Gala premiilor - Admini

• Autor subiect DeletedUser5970
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

tinand cont de faptul ca nu exista un ghid de interviu, voi raspunde la intrebari la care imi imaginez eu ca multi ar vrea sa le stie raspunsul. va avertizez, insa, ca nu prea stiu sa scriu telegrafic. :)

sa incepem cu aceasta gala:
-le multumesc celor care m-au votat si, cinstit, mi-as fi dorit sa fie mai multi participanti, chiar daca m-ar fi votat depreciativ. atat timp cat votul, fie el si negativ, este argumentat civilizat, chiar sunt genul de persoana care are pielea tabacita si suporta criticile. chiar daca informala, a fost o evaluare foarte utila.

-legat de rezultatul votului, cinstit, find unul dintre cei mai noi admini, m-a surprins simplul fapt ca am fost mentionata, cu atat mai mult, apreciativ. pentru faptul ca sunt o catastrofa la capitolul "memoria numelor", nu am nici o idee daca printre cei care m-au apreciat sunt si jucatori carora nu le-am dat raspunsurile dorite sau pe care i-am pedepsit. daca sunt, le multumesc in mod special, mai ales pentru ca stiu ca e greu sa apreciezi pe cineva care ti-a produs o neplacere. le multumesc, deasemeni, celor care au avut curajul sa-si exprime votul negativ.

pentru curiosi:
-am 42 de ani, sunt din iasi, sunt asistent social de formatie, hartogar de ocupatie. :) imi place sa conduc (autovehicule si, sper, cat de curand, si camioane, sic!), imi place sa citesc si sa "invart vorbe ".

-sunt casatorita cu jucatorul (fost) osândă, de pe lumea 10 si am un fiu student in anul II (el e Triburile-free, ca n-am reusit sa-l "corupem").

-am luat contact cu lumea acestui joc din intamplare si dupa foarte multe insistente din partea sotului. nu voiam nici macar sa ma uit pe monitor sa vad ce tot incearca sa-mi arate. cand mi-am facut primul sat, parca mi-ar fi scos dintii fara anestezie. :D cand am luat primul meu sat activ, am stat o noapte intreaga sa trimit atacuri, la secunda si, de emotie, am stat cu cosul in brate pentru ca imi venea sa vomit. :) dar, am fost foarte mandra de satul meu de atac ce avea 10k de topoare in el :D:D . incet-incet m-am linistit, am invatat sa dau ckick-uri, am cunoscut oameni care mi-au devenit prieteni, cu care am mancat la aceeasi masa si am respirat acelasi aer. in timp am invatat sa joc, am furat de la altii, am descoperit singura, mi-am creat propriul stil de joc, etc.

-lumea 10 a fost lumea care m-a consacrat ca jucatoare si ca lider. aici am devenit jucatorul si conducatorul congres, apreciata, invidiata, urata, temuta, contestata, etc., si de colegi/aliati, si de adversari. aici am cunoscut alti oameni deosebiti, si printre colegi, si printre adversari. aici am petrecut luni de zile in nesfarsite conferinte pe voce care, dupa ce se termina treaba serioasa care era de facut, deveneau un adevarat deliciu si un prilej de distractie deosebita. intr-o asemenea conferinta am uitat microfonul deschis si l-am "cadorisit" pe seful meu de trib cu un frigider plin de carne si oua crude. :) tot aici am pus in aplicare culoarele inventate de sotul meu, care, se pare, au devenit un fel de emblema, nu pentru ca poarta marca "osândă", ci pentru ca au adus ceva nou. irelevant cat de utile sunt, sau nu, ele exista si sunt ale lumii 10. aici m-am certat, pentru prima oara in viata, cu sotul meu si am ridicat vocea unul la altul, pentru ca nu eram de acord unul cu stilul celuilat. :) (inca suntem impreuna, deci, am depasit criza :) )

-admin am devenit de putina vreme. curiozitatea a fost motorul principal. trebuia sa "inchid cercul", sa cunosc jocul si din cealalta "tabara". e prematur sa fac orice fel de aprecieri, pot doar sa spun ca este o activitate interesanta si am ocazia sa cunosc tot felul de oameni. pentru mine, acest mozaic uman este foarte provocator si stimulativ.

inchei aici, multumind, inca o data, tuturor celor care m-au votat si va doresc, in continuare, sarbatori fericite!
dana, congres.

