Gentle + Green VS WINTER + ZIG

DeletedUser47387

DeletedUser43947

daca nu mias vedea numele rostit nu as fi aici :(

inca un comentariu inteligent:))...deja te intreci pe tine insuti:oops:

same thing for you;)
Pa!
flush.png

DeletedUser43947

Ai ghicit prost, dacă apăs pe butonul ăla, tu și prietenii tăi dispăreți :D

DeletedUser41586

Tu cu ce mandresti ? Tastat aiurea p forumuri si cand e de razboaie nu mai da nimeni de voi.
Sincer nu iti vad numele in nici un top 10 din lumea 53 de ce tot comentezi la adresa mea ?
Normal ca sunt mandru... eu nu joc pentru sate sau puncte.

Zeuss ce facii ma nene esti pe locul 4 vad, numai visezi la locul 1 ?? Ca inchizi tu ca dregi p locul 1 sar putea sa o iei cam la gat si sa fii stat pe 53 un an jumate si nici locul 1 sa il iei la final nici tribu castigator.

Mor pe voi! Trepadusii de sezon, simte-te mandru ca inca isi mai bate lumea capul cu tine si iti da cate un raspuns.
Cu toate ca nu imi place sa o zic, dar bobanga iti cam da clasa si o zic din postura de dusman nu de coleg/prieten. Tu nu ajungi pana la razboaiele alea de final, despre ce tot vorbesti cumetres?
Pai de-aia nici nu inchizi lumi ba ca nu joci pentru sate, de-aia le si pierzi ca nu joci pentru ele:)))

Tu nu ai ajuns in viata ta, de cand joci tu triburile in top 25, si ma refer ca sa ajungi pe barba ta nu pe spatele colegilor...Are timp sa revina pe locul 1. Eu din cate stiu la final de lume conteaza ce trib este pe primul nu loc, nu jucator.

Data viitoare sa-ti raspunzi singur la ironii, trepadusule.

DeletedUser48236

Mor pe voi! Trepadusii de sezon, simte-te mandru ca inca isi mai bate lumea capul cu tine si iti da cate un raspuns.
Cu toate ca nu imi place sa o zic, dar bobanga iti cam da clasa si o zic din postura de dusman nu de coleg/prieten. Tu nu ajungi pana la razboaiele alea de final, despre ce tot vorbesti cumetres?
Pai de-aia nici nu inchizi lumi ba ca nu joci pentru sate, de-aia le si pierzi ca nu joci pentru ele:)))

Tu nu ai ajuns in viata ta, de cand joci tu triburile in top 25, si ma refer ca sa ajungi pe barba ta nu pe spatele colegilor...Are timp sa revina pe locul 1. Eu din cate stiu la final de lume conteaza ce trib este pe primul nu loc, nu jucator.

Data viitoare sa-ti raspunzi singur la ironii, trepadusule.

Trepadusule, efort fac eu ca va raspund si ca mai am interes sa citesc forumul asta.
Sunt in continuare loc 1 la inamici invinsi, dupa 2 luni care nu mai joc acolo.(Vezi ma neadaptatule ca am fost loc 2 pe 53 si in top 25 majoritatea timpului daca nu stii sa verifici) Vezi si ca inainte sa plec din green am scos BL'ul de pe harta .
Eu am o viata persoanal nu pierd vremea pe 75 de lumii, am jucat doar pe lumea 1, lumea 53, si acum joc pe 56.
Si mai vezi ca ultimele 25 de sate(cat ai avut tu cel mai mult pe triburile) au fost cedate in trib, deci nu ma scos nimeni nebunule.
Si ca sa iti mai zic ceva eu am creat razboiul de final pe 53, ca gentle si green castigau 90% lumea inainte sa plec eu si alde ingerasa cu o luna doua.
Playeri buni stiu ca altfel ar fi fost situatie daca vasyka pain si legion nu ar fi dat stergere...

DeletedUser48011

Trepadusule, efort fac eu ca va raspund si ca mai am interes sa citesc forumul asta.
Sunt in continuare loc 1 la inamici invinsi, dupa 2 luni care nu mai joc acolo.(Vezi ma neadaptatule ca am fost loc 2 pe 53 si in top 25 majoritatea timpului daca nu stii sa verifici) Vezi si ca inainte sa plec din green am scos BL'ul de pe harta .
Eu am o viata persoanal nu pierd vremea pe 75 de lumii, am jucat doar pe lumea 1, lumea 53, si acum joc pe 56.
Si mai vezi ca ultimele 25 de sate(cat ai avut tu cel mai mult pe triburile) au fost cedate in trib, deci nu ma scos nimeni nebunule.
Si ca sa iti mai zic ceva eu am creat razboiul de final pe 53, ca gentle si green castigau 90% lumea inainte sa plec eu si alde ingerasa cu o luna doua.
Playeri buni stiu ca altfel ar fi fost situatie daca vasyka pain si legion nu ar fi dat stergere...

