GOOD la rāzbel

DeletedUser523

Ma razboinicilor, vitejilor, virtuozii tasataturii ce sunteti voi toti :) Ce teapa mea ati patit? Plec si eu un weekend si cand ma intorc, lumea e schimbata la 180grd.?! Chiar asa nu ati putut trece peste diferentele de opinie si ati ajuns sa destramati o familie si sa incitati la razboi frate contra sora? Sunt dezamagit de voi toti :( Eu va sugerez sa va mai temperati in declaratii ca sa nu inchideti chiar toate portitele de reconciliere.
Ar trebui sa discutati intre voi, cei nemultumiti, in conf pe voce ( ca sa nu poata apoi posta angel discutiile :p ) sa spuneti sincer dar intr-un mod constructiv, ce va deranjeaza unul la altul si apoi sa vedeti cum puteti ajunge la un numitor comun. Totul ca sa va ganditi si la ceilalti colegi care se vad acum nevoiti sa aleaga o tabara sau alta desi ei nu au nimic de impartit unii cu altii...
Pace!
PS: Imi vreau dr de intemeietor inapoi ca imi place sa am toate bulinele pline! :p :cool:

DeletedUser

Unde or fi triburile de odinioara cu conducatori seriosi...?
Tot tambalaul asta pe forum-ul tribului ( omerta si good ), circulare peste circulare , postari peste postari pe extern fara nici o noima, urat, jocul asta se strica de la o lume la alta...

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
34
Ma razboinicilor, vitejilor, virtuozii tasataturii ce sunteti voi toti :) Ce teapa mea ati patit? Plec si eu un weekend si cand ma intorc, lumea e schimbata la 180grd.?! Chiar asa nu ati putut trece peste diferentele de opinie si ati ajuns sa destramati o familie si sa incitati la razboi frate contra sora? Sunt dezamagit de voi toti :( Eu va sugerez sa va mai temperati in declaratii ca sa nu inchideti chiar toate portitele de reconciliere.
Ar trebui sa discutati intre voi, cei nemultumiti, in conf pe voce ( ca sa nu poata apoi posta angel discutiile :p ) sa spuneti sincer dar intr-un mod constructiv, ce va deranjeaza unul la altul si apoi sa vedeti cum puteti ajunge la un numitor comun. Totul ca sa va ganditi si la ceilalti colegi care se vad acum nevoiti sa aleaga o tabara sau alta desi ei nu au nimic de impartit unii cu altii...
Pace!
PS: Imi vreau dr de intemeietor inapoi ca imi place sa am toate bulinele pline! :p :cool:

Atata mi-ar mai trebui sa mai avem si recorduri audio/video pe forum...

Crystallis

member
Scor reacție
0
Fie ca cei cu lancile cele mai "lungi" si topoarele cele mai "tari" sa castige. Hail Gods of War!

[video=youtube;qgvt2lqTIGI]https://www.youtube.com/watch?v=qgvt2lqTIGI[/video]

DeletedUser

Războiul dintre -Are you Loko !? (dizolvat) şi Omerta s-a încheiat.

Ps; e vechiul good. Consider ca acest topic se poate inchide.

DeletedUser

Lasă tu străine, nu te răzgâia..
Good-ul a murit, şi n-o mai învia..
Fă-ţi matale triburi, elitiste, paşoptiste,
Şi nu mai plânge atât, şi murdări batiste!

Black Prince

member
Scor reacție
11
Lasă tu străine, nu te răzgâia..
Good-ul a murit, şi n-o mai învia..
Fă-ţi matale triburi, elitiste, paşoptiste,
Şi nu mai plânge atât, şi murdări batiste!
un orologiu sună noaptea jumătate.
in satuc, la poartă oare cine bate?
- "eu sunt, draga moza,
eu, si de la oaste mă întorc rănit.
soarta noastră fuse crudă astă dată:
mica mea oştire fuge sfărămată.
dizolvaram tribu, ne facuram altu
numai elitisti, de p-un sfert de harta
dar deschideţi poarta... omerta ma-nconjoara..
vântul suflă rece... rănile mă dor

Agresor: Angel Dust
Origine: #automant (432|459) K44

Număr: 0 0 671 0 0 366 0 0 0 0 1 0
Pierderi: 0 0 314 0 0 130 0 0 0 0 0 0

DeletedUser4863

[video=youtube;QTbv-Ibm8cI]https://www.youtube.com/watch?v=QTbv-Ibm8cI[/video]

Da da da da sa ma nasti in Romania !