DeletedUser5970

Multumesc ca mi-ai onorat rugamintea si ne-ai oferit acest mini-discurs. Am observat ca tot de tine dau si pe l4 si te rog inca odata sa transmiti linkul, catre ceilalti admini, hai, sa facem ceva frumos aici.

DeletedUser

l-am transmis peste tot pe unde au acces adminii. numa' telefoane nu le-am dat. le voi transmite link-ul, personal, fiecaruia, cum ii prind ca se logheaza. mai mult de atat...

DeletedUser

FNI vegheaza la buna desfasurare... eu am dat circulara sa caut pe cineva sa faca diplomele ca eu sunt praf. ii multumesc si eu danei ca a dat curs asa cum trebuie rugamintilor noastre si ii asteptam cu drag si pe cei ce au luat premii ceva mai naspa sa isi tina discursul. sa speram ca topicul asta va avea efectul scontat

DeletedUser5970

Da, sunt convins ca in curand isi vor face aparitia, atat cei care au rezultate pozitive, cat si cei cu rezultate negative. Ii stiu de oameni cu caracter puternic si stiu ca aceste voturi nu ii vor impiedica sa ne transmita cateva ganduri

DeletedUser

Congres, felicitarile mele, desi nu am avut ocazia sa ne intersectam.
Sper sa faci treaba buna ca admin si sa fii impartiala cat se poate cu putinta.
Keep up the good work.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Destul de interesant, dar imi premiteti sa adaug o parere personala...totusi foarte putine voturi avand in vedere numarul de jucatori de pe aceste servere, drept urmare rezultatul nu este relevant si nici nu cred ca reflecta parerea majoritatii jucatorilor.

Dar, luand scriptic, dupa cifre...nu prea am ce sa zic in plus de ce am zis in decursul ultimilor aproape 3 ani ( de adminat ) si aproape 4 de joc...voi merge inainte indiferent de premii sau alte aprecieri mai mult sau mai putin obiective, negative sau pozitive.

DeletedUser5970

Extrem de elegant raka, multam de prezenta.
Referitor la prima parte a postului tau, permite-mi sa te contrazic: uitandu-ma la data in care s-au alaturat pe forum, majoritatea celor care au postat/votat, detin 2007 - 2008, domina oarecum aceste cifre si punand in raport cu categoria, dezamagirea anului, la care-l gasim pe lamine, cap de afis, unul din veteranii echipei de administrare, tind sa cred ca voturile tind spre realitate si posibil sa fi avut un rezultat devastator, in cazul in care participau mai multi aici.

Inca un amanunt interesant, congres era mirata de faptul ca desi e noua in echipa de administrare, a reusit sa adune voturi, sa o fi votat oare cei cu data de alaturare 2009-2010, care automat activeaza pe lumi mai nou aparute, lumi pe care am gasit-o si pe congres, administrand.
... sa nu uitam ca au fost si abtineri, jucatori care au preferat sa nu dea nume, din cauza anumitor temeri

Ei bine, banuiesc ca acei membrii stiu ce spun, nu le putem nega experientele avute prin imprejurimi, asa cum nu putem nega ca o aparitie a lui lamine aici, i-ar mai salva din imaginea castigata.

Ca o provocare, deschideti un sondaj, sa nu se observe cine a votat, cu aceleasi categorii si promovati-l pe prima pagina, comparam datele cu cele de aici si dezbatem diferentele impreuna.

DeletedUser

Destul de interesant, dar imi premiteti sa adaug o parere personala...totusi foarte putine voturi avand in vedere numarul de jucatori de pe aceste servere, drept urmare rezultatul nu este relevant si nici nu cred ca reflecta parerea majoritatii jucatorilor.

Dar, luand scriptic, dupa cifre...nu prea am ce sa zic in plus de ce am zis in decursul ultimilor aproape 3 ani ( de adminat ) si aproape 4 de joc...voi merge inainte indiferent de premii sau alte aprecieri mai mult sau mai putin obiective, negative sau pozitive.

Or fi auzit oamenii care e pedeapsa maxima pentru Acuzaţiile nefondate aduse echipei de admini pe forumul extern -nu ca s-ar aplica foarte des aceasta pedeapsa dar nu vor sa riste :))
In plus nu toti cei care joaca citesc forumul, si chiar dintre cei care citesc forumul presupun ca nu toti au intrat in contact cu adminii ca sa aibe o parere obiectiva formata despre ei
Din moment ce discutia in topicul asta e o discutie "off the record" si nu un vot in urma caruia sa se decida avansarea sau concedierea unui admin poate fi considerata destul de relevanta totusi...

DeletedUser

teama de pedeapsa este justificata atunci cand se face confuzie intre o discutie in care se fac aprecieri negative, cand se aduc inclusiv acuze, nu doar critici cuiva si scandal de tip mahala.
criticile exprimate civilizat sunt foarte apreciate, pentru ca se poate invata mult din ele si pot produce schimbari in bine.
dar, o critica, oricat de obiectiva, formulata gresit, intr-un limbaj vulgar, cu evidenta tenta de atac la persoana, nu este apreciata si, in mod evident, este pedepsita. indiferent cine este "victima".
ar fi util sa incercam sa analizam si sa vedem ca asemenea posturi sunt sterse si penalizate nu numai cand sunt adresate adminilor. pana la urma, niciun jucator nu poate fi jignit si are dreptul sa fie protejat. una e sa fii dur in exprimare si alta e sa fii vulgar.
se pedepseste vulgaritatea si obscenitatea si nu duritatea sau existenta opiniilor personale diferite.
personal, "am dat de pamant" cu foarte multi, "am rupt pielea" cu reprosurile si criticile aduse unora sau altora, indiferent in ce context, dar, simplul fapt ca sunt admin demonstreaza ca n-a avut nimeni motiv sa depuna ticket pentru ofense, cat am fost jucator si nici nu cred ca am avut reclamatii, pentru asta, de cand sunt admin. si nu sunt printre cei mai "blanzi" admini in exprimare, din contra, chiar mi se poate reprosa franchetea.
rezumat: recititi mesajele negative, inainte de a le da drumul si puneti-va in pielea celui care le citeste. daca pe voi v-ar jigni (fiind vulgare, obscene, atac la persoana), renuntati la a le trimite sau reformulati. este cel mai bun exercitiu de autocontrol.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser9828

Or fi auzit oamenii care e pedeapsa maxima pentru Acuzaţiile nefondate aduse echipei de admini pe forumul extern -nu ca s-ar aplica foarte des aceasta pedeapsa dar nu vor sa riste :))
In plus nu toti cei care joaca citesc forumul, si chiar dintre cei care citesc forumul presupun ca nu toti au intrat in contact cu adminii ca sa aibe o parere obiectiva formata despre ei
Din moment ce discutia in topicul asta e o discutie "off the record" si nu un vot in urma caruia sa se decida avansarea sau concedierea unui admin poate fi considerata destul de relevanta totusi...

eu de cand joc doar 2 ori am avut tangente cu ei
am luat ban permanent dar i-am demonstrat ca greseste, cu mari eforturi i-am explicat regulamentul (ps ii trecut aici printre cei buni...)

asa ca nu pot sa imi dau o parere obiectiva

DeletedUser

Ba da, poti formula o parere obiectiva la adresa adminului respectiv; fara a da detalii despre numele "norocosului" ai scapat de banul permanent dupa ce i-ai explicat regulamentul?
Daca chiar vreti aprecieri negative din care se pot face schimbari in bine:
1. Lipsa totala a transparentei privind sistemul de pedepse -ok, pt multiaccount sau tentativa de vinzare a contului pedeapsa cea mai "folosita" e 25% la prima abatere, dar pt alte infractiuni ?
2. Lipsa de transparenta privind acordarea sau nu a unei pedepse - ar fi mai corect un "sesisarea dumneavoastra nu s-a adeverit" sau " jucatorul a fost pedepsit conform regulamentului" decit universalul " va multumim pentru sesizare" si inchiderea tichetului, nu-i asa?
3. Imbunatatirea sistemului de contestatii, in orice sistem juridic exista posibilitatea unui apel, care poate fi facut de ambele parti implicate in proces, aici cel pedepsit face apel la adminul care l-a pedepsit...
4. In cazul in care cineva face o contestatie nu ar fi logic sa se implice un superior al adminului implicat care chiar sa examineze problema cu atentie si sa nu sa aplice din prima banarea de catre sistemul suport, in cazul in care aceasta pedeapsa pur ipotetica ;) ar exista?
PS aceasta postare e doar un pamflet si rog sa fie tratata ca atare, marea majoritate a schimbarilor (in cazul in care ar fi considerate benefice, desigur) nu tin probabil nici de Community Manager...

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser9828

am scapat de ban
dar tot nu pot avea o parere despre respectivul doar dupa o singura problema

ps eu cred ca multi au votat favoritul doar ca il cunosc pe respectivul admin ca si jucator/coleg de trib nu pentru ca au avut tangente cu el ca admin (a se intelege ca ii doar o parere)

DeletedUser2821

2. Lipsa de transparenta privind acordarea sau nu a unei pedepse - ar fi mai corect un "sesisarea dumneavoastra nu s-a adeverit" sau " jucatorul a fost pedepsit conform regulamentului" decit universalul " va multumim pentru sesizare" si inchiderea tichetului, nu-i asa?

Unii admini au bunul simt si chiar raspund cu " a primit pedeapsa corespunzatoare " sau " nu s-a adeverit " . Eu am in jur de 150 de tickete puse de-a lungul a 3 ani , daca nu chiar 200 , in jurul acestei cifre si pana acuma m-a dezmagit doar un admin care acuma , slava domnului , nu mai admineaza -claponel .

Iar admini care au incercat tot timpul sa reduca pedepsa - rakanishu , lamine si chiar si vasy988 .

DeletedUser5970

vasy, esti in top la 2 categorii, doar atat ai dorit sa ne transmiti ?

Uimitor sau nu, doar doi admini au dorit sa ne transmita cateva cuvinte, mai suprinzator sau nu, cei doi admini detin voturi mai mult sau mai putin pozitive.
Incep anul cu o dezamagire din partea celorlalti admini, chiar eram curios si sunt convins ca nu eram singurul, de un mesaj postat de lamine si compania, care, se pare ca nu au dorit sa se aseze la masa muritorilo de rand, neplatitori de cp in cel mai rau caz si au preferat sa ne ignore, pentru ca, nu reprezentam o majoritate, deci nu contam.

Neprezentarea lor echivaleaza oarecum cu tiketele inchise in nas, in urma unui raspuns robotic... pacat, multi isi doreau un loc care sa faca legatura intre vestiar si patronat.

DeletedUser

mersi mine pentru vot ;) multumesc fanilor si ce se mai zice la decernarea premiilor.... de prezentat nu cred ca mai este nevoie [nu cred ca intereseaza pe cineva sa imi auda povestea ;)]

gata distractia, eu ma intorc la munci :D

DeletedUser3919

Eu am deschis mai demult un topic, am dat chiar exemple de pe alte servere....
Am inteles ca se mai incercase in urma cu un am cam acelasi lucru si nimic....
Adminii se fac ca ploua si noi lasam sa treaca de la noi. (Recunosc, aici si eu sunt vinovata.... din vara trecuta ma tot pregatesc sa scriu in Germania ca aici am epuziat toate caile... si am mai fost flituita si cu gratie de catre carmi si lamine)

