DeletedUser
tu nu stii pe ce lume traesti ,dar sa mai stii ce inseamna refugiatFuziune?)) Voi v-ati refugiat cu totii in Nobody si RIP
)
Unde e fuziunea?))
tu nu stii pe ce lume traesti ,dar sa mai stii ce inseamna refugiatFuziune?)) Voi v-ati refugiat cu totii in Nobody si RIP
)
Unde e fuziunea?))
Fuziune?)) Voi v-ati refugiat cu totii in Nobody si RIP
)
Unde e fuziunea?))
tu nu stii pe ce lume traesti ,dar sa mai stii ce inseamna refugiat
Alt bagator in seama...
Imi cer scuze, aici este greseala mea, voiam sa spun ca v-ati refugiat cu totii in nobody desi au mai fost si unele exceptii![]()
Acum cateva zile eram "refugiat" acum si "bagator in seama"...
Daca tot ma "caracterizezi" inceasca sa-mi si sustii aceste "caracteristici" ...ca de jignit,toata lumea stie
Ce inseamna pentru tine "bagator in seama "
Daca tot ma "caracterizezi" inceasca sa-mi si sustii aceste "caracteristici" ...ca de jignit,toata lumea stie
Alt bagator in seama...
ce nume are ala,general mosu=))) haaaaaa,si profilul de pe triburi ii amuzant ,,borzesti + prisson = love")
multa lume ma avut la profilurilor incepand cu l13,chiar si la profilu unor triburi asta arata cat de mare jucatorsant si va multumesc pentru reclama,daca vati sterge numele voastre de la profil si il veti pune pe al meu ar fi minunatce nume are ala,general mosu=))) haaaaaa,si profilul de pe triburi ii amuzant ,,borzesti + prisson = love")
ce nume are ala,general mosu=))) haaaaaa,si profilul de pe triburi ii amuzant ,,borzesti + prisson = love")
nu vorbesc cu NO NAME-uri,cand ai sa inveti sa iti scri numele din joc,putem avea o conversatie