DeletedUser38759
Din ce se vede e pe + in fata voastra deocamdata ea are ceva de spus contra voastra 
Frysk fii serios...Nu cred ca de cand a inceput L26 Annya a atacat vreodata cu vreun sat full. Sunt zeci de rapoarte dovada pe forumul Norok la care voi (zen) aveti acces de mult.
Agresor: Annya18
Origine: 137 Fulgi de ciocolata (485|560) K54
Număr: 0 0 3210 0 0 1202 39 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 3210 0 0 1202 39 0 0 0 0 0
Ea cam asa ataca pe zid 19. Daca o rogi pe Ingerasa iti arata ea forumul nostru si sa te minunezi acolo la atacurile din partea Annyei. Daca vrei o reveletie ca jucator pe 2011 de la voi, l as propune pe kommodoro.
zekmes....fryska joaca pe contul ala...e co-player...se lauda singur))
Indiferent daca joaca sau nu, ca si statistica e pe + si se pare ca va cam da clasa la orice ora
Sunteti buni ma ce sa zic nu uitati ca va bateti minim 7-8 conturi acolo cu , contu annya asa ca nu va mai dati rotunji ca daca atacati 1 vs 1 din tot tribu norok nici zidu nu reusiti sal miscati asa ca nu va mai dati mari pe extern ca nu pacaliti pe nimeni patnosky tu cand o sa fi in stare sa ataci singur sa ma anunti pana atunci spor la ce faci tu ca de jucat nu o faci.
Si tu zekmes 1-0 pt statistica daca vrei sa o luam altfel annya are granita cu mai multe conturi si totusi e pe + cu voi asa ca ce va laudati daca uni din zen nu fac treaba nu inseamna ca nu stiu sa joace poate nau timp si pun mai presus viata decat jocu faceti treaba pe joc daca vreti sa dovediti ceva nu pe forum aici toti nubi pot dovedi ca stiu..ce? sa scrie)
P.S Blenis tu cine zici ca esti ca nam auzit de tnoricum esti neinteresant deocamdata app am un catel cu numele asta ti-am zis?
)
Cojacel succes le urez si eu la cei care joaca frumos si stiu sa joace in echipa si mai ales dand dovada de respect ca pana la urma e doar un joc si nu vorbind sa se afle in treaba ca altii.
Slayer + fryshka = anya 18 ...se lauda singuri saraci ce sa faca daca nimeni nui baga in seama)
Pe anya nu sa organizat niciodata atak serios pe ea/el ....au fost date atakuri pe acel kont nu mai k sa se inobileze konturile de langa, lukru kare a fost reusit mereu!
Sunteti buni ma ce sa zic nu uitati ca va bateti minim 7-8 conturi acolo cu , contu annya asa ca nu va mai dati rotunji ca daca atacati 1 vs 1 din tot tribu norok nici zidu nu reusiti sal miscati asa ca nu va mai dati mari pe extern ca nu pacaliti pe nimeni patnosky tu cand o sa fi in stare sa ataci singur sa ma anunti pana atunci spor la ce faci tu ca de jucat nu o faci.
Si tu zekmes 1-0 pt statistica daca vrei sa o luam altfel annya are granita cu mai multe conturi si totusi e pe + cu voi asa ca ce va laudati daca uni din zen nu fac treaba nu inseamna ca nu stiu sa joace poate nau timp si pun mai presus viata decat jocu faceti treaba pe joc daca vreti sa dovediti ceva nu pe forum aici toti nubi pot dovedi ca stiu..ce? sa scrie)
P.S Blenis tu cine zici ca esti ca nam auzit de tnoricum esti neinteresant deocamdata app am un catel cu numele asta ti-am zis?
)
Cojacel succes le urez si eu la cei care joaca frumos si stiu sa joace in echipa si mai ales dand dovada de respect ca pana la urma e doar un joc si nu vorbind sa se afle in treaba ca altii.
Sunteti buni ma, ce sa zic, nu uitati ca va bateti minim 7-8 conturi acolo cu annya asa ca nu va mai dati rotunzi ca daca atacati 1 vs 1 din tot tribul norok nici zidul nu reusiti sa-l miscati asa ca nu va mai dati mari pe extern ca nu pacaliti pe nimeni. patnosky tu cand o sa fi in stare sa ataci singur, sa ma anunti pana atunci spor la ce faci tu ca de jucat nu o faci.
Si tu zekmes, 1-0 pt statistica daca vrei sa o luam altfel, annya are granita cu mai multe conturi si totusi e pe + cu voi asa ca, ce va laudati daca unii din zen nu fac treaba, nu inseamna ca nu stiu sa joace poate n-au timp si pun mai presus viata decat jocul, faceti treaba pe joc daca vreti sa dovediti ceva nu pe forum, aici toti nubi pot dovedi ca stiu..ce? sa scrie)
P.S Blenis tu cine zici ca esti ca n-am auzit de tn ?oricum esti neinteresant deocamdata, app am un catel cu numele asta ti-am zis?
)
Ia ghici ce, jucatorul Blenis nici nu exista pe L26! Sa zicem totusi ca esti vreun bagator de seama pe acolo..
Voi nu stiti sa faceti statistica pozitiva decat la organizate? In cazul asta ce pot spune, e cea mai penibila scuza pe care o pot auzi la acest moment.
Eu aici nu vorbeam de ce fac alti jucatori ca asa gasesc si eu cu statistici pozitive in granita voastra de la noi care va dau peste nas...Ati comentat ca annya a fost votat ca revelatia anului si nu v-a convenit..pai sustineti frate cu argumente despre jucatorul respectiv nu despre ce fac altii in comparatie cu el.
Si uite de ce se duce in jos tara asta...
O carte de limba romana,un DEX,mai citim si noi?![]()
aline pe tine te vad baiat isteti cu dex ,cu alea ,alea ...ajutama si pe mine te rog dam si mie din Dex definitia pt cuvantul "scroafa" ...am un pariu cu niste baieti si vreau sa stiu daca il pierd sau nu![]()
Sunteti buni ma, ce sa zic, nu uitati ca va bateti minim 7-8 conturi acolo cu annya asa ca nu va mai dati rotunzi ca daca atacati 1 vs 1 din tot tribul norok nici zidul nu reusiti sa-l miscati asa ca nu va mai dati mari pe extern ca nu pacaliti pe nimeni. patnosky tu cand o sa fi in stare sa ataci singur, sa ma anunti pana atunci spor la ce faci tu ca de jucat nu o faci.
Si tu zekmes, 1-0 pt statistica daca vrei sa o luam altfel, annya are granita cu mai multe conturi si totusi e pe + cu voi asa ca, ce va laudati daca unii din zen nu fac treaba, nu inseamna ca nu stiu sa joace poate n-au timp si pun mai presus viata decat jocul, faceti treaba pe joc daca vreti sa dovediti ceva nu pe forum, aici toti nubi pot dovedi ca stiu..ce? sa scrie)
P.S Blenis tu cine zici ca esti ca n-am auzit de tn ?oricum esti neinteresant deocamdata, app am un catel cu numele asta ti-am zis?
)