DeletedUser48554
Eu o ard in patrate :>Mersi, mi s-a mai spus
Nu stiu in care anume cercuri te invarti tu, dar cu siguranta nu suntem la acelasi nivel.
Eu o ard in patrate :>Mersi, mi s-a mai spus
Nu stiu in care anume cercuri te invarti tu, dar cu siguranta nu suntem la acelasi nivel.
Eu in diamante, asta e.Eu o ard in patrate :>
esti lipsit de speranta )Cine a pomenit de bani aici in acest comentariu lesinatule ?
Nici cu tine nu imi e rusineesti lipsit de speranta )
nu te vad bine la bac cu logica asta a ta )Nici cu tine nu imi e rusine
i-auzi ma avem si lautari printre noi...csfEu in diamante, asta e.
=)) esti amuzant! Hai du-te la gara. Eu cand am dat BACul cred ca inca se mai facea scoala...acuma la ce vad aici ...jumate sunteti pe afara va rupeti spatelenu te vad bine la bac cu logica asta a ta )
Abia acum i-ai descoperit in trib? Nu-i vorba ca tu nici nu stiai cine e papayai-auzi ma avem si lautari printre noi...csf
E grav daca mai esti si inaintat in varsta=)) esti amuzant! Hai du-te la gara. Eu cand am dat BACul cred ca inca se mai facea scoala...acuma la ce vad aici ...jumate sunteti pe afara va rupeti spatele
Vezi ca te aventurezi intr-o directie care nu iti este favorabila. Toti din green care iti raspund aici sunt la un nivel la care tu n-o sa ajungi niciodata, abtine-te. Nu tolerez asa ceva sub nicio forma. Au mai incercat si altii marea cu degetul, n-a iesit bine.=)) esti amuzant! Hai du-te la gara. Eu cand am dat BACul cred ca inca se mai facea scoala...acuma la ce vad aici ...jumate sunteti pe afara va rupeti spatele
))) ))) ma faci sa rad...habar nu ai cine sunt si ai fi surprins la ce nivel sunt ..) doar ca e caterinca cu voiVezi ca te aventurezi intr-o directie care nu iti este favorabila. Toti din green care iti raspund aici sunt la un nivel la care tu n-o sa ajungi niciodata, abtine-te. Nu tolerez asa ceva sub nicio forma. Au mai incercat si altii marea cu degetul, n-a iesit bine.
))) e amuzant.. ))) ma simt ca pe PGL ...in vremurile bune )fain topic! atata continut legat de joc... nu mai facem fata
Din pacate, este evident. Noi facem o distinctie foarte clara intre jocul numit triburile si viata reala si as prefera sa ramanem in acest cadru al jocului. Intelegem contrele pe extern si sunt oarecum firesti. Daca tu nu poti sustine o astfel de conversatie, te poftim frumos afara.))) ))) ma faci sa rad...habar nu ai cine sunt si ai fi surprins la ce nivel sunt ..) doar ca e caterinca cu voi
te simti ca la tine pe conferinta, sa jignesti tot ce prinzi. Vezi ca pe extern nu merge asa))) e amuzant.. ))) ma simt ca pe PGL ...in vremurile bune )
Citeste putin toate comentariile si dupa revino cu astfel de mesaje ) eu doar am raspuns cu aceasi moneda ...plictisitDin pacate, este evident. Noi facem o distinctie foarte clara intre jocul numit triburile si viata reala si as prefera sa ramanem in acest cadru al jocului. Intelegem contrele pe extern si sunt oarecum firesti. Daca tu nu poti sustine o astfel de conversatie, te poftim frumos afara.
Hai du-te la somn ..te simti ca la tine pe conferinta, sa jignesti tot ce prinzi. Vezi ca pe extern nu merge asa
Hahahahahahhaha ) ai cautat mult ? La cat de mareti sustineti voi ca sunteti ....nu trebuia sa ne zburati de mult ?)) avand in vedere ca satele erau goale ? ))) hahahahaUite unul si pentru tine, noobule!
http://ro.twstats.com/ro60/index.php?page=tribe&mode=conquers&type=lose&id=26