Ma astia care va merge gura dar click-ul mai putin.
Tovarase Kick sau cum ti se mai spune printre semi cunoscuti, afla ca esti un "dai ma kick lui Kick".
Tovarase Sickoss care comentezi pe orice lume, daca ar fi dupa tine ai fi adeptul numerelor complexe.
Tovarase angelblack, daca ne-am maturiza pe rand ar lua-o lumea razna.
Tovarase VaruFashion, sau mai bine spus cum iti zice lumea, unu dintre cei mai mari jucatori de triburile, what? Am auzit ca daca maine iti dau 200 fulluri dai stergere. Fii cuminte papadie ca ajung si la tine curand, ai stat pe harta pana acum ca n-a avut cine sa te rezolve. Esti PENIBIL, cu majuscule si n-ai reusit sa iei 10 sate pe zi de la green. Acum sa taci ca esti 0. Punct.
Cine mai are ceva de comentat despre lumea 53, mesaj la "Unnamed.". Va pup pe busola.

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
:))) deaia nu mai pot eu,
daca eu nam reusit nici altii nu au reusit.
ai auzenii si nu stiu eu? sunt curios de unde auzi tu din somn?
de unde imi dai tu 200 fuluri, de la alti? pai atunci nu era iti dam?
eu nici nu am mai scris pe aici ce vrei sa demonstrezi ca esti vreun jucator maret ? nu pot decat sa scriu pe forum, nu are voce sa vorbesc.
ai un os, mergi la cotet si tu si smecherasii care intra in tabara gentle sa castige si ei o lume,
sunteti niste penibili.
eu unul nu am avut cu cine sa joc, numa jucatori de 2 bani au fugit sa salveze cateva sate, au abandonat, au facut aceasta harta un kkt de harta,
oricum tare aia cu unnamed , te lauzi singur si te crezi vreo coada de matura. nu vezi ca sunt singur pe harta , acum vrei sami demonstezi ca esti vreun batman de vorbesti asa sictirit? tu singur nu o sa ma scoti nici dupa un an de acum incolo asa ca mananca papadii pana te saturi,

Ultima editare:

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
34
Iar te roade pizma si comentezi de altii. Vezi-ti de ale tale, planete, sateliti, asteroizi si ce-or mai fi. Va inteleg frustrarea ca n-a iesit si n-as vrea sa va rasucesc cutitul si mai mult in rana si sa va reamintesc cum imi radeati voi in nas cand ati facut voi miscarea aia tare de tot cu mutatul. Intelegi? Ca sa vorbesc pe limba ta, e o diferenta de clase, 6-7 clase, s-klasse :confused:
Cum adica n-ai avut cu cine sa joci? Colegii tai stiu ca tu asta crezi despre ei? Adica vrei sa spui cumva ca in tribul ala am fost doar eu si Cata? Dar nu se poate, incroyable.
Esti amuzant cum te dai tu asa grozav cand tot din jurul tau pica, la un ritm de peste o suta de sate pe zi. Inca n-ai aflat ca jocul se numeste triburile si el se joaca dincolo de persoana X, dar nu-i bai, mai ai inca timp sa aflii.

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
De fapt ma refeream la toti care au abandonat si au dat stergere si au fugit in alte triburi. Dar iti inteleg frustrarea stiu ca te regasesti de fiecare data in posturile mele.
Cat despre planete si ce spui tu pe acolo. Sunt simplu jucator nu am planificat nici o mutare. Nici macar nu eram de acord initial cu venirea jucatorilor din green in zig. Nu ma baga in planificari ca eu nu am treaba. Tot ce am facut a fost sami pastrez tabara si onoarea. Multi nu au asa ceva. De fapt tin sa te anunt ca nu are cum sa pice ceva ce nu mai este demult.
Dar macar asa sa castigi si tu niste sate.
Oricum lumea nu o castigati. Gentle sunt peste voi. Sa vedem cum faceti dominanta o impartiti in 2 sau jucati la bingo?
Multa bafta.
Cine nu ma suporta sa ma pupe pe portofel.

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
34
Sigur ca nu, dar ai dat-o cotita. Eu nu sunt deloc frustrat, ba din contra, sunt foarte impacat cu alegerile facute.Da stiu, tu n-ai fost nicaieri, tu ai jucat mereu singur impotriva tuturor.:rolleyes:
Nu-ti fa tu griji, eu am tot castigat, si sate si oameni. Si cu mult inainte sa va luati teapa :D

Vad ca va tot roade sa ziceti ca n-o sa castigam noi lumea, dar pana una alta sigur sigur nu o sa castigati voi nimic asa ca nu-ti mai fa griji pentru noi. Suntem majori si suntem bine! :cool:
Ai tu portofel? Nu credeam :eek::eek::eek: ce pui acolo? biletele reduse la tren?

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
ce sa faci, nu toti suntem bogati ca tine, :)
sau poate suntem si nu ne laudam cu averile existente sau imaginare,,
nu imi fac, mult succes :))
spor la sate si la castiguri :rolleyes:

Scor reacție
98
Parte 1:
Triburi: Gentle, Gentls, green
Parte 2:
Triburi: Zig!?!, Zig?!?

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 1,593