DeletedUser47313

si ce rezultat a avut aparatorul? :p

Secret dar vezi la Angel cât a urcat la agresori. :D

si apropo de GOOD/BAD care-au dispărut. Din câte-am înteles eu de la începutul lumii, scopul Good-ului a fost să domine partea de Nord Vest a hărtii. Si, fiind putini, aici a gresit AD când a recrutat în masă, prieteni si prieteni la prieteni si prietenii prietenilor prietenilor. Si, fără nici o îndoială, nu i-a putut convinge pe toti să-i stea cuminti sub bardă. A mai făcut o prostie cu spam-ul liber, niciun trib vreodată n-a avut un forum atât de activ la început de lume. Colegii au prins curaj, s-au unit împotriva lui si au scindat tribul, formând omerta. Pe partea bună, Good-ul a rămas tot top5 general, dar si-a pierdut locul fruntas pe continent.

Oricum, vorba multă, sărăcia triburilor.

Războiul continuă din câte vad eu pe aici

Q04HlKs.png

DeletedUser

Secret dar vezi la Angel cât a urcat la agresori. :D

si apropo de GOOD/BAD care-au dispărut. Din câte-am înteles eu de la începutul lumii, scopul Good-ului a fost să domine partea de Nord Vest a hărtii. Si, fiind putini, aici a gresit AD când a recrutat în masă, prieteni si prieteni la prieteni si prietenii prietenilor prietenilor. Si, fără nici o îndoială, nu i-a putut convinge pe toti să-i stea cuminti sub bardă. A mai făcut o prostie cu spam-ul liber, niciun trib vreodată n-a avut un forum atât de activ la început de lume. Colegii au prins curaj, s-au unit împotriva lui si au scindat tribul, formând omerta. Pe partea bună, Good-ul a rămas tot top5 general, dar si-a pierdut locul fruntas pe continent.

Oricum, vorba multă, sărăcia triburilor.

Războiul continuă din câte vad eu pe aici

Q04HlKs.png

Nici nu e evident ca eşti angel dust, nu te mai ascunde frăţică după degete...
Şi care-i problema dacă suntem un trib de prieteni? Nu vezi ce bine ne merge?! :D

DeletedUser47313

Aparentele înseală, atât am de zis.
&Să vă meargă de la foarte bine-n sus din partea noastră.

Alex2peu

member
Scor reacție
9
E normal ca cine nu merita sa joace intr-un trib, sa fie eliminat sau bagat la interne, e absolut normal ca atunci cand incepi lumea sa fie 400, si cand se termina sa nu mai fie atatia, pentru ca razboiul cerne, regulamentul unui trib la fel, inclusiv tie ti-am dat cu harta in cap pe 41, uiti cand ai dat stergere?? Vezi ca inca mai sunt fosti colegi de-ai tai, care pot sa-ti demonstreze cum ai fugit, cand nu ti-au mers minciunile prin 100 de triburi, dar ce stim noi, tu esti zeu, dar din pacate, nu poti prostii pe toata lumea..nici nu-ti mai raspund, unui asemenea caracter si jucator, nu merita nici macar un gram de atentie sa-i oferi.

hai lasati in urma L41 ca nu isi are rostul ^^

DeletedUser42770

Puteti sa incetati cu prostia asta de razboi odata ? Good/Bad/Omerta/Auto/noob si altele implicate !

Hai sa nu uitam cine suntem toti si de cand ne cunoastem inainte de toate !
Personal pentru mine nu exista nici un razboi si incetati cu atacurile aiurea asta ca sa nu o dau in altele ! Devine plictisitor
Ce razboi ? Ce certuri ? Cum sa ma cert eu cu ciura sau cu vlad si restu de pe acolo.
Care aveti de impartit imparatiti intre voi in privat si in liniste !
Succes

Sus