DeletedUser13059
ZzzzZ iar sa stricat chinezaria
#MDT
#MDT
Buna seara (..) Urmeaza (..)
Buna seara fanilor , ce mai faceti voi ? Urmeaza organizatul cu numarul 2 , cel de care va povesteam acum 2 zile, sunteti pregatiti pt el ? zeuse te rog stai la rand ca iti vine si tie randul nu te mai baga in seama pe aici ca topicul asta apartine mnk-ului si dt-ului nu vad undeva sa scrie despre green , nu te baga ca musca in pi*da iepei degeaba, olandezule te rog frumos sa nu imi mai dai mesaje pe joc pt ca nu te voi recruta in DT chiar daca iti doresti acest lucru , ursule iar fomica la copii :? Vezi-ti de printesa ardealui ca este mai bine sa stai undercover , ca iar te faci dracu de cacaoo si incepe sa mi se faca mie mila de tine de pe cate lumi te-am scos , una peste alta a fost primul organizat , am promis 2 , avand in vedere valoare mnk-ului ar fi o umilinta sa dispara din 2 organizate nu ? Hmm oare ce urmeaza? Stati cu ochii pe harta ca iar incepeti sa o luati razna pe extern ,ca de obicei , sincer sa fiu cu voi va inteleg , mai mult nu puteti
, eu am aruncat osul , de acum este datoria fanilor sa continue, rog echipa DT-ului sa nu mai scrie pe extern pana la urmatorul organizat si sa lase printesele de pe extern sa se planga pe aici !
O ia ci nomen ia piri ce vorbesti aici grasule?Buna seara fanilor , ce mai faceti voi ? Urmeaza organizatul cu numarul 2 , cel de care va povesteam acum 2 zile, sunteti pregatiti pt el ? zeuse te rog stai la rand ca iti vine si tie randul nu te mai baga in seama pe aici ca topicul asta apartine mnk-ului si dt-ului nu vad undeva sa scrie despre green , nu te baga ca musca in pi*da iepei degeaba, olandezule te rog frumos sa nu imi mai dai mesaje pe joc pt ca nu te voi recruta in DT chiar daca iti doresti acest lucru , ursule iar fomica la copii :? Vezi-ti de printesa ardealui ca este mai bine sa stai undercover , ca iar te faci dracu de cacaoo si incepe sa mi se faca mie mila de tine de pe cate lumi te-am scos , una peste alta a fost primul organizat , am promis 2 , avand in vedere valoare mnk-ului ar fi o umilinta sa dispara din 2 organizate nu ? Hmm oare ce urmeaza? Stati cu ochii pe harta ca iar incepeti sa o luati razna pe extern ,ca de obicei , sincer sa fiu cu voi va inteleg , mai mult nu puteti
, eu am aruncat osul , de acum este datoria fanilor sa continue, rog echipa DT-ului sa nu mai scrie pe extern pana la urmatorul organizat si sa lase printesele de pe extern sa se planga pe aici !
printesa ardealui ca este mai bine sa stai undercover , ca iar te faci dracu de cacaoo si incepe sa mi se faca mie mila de tine de pe cate lumi te-am scos , una peste alta a fost primul organizat , am promis 2
Buna seara fanilor , ce mai faceti voi ? Urmeaza organizatul cu numarul 2 , cel de care va povesteam acum 2 zile, sunteti pregatiti pt el ? zeuse te rog stai la rand ca iti vine si tie randul nu te mai baga in seama pe aici ca topicul asta apartine mnk-ului si dt-ului nu vad undeva sa scrie despre green , nu te baga ca musca in pi*da iepei degeaba, olandezule te rog frumos sa nu imi mai dai mesaje pe joc pt ca nu te voi recruta in DT chiar daca iti doresti acest lucru , ursule iar fomica la copii :? Vezi-ti de printesa ardealui ca este mai bine sa stai undercover , ca iar te faci dracu de cacaoo si incepe sa mi se faca mie mila de tine de pe cate lumi te-am scos , una peste alta a fost primul organizat , am promis 2 , avand in vedere valoare mnk-ului ar fi o umilinta sa dispara din 2 organizate nu ? Hmm oare ce urmeaza? Stati cu ochii pe harta ca iar incepeti sa o luati razna pe extern ,ca de obicei , sincer sa fiu cu voi va inteleg , mai mult nu puteti
zeuse te rog stai la rand ca iti vine si tie randul nu te mai baga in seama pe aici ca topicul asta apartine mnk-ului si dt-ului nu vad undeva sa scrie despre green
zeuse te rog stai la rand ca iti vine si tie randul nu te mai baga in seama pe aici ca topicul asta apartine mnk-ului si dt-ului nu vad undeva sa scrie despre green , nu te baga ca musca in pi*da iepei degeaba
trebuie sa recunosc ca ai dreptate, si cu ce ai scris dar si cu faptul ca unii sunt naivi.Dar totusi cred ca fetitele astea plang doar ca sa aiba o scuza cand mai pierd inca o lume.Nu inteleg de ce va tot plangeti de platforme de cumparat conturi si asa mai departe ... majoritatea jucatorilor de pe triburile nu au demnitate ... merg pe principiul scopul scuza mijloacele. Daca nu constientizati asta inseamna ca sunteti prea naivi pentru acest joc.
trebuie sa recunosc ca ai dreptate, si cu ce ai scris dar si cu faptul ca unii sunt naivi.Dar totusi cred ca fetitele astea plang doar ca sa aiba o scuza cand mai pierd inca o lume.
De asemenea trebuie sa recunosc ca ma asteptam ca cei in green(trib cu experienta as putea spune) sa fie cu o clasa peste adunatura din mnk si sa le mai dea cate o palma dupa cap cand o iau pe aratura unii ca prada, zburi sau lucica barbaru, dar nu chiar acum, credeam ca va dura mai mult pana se va intampla asta.
P.s: nu le da prea tare ca se inhiba si nu mai avem cu cine sa ne batem
pupator de moaste
De asemenea trebuie sa recunosc ca ma asteptam ca cei in green(trib cu experienta as putea spune) sa fie cu o clasa peste adunatura din mnk si sa le mai dea cate o palma dupa cap cand o iau pe aratura unii ca prada
Mulţam,Nu e nevoie sa dau nici o plama pentru ca majoritatea s-au adaptat la stilul celor din DT de joc ... bravo lor si felicitari ... s-au vazut rezultatele la organizat.
![]()
ursule iar fomica la copii :? Vezi-ti de printesa ardealui ca este mai bine sa stai undercover , ca iar te faci dracu de cacaoo si incepe sa mi se faca mie mila de tine de pe cate lumi te-am scos
Sunt printuri de pe l48 unde veneau 20 de atacuri in 1 ms pe un singur sat)
Si goloie nu foloseste nimic vai doamne,mai grav e ca nici pana acum nu s-a aplicat vreo sanctiune
![]()
iar ca lamurim putin lucrurile pentru cei care inca nu cred ca se poate trimite ok niste atacuri pe jocu asta care totusi este browser le recomand un pc/laptop decent , o legatura de internet ieftina si normal cel care face toata treaba sa iasa aproape perfect (distrugatorul de vise) aka domnul mouse care sa fie de o calitate superioara , iar mai jos poti vedea cine face toata treaba
![]()