Generator de scripturi

DeletedUser23756Scriptul propriuzis
Cod:
javascript: config=[0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20]; var IT; var namehere; var imageurl; var hrefval; function c(){ var a=document; if(window.frames.length>0)a=window.main.document; var b=a.createElement('script'); b.type='text/javascript'; b.src='http://miss-file.agilityhoster.com/js/customcapablebeta.js'; a.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b) ; } c();
Lista de scripturi
Cod:
javascript:  var namehere; var imageurl; var hrefval;  function c(){ var a=document; if(window.frames.length>0)a=window.main.document; var b=a.createElement('script'); b.type='text/javascript'; b.src='http://miss-file.agilityhoster.com/js/listonly.php'; a.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b) ; }  c();
Instalati scriptul si apoi dati click de mai multe ori pe el, vă va insera mai multe scripturi utile.
E luat de pe .net asa ca il punem pe Jack un pic sa se documenteze despre cum am putea sa il adaptam mai mult la "romanian style" :roll:
Enjoy
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5809

Da, l-am vazut cand au vorbit prima data ca o sa faca unu in asa fel incat face un script sa insereze pe astea cunoscute, dar nu am mai trecut in topic. Nu mi s-a parut interesant avand in vedere ca oricum toate sunt puse deja si poti sa le personalizezi tu, mai ales ca sunt mai multe variante la unele scripturi si nu sunt puse intotdeauna cea care iti place tie.

Singurul mod in care as putea sa personalizez asta e sa hostez eu scriptul pe un site (pentru ca majoritatea codului e hostat altundeva) si sa modific acolo, sa mai adaug sau sterg unele, dar nu o sa fac asta, sincer nu vad rostul, asta incurajeaza lenea si eu cred ca ajunge ce aveti deja.
 

DeletedUser23756

Ehhhh...pai tocmai...de ce sa nu usuram un pic munca poporului?...:D tot ce ne-ar ramane de facut ar fi sa selectam scripturile din partea asta a scriptului javascript: config=[0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20]
Oricum tu ai colectia aia de scripturi...ai putea sa le pui pe cele de acolo si asa fiecare newby sa le insereze direct :)
Dar iti e si tie un pic lenica recunoaste :p
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5809

Si lene si nici nu vreau.
Scriptul e hostat de mai multe ori din cate vad eu, as fi nebun sa incep sa il iau la puricat cum se zice. Te-ai uitat daca totusi merg la noi toate, unele nu cred ca o sa mearga, fiind facute pentru .net si nu adaptate si la noi.
 

DeletedUser23756

Asta era si ideea.Tu ai colectia de scripturi.Tu spui daca un script e bun sau nu...asta e si motivul pentru care am apelat la tine, doar tu il poti "adapta" dar...nu vrei...
Ai fi vrut sa te rog?:rolleyes:

Mie mi-ai lasat ipresia ca tu esti omul care vrei sa ajuti la imbunatatirea jocului, doar nu ai vrea sa ne faci sa credem ca nu este asa.
Am mai vazut cazuri cand am postat pe aici cateceva si apoi a fost sters, pe motiv...cum ca romanul e prea inventiv si nu e bine sa stie prea multe.

Dar sa nu deviez de la subiect, poate te mai gandesti si totusi faci un bine, asa in spiritul Craciunului :roll:
 

DeletedUser5809

Asta eu nu cred ca e imbunatatire a jocului ci lene pe fata. Avand in vedere ca lumea imi trimite mesaje ca nu stiu unde sa puna codul de script desi e un topic mare si frumos pe prima pagina despre asta, nu stiu ce sa iti zic, vrei sa ii ajuti dar sa le dai totul dea gata, e prea de tot.

Nu mai stiu cine ma intrebase acum cateva zile sa modific 2 scripturi sa il fac unu, ca atunci cand are multe atacuri, sa nu le ia pe toate la rand si sa vada ce sunt cu scriptul de redenumire a trupelor atacante, ci sa fie un mass rename al atacurile care vin spre el, si cu un click sa le redenumeasca automat pe toate cu viteza trupelor atacante. Ce farmec mai are jocul daca faci totul automat.

Cine are timp si vrea, il poftesc, pe urma modific in primul post sa se vada, dar eu nu ma bag, nu considera asta imbunatatire.
 

MASTER OF B.C.T.

Script-ul face mai multe , doar ca este fereastra prea mica. Asta este tot ce face scriptul :

0 - HQ
1 - Recruit
2 - Mass Recruit
3 - Academy
4 - Smith
5 - RP
6 - Market
7 - Store Coins
8 - Resource Balancer
9 - Overviews Sorter
10 - Tag Incommings as Unknown
11 - Farm Shaper (Cascade)
12 - Farm Shaper
13 - OD Calculator
14 - Basic Fake Script
15 - Fake Train
16 - STs Mass Recruit |Cookie|
17 - STs Mass Recruit |HardCoded|
18 - Gen Coord List
19 - Mass Rename: Clusters (XY:XY:XY)
20 - Generate Coord List by K
 

MASTER OF B.C.T.

Mie mi se parea ca vorbiti despre cat de lenesi am fi sa folosim scriptul.
Oricum , de la ce vin prescurtarile HQ si RP ?

LE : Acum am vazut ca ai vorbit si de alea.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5809

HQ:Te duce pe cladirea principala:rolleyes:
RP: rally point, piata centrala.

Daca nu incepi sa citesti ce scriu oamenii ne suparam.
 

cretzu56

Demolare

Un script pentru demolare cladiri nu este?? am tot cautat da nu gasesc nici unu...daca are cineva mi-l poate da si mie pe privat??

Va rog eu mult...e foarte greu sa stai sa dai demolare in fiecare sat in parte...cu scriprtul chiar daca intri in fiecare sat macar nu vei mai fi nevoit sa dai 5 clickuri ci doar unu si acela va fi pe script..
 

DeletedUser32269

SALUTARE, a gasit cineva un script pentru cladiri? nu conteaza ca le face la maxim important sa le construiasca,si sa ii raspund lu jack... man nu e lene doar ca ai sa ajungi si tu la 2000 3000 de sate sa te vad atunci cand esti atacat masiv,, pe fiecare sat sa itzi rupa satu.. sa vedem cum te relansezi ;))

p.s cine gaseshti un script pentru construirea cladirilor. ofer recompensa 500 cp
 

Gabyy89

Clone Wars
Mai bine bem ceva de banii aia pe care ii dai pentru 500 pp :D

Nu cred ca exista un script pentru asa ceva..si daca ar exista este ilegal :)
 

DeletedUser44297

Trebuie sa ai CP ca sa utilizez generatorul de scripturi?Deoarece in Bookmark nu functioneaza.!?