc la recuperare asa cum am jucat cu john si macaleandru at cand nu aveam trupe defensive

Cu toate ca s-au pierdut f multe sate la atacul pe acel jucator de top 5 din suat , daca erau activi restul de jucatori din top 5 si nu ignorau tribul S R nu ieseam pe minus la sfarsitul acelor zile ... dar cum prieteniile erau prea stranse au bagat pe altii la inaintare pana in momentul in care au vazut ca se ingroasa gluma si eram pe plus
 

DeletedUser

renzoo daca eram in locul tau le aratam ca gresesc.probabil tu ai vrut sa nu fii nici cu Blenis dar nici cu Suat-ul si ai ales bine dar pentru ce? Noi astia ce am ramas ne facem veacul inca pe acolo,ne dam in cap si apoi ne iubim cu foc.ne certam si ne impacam.Eu cred ca prietenii adevarati raman si sunt sigura ca ai avut destui pe L17,inca sunt persoane ce pomenesc de tine si regreta ca ai renuntat.
Harta L17 e o harababura totala....triburi ce apartin unei familii cer alianta triburilor dusmane,triburi ce isi renega academiile,triburi ale unei familii ce ataca aceeasi familie ce au luptat alaturi de ei.Probabil ca te-ai fi integrat de minune pe L17.:D
Ti-am zis,cu toate ca atunci s-a aratat degetul asupra mea si am citit postul tau,as fi preferat sa ramai pe harta si sa iti duci munca mai departe.
E un joc intr-adevar dar ori suntem tribisti ori nu mai suntem:D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Inca ceva,nu zic ca deciziile diplomatice atunci au fost corecte dar nici corect nu a fost cand s-a rupt aiurea diplomatia cu SR-ul si s-a facut familia Magic.daca e pe onoare si dreptate cred ca favorismele bat onoarea.
Familia Magic a pus anumite conditii stupide,gen nu va dezvoltati pe k.urile nu stiu care,pai atunci pentru ce mama naibii mai joc triburi? sa mor innobiland?
probabil ca a fost ceva strategic si dupa cate observ a dat roade pentru ca ,dc te uiti pe harta Suat-ul nu e singurul ce s-a rupt de magic.
 

DeletedUser

Rheea23 , imi pare rau sa iti dar multe discutii nu le sti , ti-au fost tranzmise partial sau deloc, in functie de interese .
 

DeletedUser

Iti zic eu sigur ,pt k unele maimute? nu au kolona vertebrala sa va recunoaska nici voua , nici celor din Sr decizile pe kare le au luat si dc s-au certat ku mine!
 

Lord Catau

member
Scor reacție
1
adevaru e cataline ca esti periculos tare nici nu imi doresc sa te vad pe harta, de fapt nici nu am sa te vad ca tu probabil ai sa mori pe contul ala acolo:)

si la calculele tale la care te-ai chinuit atat..raspunsul este:

da asa ataca culi, iar cei care participau la atacuri cu el sau fostii membrii han pot confirma ca el luea cate 20-30 de sate odata :)
 

DeletedUser

Basme de adormit copii care pretind ca stiu sa joace triburile .... bine ca nu lua 100 de sate odata ... daca te mai gandesti un pic si mai scrii pe aici sigur inobila toate satele de pe L17 intr-o secunda!:))))))
Calculele mele sunt la mintea cocosului dar trebuie s-o ai si pe aia ca sa le faci!:))))
 

DeletedUser

Basme de adormit copii care pretind ca stiu sa joace triburile .... bine ca nu lua 100 de sate odata ... daca te mai gandesti un pic si mai scrii pe aici sigur inobila toate satele de pe L17 intr-o secunda!:))))))
Calculele mele sunt la mintea cocosului dar trebuie s-o ai si pe aia ca sa le faci!:))))

Cataline,nu am nimic cu tine,insa,spui niste prostii ale dracu de mari. Inainte sa te arunci aiurea in acuzatii,mai bine ai verifica tw.statsu. Nu minte,sa stii. Iti voi arata mai jos,in spoilere, cateva atacuri organizate de culi.

2*Sparta* -163- (305|604) K63 11,877 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:14:26
GOOD MOH (319|634) K63 9,711 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:01:02
19-020...x....... (318|637) K63 10,007 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:06
135 (320|618) K63 10,551 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
Sat de barbari (313|606) K63 9,912 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
[E] 2 (316|611) K63 9,846 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
Shadow Hunters d (322|642) K63 10,059 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
009-Mi-ai adus iar primavara3 (313|600) K63 10,082 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
173 (320|616) K63 10,011 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
L 002 + (325|645) K63 9,767 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
19-0000 (320|636) K63 9,711 darunda [Spor] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
19-003k (324|635) K63 9,979 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
Nordica III (328|640) K63 10,012 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
v Cohorta 10 (323|648) K63 10,630 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
069.M.O.H (326|645) K63 9,535 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:05
zzzz (317|632) K63 9,280 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
19-002k (325|635) K63 9,995 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
RRR -- (306|605) K63 11,075 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
19-xx2 (318|635) K63 9,702 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
178 (315|611) K63 10,013 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
072 PS.Y LOVE YOU ! (314|608) K63 10,456 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
19-Han-001 (325|631) K63 9,868 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
009-magia sudului (315|617) K63 9,786 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02
075.M.O.H (320|642) K63 10,859 Robert Guiscard [Han] culi [Spor] 2010-06-30 14:00:02

yonut10 (288|565) K52 9,164 marian1291 [Han] culi [Spor] 2010-06-10 21:44:02
006-fc national (282|571) K52 7,957 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 18:28:09
009 (288|572) K52 8,754 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:12:58
006-paccc (281|564) K52 9,524 marian1291 [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:35
006-cfr (281|565) K52 9,323 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:16
yonut10 (285|567) K52 9,641 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:13
Zone S-2e (288|547) K52 11,480 marian1291 [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:09
006-pufff (282|563) K52 10,297 marian1291 [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:09
004 (283|575) K52 9,312 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:08
006-sa;gado (282|577) K52 11,742 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:08
Zone S-2m (286|563) K52 10,495 marian1291 [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:08
007 (289|569) K52 9,235 marian1291 [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:08
Kiss FM (284|577) K52 12,138 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:08
006-pammm (282|576) K52 12,154 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:08
006-dinamo (282|570) K52 9,656 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:08
006-bummmmmmmm (280|561) K52 10,016 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07
marian1291 (282|569) K52 9,802 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07
006-bufffffff (283|563) K52 10,442 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07
006-inca un pic!!! (276|556) K52 8,992 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07
006-bombardierul (276|560) K52 9,076 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07
006-bauuuuu (281|563) K52 8,381 marian1291 [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07
006-ppummm (282|564) K52 9,637 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07
006-U cluj (283|568) K52 9,015 M0sul [Han] culi [Spor] 2010-06-10 14:00:07

I will be here,waiting for you (317|547) K53 10,091 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 21:53:10
0332 Scorpion (321|579) K53 2,951 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 21:06:58
Efes (313|581) K53 4,377 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 21:02:38
Efes (320|580) K53 4,433 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 20:40:34
Efes 386 (326|580) K53 4,901 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 20:40:25
Sat de barbari (318|580) K53 4,809 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 20:11:16
Efes (318|577) K53 10,682 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 18:57:05
Efes 426 (311|579) K53 3,103 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 18:37:54
Efes 370 (320|575) K53 9,960 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 18:32:30
Efes 417 (313|580) K53 10,695 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 18:24:17
SY_9 (320|572) K53 9,956 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 18:20:08
0335 Scorpion (323|575) K53 10,677 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 18:13:41
Efes (314|580) K53 4,900 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 17:40:15
0334 Scorpion (321|577) K53 10,223 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 17:25:00
0330 Scorpion (324|578) K53 4,110 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 17:23:07
Efes 412 (319|580) K53 5,076 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 17:16:20
Efes (310|580) K53 3,778 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 16:40:49
Sat de barbari (330|585) K53 4,804 the24b [TOP] culi [Spor-E] 2010-05-31 15:52:52

dam15 (285|550) K52 10,971 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:22
Zone S-2j (287|545) K52 12,154 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:20
yonut (287|554) K52 10,160 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:13
006-gaz metan (283|548) K52 9,878 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:09
dam17 (283|547) K52 10,362 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:09
ovidiu104 (293|551) K52 11,321 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:09
dam16 (285|547) K52 10,971 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:09
SUD006 (295|549) K52 9,968 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:09
006-ce nu vreau!! (298|557) K52 10,728 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:09
Zone S-2n (295|547) K52 9,899 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:09
006-zaragoza (282|549) K52 10,361 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:07
TTembel.20 (283|546) K52 10,838 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:07
alex87 (281|548) K52 9,958 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
077 -=Never Give Up=- (280|548) K52 10,971 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
ambra022 (278|547) K52 10,971 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
alex80 (284|549) K52 12,154 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
006-toledo (284|547) K52 10,391 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
SUD005 (295|548) K52 5,302 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
SUD005 (295|548) K52 5,302 culi [Spor-E] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
006-ce vreau eu!! (298|555) K52 10,971 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:06
uzurpatorul-02 (299|555) K52 10,971 Nikeland [Han] culi [Spor-E] 2010-05-28 14:00:04

130 (322|605) K63 9,617 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 23:55:42
058 (327|606) K63 7,553 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 23:18:20
051* (324|605) K63 11,898 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 22:51:39
092* (317|609) K63 8,667 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 22:44:11
009-NordicaOO (318|605) K63 9,090 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 22:14:29
cheloo22 (317|603) K63 9,230 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 22:02:59
009- Mi-ai adus iar primavara5 (319|605) K63 9,430 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 21:59:21
090 (320|609) K63 8,499 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 19:37:11
091 (318|608) K63 8,060 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:37:06
125 (321|608) K63 11,036 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:29
089 (320|608) K63 12,154 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:08
ati patito (318|604) K63 12,154 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:08
088 (320|605) K63 9,870 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:08
086* (321|610) K63 7,599 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:08
081* (324|607) K63 6,925 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:08
085 (320|606) K63 11,898 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:08
082* (325|608) K63 6,668 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:07
009-Efes (319|607) K63 10,680 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:07
128 (321|606) K63 12,154 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:07
056 (324|604) K63 8,460 madalin tintasul [Han] culi [Spor-E] 2010-05-11 18:00:06

Dytzoo0820 10 (305|573) K53 5,416 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 21:51:48
polul sud 9.31 (301|579) K53 7,201 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 18:47:18
nu stiu (299|586) K52 9,203 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 18:18:54
nu stiu (291|583) K52 9,551 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 15:41:54
074 PS.Y LOVE YOU ! (321|603) K63 7,140 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 15:13:14
126 (322|604) K63 8,756 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 15:02:54
G28 PERISORU (300|589) K53 9,074 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:07:56
yonut (291|578) K52 9,717 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:47
POATE DATA VIITOARE (298|572) K52 6,782 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:10
nu stiu (294|578) K52 9,589 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:09
nu stiu (289|584) K52 10,260 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:09
055 (326|600) K63 9,924 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:07
DaRk_063 (325|602) K63 8,593 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:07
154 (323|600) K63 9,869 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:07
nu stiu (297|592) K52 10,953 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:06
Carlsberg -- (299|579) K52 9,731 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:06
L-4 Olt (300|582) K53 9,771 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:06
Dytzoo0820 07 (292|579) K52 9,220 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:06
»Uciha - (300|579) K53 9,751 Robert Guiscard [Han] culi [Spor-E] 2010-05-03 14:00:05

Astea sunt organizatele mari,in care s-au luat sate multe...au fost si organizate mai mici.

Sursa? Poftim!
 

DeletedUser

Buna seara cataline degeaba te lupti sa spui un adevar pentru ei exista doar un jucator mare si tare culi si nu ai cum sa el scoti asta din cap:))
 

DeletedUser

1.Daca voi le vedeti in aceeasi secunda .... io le mananc!:)
2.Daca aia au fost activi si super jucatori dau stergere cont! Inchid calculatorul cu triburile si nu-l mai deschid!
 

DeletedUser

si nu ma face sa zic mai multe .... tot ma abtin , ma abtin .... cred ca ar trebui sa-ti aduci aminte de o iesire la bere si de niste recrutari de trupe ....
 

Lord Catau

member
Scor reacție
1
aha robert guisgard era intemeietor in han dar tu esti asa de egocentric ca nu vezi decat barbarele tale si internele

unde scrie sursa..poftim apare innobilarile lu culi, daca tu reusesti sa iei sate asa eu am sa iti zic catalin 3002, dar pana atunci esti catalin 0000 :D
 

DeletedUser

baietas poate fi mama lui stefan cel mare nu intemeietor han , daca tu crezi ca pune cineva botul la asta te inseli amarnic ...
inseamna ca nu ai atacat niciodata mai mult de 2-3 sate concomitent la sec sa vezi ce inseamna si ca ai dat numai peste panarame pana acum ... tu nu sti ce inseamna sa trimiti 80 de nobili la sec , 200 de curatari inainte si 40 de sprijine dupa, toate la sec. tu nu sti ce inseamna sa dai 200 de atacuri de pe sate diferite cred ... iti ia 2 ore sa le trimiti la plesneala dar sa le mai dai si la sec pe 20 de sate ...
asa ca slabiti-ma cu vrajelile de buftea .....
si ai dracu toti prostii nu a bagat niciunul sprijin intre nobili sau sa dea la recuperare .... ce naiba.... v-a facut culli de vorbiti singuri pe aici ... :))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus