Hărţi ro15

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

ce razboi frumos :D:p,asa e frumos jocul..fie ca cei mai buni sa castige

tu faci harti foarte bune,dar asta nu prea ti-a reusit.

Formatul literelor din dreapta ii greu de inteles,m-am chinuit de numa,si punctele de pe harta parca is picaturi de vopsea cazuta aiurea. Sa nu crezi ca nu imi place hartile tale,si aceasta este buna,dar nu atinge standardele alea de sus. (si sper sa nu te fi jignit,dar imi place sa zic verde in fata tot)

nu vreau sa fiu rautacios,dar ai facut o greseala mica si am vrut decat sa-ti atrag atentia,fara suparare: "imi plac hartile"

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser26528

tu faci harti foarte bune,dar asta nu prea ti-a reusit.

Formatul literelor din dreapta ii greu de inteles,m-am chinuit de numa,si punctele de pe harta parca is picaturi de vopsea cazuta aiurea. Sa nu crezi ca nu imi place hartile tale,si aceasta este buna,dar nu atinge standardele alea de sus. (si sper sa nu te fi jignit,dar imi place sa zic verde in fata tot)

nu....tu esti suparat pentru ca nu a bagat smoke si SH-ul pe harta
=)))

DeletedUser

nu....tu esti suparat pentru ca nu a bagat smoke si SH-ul pe harta
=)))

imi cer scuze pentru ,,imi place hartile tale",am fost cam grabit.

Ii o harta in care arata cele 2 tabere,B-Sea si C.K.,deci nu am ce comenta:)

app,ca am uitat,mersi Angel Dust pentru harta

DeletedUser

Imediat fac o harta, si bag SH-ul, sa fie toata lumea multumita =)

LE:

l15.jpg
In ce ai facut-o frate pe asta?
Pe tw stats nu cred...
Imi zci, te rog?

DeletedUser2821

Da , am fuzionat pentru ca nu am mai avut destui oameni pentru a continua in formula aia .
Oricum stati linistiti ca oamenii care inca jucam va dam batai de cap si de aici de la prietenii nostrii din immo .

DeletedUser

ii perioada in care se consolideaza triburile si se vor face fuziuni pentru formarea unor blocuri puternice.vei vedea la ce ma refer peste 2 saptamani

DeletedUser16039

superba harta A.D. :)

ce aiurea suntem plasati :| din Nord pana in Sud :))

DeletedUser2821

Ha ha :))

Pe cei care va dau batai de cap Angel de ce nu i-ai pus ? :))

DeletedUser21813

Phoenixăriţă noobică, lumea cinşpe', te felicit sincer, pentru harta!

DeletedUser16039

exista un site [sait] special, sau mai multe, in care selectezi triburile, selectezi culorile pt fiecare trib sa`l deosebesti si iti arata harta cu acele triburi!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus