DeletedUser523
Ma razboinicilor, vitejilor, virtuozii tasataturii ce sunteti voi toti Ce teapa mea ati patit? Plec si eu un weekend si cand ma intorc, lumea e schimbata la 180grd.?! Chiar asa nu ati putut trece peste diferentele de opinie si ati ajuns sa destramati o familie si sa incitati la razboi frate contra sora? Sunt dezamagit de voi toti Eu va sugerez sa va mai temperati in declaratii ca sa nu inchideti chiar toate portitele de reconciliere.
Ar trebui sa discutati intre voi, cei nemultumiti, in conf pe voce ( ca sa nu poata apoi posta angel discutiile ) sa spuneti sincer dar intr-un mod constructiv, ce va deranjeaza unul la altul si apoi sa vedeti cum puteti ajunge la un numitor comun. Totul ca sa va ganditi si la ceilalti colegi care se vad acum nevoiti sa aleaga o tabara sau alta desi ei nu au nimic de impartit unii cu altii...
Pace!
PS: Imi vreau dr de intemeietor inapoi ca imi place sa am toate bulinele pline!
Ar trebui sa discutati intre voi, cei nemultumiti, in conf pe voce ( ca sa nu poata apoi posta angel discutiile ) sa spuneti sincer dar intr-un mod constructiv, ce va deranjeaza unul la altul si apoi sa vedeti cum puteti ajunge la un numitor comun. Totul ca sa va ganditi si la ceilalti colegi care se vad acum nevoiti sa aleaga o tabara sau alta desi ei nu au nimic de impartit unii cu altii...
Pace!
PS: Imi vreau dr de intemeietor inapoi ca imi place sa am toate bulinele pline!