Propunere regulament de joc - sanctiuni

DeletedUser

Ba da, poti formula o parere obiectiva la adresa adminului respectiv; fara a da detalii despre numele "norocosului" ai scapat de banul permanent dupa ce i-ai explicat regulamentul?
Daca chiar vreti aprecieri negative din care se pot face schimbari in bine:
1. Lipsa totala a transparentei privind sistemul de pedepse -ok, pt multiaccount sau tentativa de vinzare a contului pedeapsa cea mai "folosita" e 25% la prima abatere, dar pt alte infractiuni ?
3. Imbunatatirea sistemului de contestatii, in orice sistem juridic exista posibilitatea unui apel, care poate fi facut de ambele parti implicate in proces, aici cel pedepsit face apel la adminul care l-a pedepsit...
4. In cazul in care cineva face o contestatie nu ar fi logic sa se implice un superior al adminului implicat care chiar sa examineze problema cu atentie si sa nu sa aplice din prima banarea de catre sistemul suport, in cazul in care aceasta pedeapsa pur ipotetica ;) ar exista?
PS aceasta postare e doar un pamflet si rog sa fie tratata ca atare, marea majoritate a schimbarilor (in cazul in care ar fi considerate benefice, desigur) nu tin probabil nici de Community Manager...

Totul pleaca de la faptul ca acest joc este un produs comercial, este proprietatea INNOGames, deci, chiar daca nu suna placut, are dreptul sa faca ce regulament vrea si sa-l aplice cum crede de cuviinta. In general, de atata timp, chiar daca nu am facut noi public baremul de pedepse, tot se stie care sunt pedepsele si pentru ce se acorda. E o realitate. Prin urmare, presiunea pusa pe echipa de admini ca sa faca aceste dezvaluiri este total nepotrivita. Cumva, singura noastra vina este ca noi suntem in linia I si suntem cei pe care va puteti varsa nemultumirea. Nedezvaluirea acestui barem are si o explicatie intuita corect, mai sus, adica flexibilitatea aplicarii lui. Este, iarasi, o realitate, ca exista circumstante atenuante in rezolvarea cazurilor, fara sa fie vorba de favoritisme. Credeti-ne ca ne-ar fi si noua foarte simplu sa aplicam litera baremului. Nu incercam sa transformam jocul in puscarie, dar nici sa permitem denaturarea acestuia. Incercam, cu alte cuvinte, sa fim corecti, dar, sa pastram si un echilibru. Publicarea baremului de pedepse ar duce la nesfarsite polemici, pe Forum, sau in Sistemul suport despre capra moarta a vecinului, care, din pacate, este sport national. S-ar suprasolicita Sistemul incercand sa "desenam" fiecarui nemultumit de ce capra lui a murit si a vecinului inca traieste si nu am avea timp suficient sa tratam cu seriozitate si atentie adevaratele probleme care pun jocul in pericol. Nu uitati ca suntem voluntari, deci, avem si noi timpul limitat, facem din placere acest lucru si incercam sa evitam, pe cat posibil, sa ne incarcam cu energie negativa inutila. Cand ni se fac cadou cofraje intregi de oua crude sau frigidere pline cu carne, dar suntem obligati, in acelasi timp, sa demonstram profesionalism si rabdare, credeti-ma ca sunt momente cand este foarte greu sa faci asa ceva. Nu veniti cu sugestii de supradimensionare a Echipei de admini, doar ca sa acoperim un aparat birocratic creat artificial.

Parerile sunt impartite, aici. Personal, in calitate de jucator, am apreciat foarte mult acel banal "Nu se confirma". Pe de alta parte, trebuie sa respectam confidentialitatea datelor conturilor pe care le verificam si, orice informatie, cat de banala, se poate considera o incalcare a acestui drept. Puteti afirma ca e dusa la extrem aceasta prevedere, dar, ea exista si trebuie s-o respectam, chiar daca se nasc nemultumiri. Pana la urma, puteti verifica si dvs., pe harta, daca sesizarea a avut efectul scontat, sau nu. Daca trupele pleaca, inseamna ca nu s-a confirmat sesizarea, daca nu pleaca, primiti un mesaj care va informeaza, clar si evident, ca reclamatia dvs. a fost intemeiata. E nevoie de mai putin timp si click-uri sa faceti aceasta verificare, decat sa reveniti cu mesaj in care sa cereti, imperativ, un raspuns pe care nu avem voie sa-l dam.

Suna frumos, dar, nu uitati ca ne aflam in spatiul unui joc si nu al unui tribunal. Pana la urma, exista drept de contestatie, se face apel la el, este onorat, dar, si acesta, cu limita de timp, umana. Nu putem pierde vremea, ore intregi, cu un contestatar, mai ales cand dovezile sunt clare, doar pentru ca respectivul neaga evidenta si dovezile prezentate, sau pentru ca cere clementa si omoara si capra vecinului, cu vecin cu tot. Nu putem crea un sistem birocratic infernal, doar ca sa plimbam un ticket de la admin la superior si de la acesta, la superiorul superiorului.

Aici expuneti 2 probleme putin diferite:
1. Din cauza motivelor expuse mai sus, nu putem implica un admin superior in fiecare contestatie. Acestia sunt si mai putini ca numar, decat cei "mici", au mult mai multe lumi de supravegheat, deci, un volum de munca foarte mare. Nu-i putem transforma in "caracatite", dar, chiar si fara sa fiti constienti de asa ceva, ii suprasolicitam, oricum, deoarece le cerem mereu parerea, sfatul, etc.
2. Sugerati, in a doua parte a mesajului, discutii preliminare ban-ului. Asta, daca am inteles eu bine. Asa ceva nu se poate. Pana la urma, reclamantul a facut o sesizare, noi o verificam si, daca se confirma, luam inclusiv masura blocarii. Nu ne apucam sa trimitem avertismente (desi facem si asa ceva, cand situatia nu este grava si se impune masura preventiei), sa incepem discutii interminabile cu "De ce...?". Sunt situatii in care blocarea presupune conservarea dovezilor, protejarea conturilor, etc. Nu putem face un regulament de 1000 de pagini, in care sa avem solutii predefinite pentru orice fel de scenariu, mai mult sau mai putin fantezist, in care ne-ar pune jucatorii.

Daca am tratat pamfletul dvs. cu prea mare seriozitate, imi cer scuze. :)

Ce ar trebui inteles, in rezumat, din tot ce am scris:
Respectati regulamentul si nu va veti intalni cu adminii decat pe Forum, la barfe nevinovate, suculente, etc.

DeletedUser19202

Nedezvaluirea acestui barem are si o explicatie intuita corect, mai sus, adica flexibilitatea aplicarii lui. Este, iarasi, o realitate, ca exista circumstante atenuante in rezolvarea cazurilor, fara sa fie vorba de favoritisme.

EXACT cu "flexibilitatea" asta care duce la pedepse opuse sau fff diferite pentru greseli identice nu am fost de acord niciodata si am contestat acest lucru mereu..precum si cu posibilitatea unui admin de a vedea tiketele unui adversar pe lumea unde joaca (presupunand ca are acelasi nick)
le contest demult au mai fost si altii inaintea mea si probabil ca vor mai fi..si uite ca tot nu se intampla nimic
aaa si cand mai vine cate unu si iti zice ceva de genul " cine esti tu sa contesti ..tu esti doar un simplu jucator " normal ca nu se poate discuta..

si inca ceva s-au pierdut f multi jucatori si cred ca pe langa scumpirea pp-ului..problemele permanente de server...una din cauze este si echipa de administrare..asta e adevarul (asta pentru aia de zic ca e o afacere...nare rost sa discut aici da intr-o afacere nu-ti bati joc de clienti si pe urma speri sa mearga ca or sa vina altii ..ca nu e chiar asa)

ca un aspect pozitiv vreau sa apreciez un lucru...ultima recrutare de admini este prima dupa mult timp in care au fost recrutati jucatori reprezentativi din joc..si eu cred ca e un lucru foarte bun ..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus