Gala premiilor - Admini

• Autor subiect DeletedUser5970
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Alizeea un admin si moderator de nota 10 mai sunt si altii sper sa nu se supere ca nu-i mentionez acum

la dezamagiri...nu as vrea sa incep ca iar primesc ban pentru ca imi exprim parerea....deh...comunismul

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

CALITATE : - De unde nu e nici Dumnezeu nu cere!
EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE: - Toti duc lipsa de asa ceva, dar fiind ceva mai nou il trec pe acest vasy988 (in plus, cred ca are si probleme cu vederea! ....sau nu a auzit de echidistanta, corectitudine,etc), e tipul ce-ti blocheaza mesajele fara sa-ti dea drept la replica! Cica el este destept iar noi este prosti. (sic!) :)
PREZENTA ("afisare" pe extern): - MamaZmeilor....bine, de la el nici nu poti avea pretentii. :) E genul de om ce isi inchipuie ca daca tine in mana o pensula poate sa si picteze ca Rembrandt (pe joc are un cont intr-un anume trib, unora li s-a facut mila de el si i-au dat drept de conducere ....acum se iluzioneaza ca e mare lider insa pe el nu-l baga nimeni in seama. :) )
DEZAMAGIREA ANULUI: - Trebuia sa am si asteptari sa pot avea dezamagiri... iar asteptari nu poti avea de la ei.
ADMINUL ANULUI : - Nu exista asa ceva! ....sau, cum s-a spus in alt post, cand s-o naste sa ma anuntati si pe mine.

DeletedUser

CALITATE) : - Alizeea
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): ...
PREZENTA ("afisare" pe extern): - Alizeea
DEZAMAGIREA ANULUI: - saitan
ADMINUL ANULUI : -Alizeea

DeletedUser2154

CALITATE) : - Alizeea
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): ...
PREZENTA ("afisare" pe extern): - Alizeea
DEZAMAGIREA ANULUI: - mamazmeilor
ADMINUL ANULUI : -Alizeea

DeletedUser

DEZAMAGIRILE ANULUI: lamine & carmi

De bine.... Lord Adex, Ramo', Ingerasa.

DeletedUser

CALITATE: Alizeea si rakanishu

ADMINUL ANULUI: o votez pe Alizeea; desi raspunsurile date de ea la tichetele mele nu le-am considerat convenabile din punctul meu de vedere (nu pot elabora neavind acordul scris sa o fac) modul in care a dat raspunsurile la tichete si in care a explicat celui nemultumit solutiile date, precum si faptul ca nu a inchis tichetul in stilul clasic de bagat pumnul in gura reprosat atit de des altor admini ci mi-a lasat dreptul la replica m-au impresionat placut :)

DeletedUser

cum adica propuneri?

daca l-as vedea pe adex admin mi-as da stergere instant la conturi :)))

recunosti multicontul aici ? :):):)

CALITATE: Alizeea si rakanishu

ADMINUL ANULUI: o votez pe Alizeea; desi raspunsurile date de ea la tichetele mele nu le-am considerat convenabile din punctul meu de vedere (nu pot elabora neavind acordul scris sa o fac) modul in care a dat raspunsurile la tichete si in care a explicat celui nemultumit solutiile date, precum si faptul ca nu a inchis tichetul in stilul clasic de bagat pumnul in gura reprosat atit de des altor admini ci mi-a lasat dreptul la replica m-au impresionat placut :)

de acord cu tine

DeletedUser33975

(CALITATE) : - Raka
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): -Alizeea ,am avut de a face pt. singura data cu un admin si chiar m-a dezamagit,a fost un caz ceva de genul,"eu am ochii verzi si ea se tine tare ca i-as avea portocalii" :)) asta e...sistemul lor a facut-o sa imi vada "ochii portocalii"
PREZENTA ("afisare" pe extern): -Raka
DEZAMAGIREA ANULUI: -Alizeea(deoarece credeam ca e "o" admin bun)
ADMINUL ANULUI : -Raka

asta e pt. mine,nu zic ca nu sunt admini mai "prosti" sau admini mai buni.

DeletedUser

(CALITATE) : - rakanishu
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): -Alizeea
PREZENTA ("afisare" pe extern): -Raka
DEZAMAGIREA ANULUI: - lamine
ADMINUL ANULUI : -rakanishu

DeletedUser35216

(CALITATE) : -rakanishu, congres
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): -congres (printre singuri admini care iti explica cum trebuie, ce si cum)
PREZENTA ("afisare" pe extern): -rakanishu
DEZAMAGIREA ANULUI: -ValyDLR (chiar daca nu mai e admin)

DeletedUser24788

(CALITATE) : - Rakanishu
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): -
PREZENTA ("afisare" pe extern): -alizeea
DEZAMAGIREA ANULUI: -velni

DeletedUser

Cel mai bun admin in meserie: Rakanishu trebuie incoronat!, Desi nu pot spune ca am avut multe contacte cu adminii prin sistemul de support, din tot ce aut de domnia sa pot spune ca e un Admin... nu doar cu "insigna" ci isi face si datoria,
Dezamagire: Lamine... in loc sa zica mersi daca raportez o eroare a sistemului el ma ia pe "sus"
Surpriza: carmi, care a zis mersi la o sesizare...
PREZENTA ("afisare" pe extern): Nu citesc toate topicurile si nici cu frecventa...

DeletedUser11501

(CALITATE) : rakanishu
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): rakanishu
PREZENTA ("afisare" pe extern): rakanishu
DEZAMAGIREA ANULUI: alizeea & stil company - alizeea a comis gafa anului dand ban pentru injurii postate pe forumul comun al unor triburi de pe L 7("infractiune" pentru care, cu putin timp in urma pe aceeasi lume, raspunsul a fost ca nu e treaba adminilor ce se discuta pe forumurile interne/comune ale triburilor) iar stil a musamalizat intreaga tarasenie impecabil=> moartea unei lumi(lumea 7) prin delete de conturi in masa
ADMINUL ANULUI : rakanishu

DeletedUser5970

Cine face diplome ? Poate vor aparea precum felicitarile, pe prima pagina :eek:

DeletedUser

pai pune mana si fa clasamentu final, ca doar tu ai facut topicu. mi-l dai si mie si ne gandim diseara la diplome... am impresia ca am ceva pe acasa

DeletedUser33163

(CALITATE) : - congres
(EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE): -congres,in sensul bun
PREZENTA ("afisare" pe extern): -rakanishu
DEZAMAGIREA ANULUI: - lamine
ADMINUL ANULUI : -congres

DeletedUser5970

Gata, tragem linie, 29 de participanti la urne
Avem un top 3 la fiecare categorie, restul voturilor fiind impartite intre ceilalti admini, subtire, cu cate 1 sau 2 de fiecare

CALITATE:

13 voturi ---> Rakanishu
8 voturi ---> alizeea
4 voturi ---> congres

EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE

impart locul 1 cu cate 3 voturi de caciula, congres & vasy
2 voturi ---> lamine & Alizeea
1 vot ---> Moni columbeanu

PREZENTA ("afisare" pe extern)

9 voturi ---> Rakanishu (cel mai bine cotat pe extern)
3 voturi (pozitive) ---> Alizeea
3 voturi (negative) ---> vasy

DEZAMAGIREA ANULUI

De departe, cu 8 voturi ---> lamine
4 voturi ---> vasy
2 voturi de caciula ---> MamaZeilor, Alizeea, Carmi

ADMINUL ANULUI

7 voturi ---> Rakanishu
4 voturi ---> alizeea
2 voturi ---> congres

----------------------------------------------------------------------

Impreuna cu mine o sa ne ocupam de diplome, felicitari castigatorilor si speram ca rezultatele negative ce au fost obtinute de anumite persoane, sa le dea de gandit.

Cert este ca poporul a decis, deschidem petitie cu titlul: Rakanishu sus! lamine jos! ua!

Si evident, ca la orice gala, asteptam si discursurile celor de pe podium!
Suntem nerabdatori sa va analizam reactiile la cald sau la rece, cu privire la datele de mai sus.

Stimabila congres, ca tot ne onorati cu prezenta pe acest topic, va ascultam!

DeletedUser3919

pffffff.... si eu n-am apucat sa votez ca am fost in vacanta. Cred ca stia Lamine de ce mi-a cumparat bilet :D

pentru
thumbsup.gif
calitate, prezenta si adminul anului l-as fi votat pe Raka
thumbup.gif
clapping.gif

pentru
thumbdown.gif
normal ca lamine
bicycle.gif
bash.gif

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus