DeletedUser11867
deci cum spuneam nu cred ca ati fost atacat nici unul dintre voi de un trib intreg doua saptamani la rand cu atacuri masive...au fost cateva mii nu mai stiu cate...si cu cateva sate blindate cum trebuie de trib...cum am rezista...prin recuperari sau...la sfarsit am avut doar jumate sat de aparare si un sfert de atac...daca vreti martori va aduc si martori...la putin timp acel trib sa desfiintat pt ca dupa o saptamana leam luat 5 sate...deci ce vorbesc, vorbesc din experienta...deci nu ma luati mesaje de genul
stiu f. bine cum se manaca jocul acesta numi trebuiesc sfaturi de la jucatori care au blindat un sat in mijlocul tribului inamic cu 150k din fiecare trupa defensiva...trupe folosite auirea pt ca nu ai ce face cu un sigur sat in mijlococul dusmanului...
Asa spuneti toti dar cand va vedeti in fata la 3mii -4mii de atacuri ziceti ca ati fost racit . nimeni nu cred ca a avut 4mii atacuri de aici ca sa fiti in stare sa dati sfaturi . Teoretic stiu si eu ce sa fac , dar la practica multi cadeti in fund
stiu f. bine cum se manaca jocul acesta numi trebuiesc sfaturi de la jucatori care au blindat un sat in mijlocul tribului inamic cu 150k din fiecare trupa defensiva...trupe folosite auirea pt ca nu ai ce face cu un sigur sat in mijlococul dusmanului...