Haș (Helios)

PRADA

member
Scor reacție
6
(Helios)

Numele tribului: (Helios) Războinicii Soarelui
Prescutare: Haș
Data înscrierii: vineri 27 aprilie, ora 19:15 (Nord Est)

25khkbn.gif


Numele și prescurtarea tribului sunt momentan provizorii, urmând ca săptămâna care vine să fie un topic pe forumul intern cu propuneri și voturi. Fiecare membru va putea propune și/sau vota prin butonul mulțumesc (1 mulțumesc = 1 vot); propunerea cea mai votată va reprezenta noua identitate a tribului.

Prima chestie și cea pe care pun cel mai mult preț este ambianța internă a tribului. Am văzut multe triburi care s-au dus la pădure din cauza conflictelor interne. Vom evita asta și doar printr-o ambianță destinsă și plăcută vom forma un nucleu de jucători solidari, motivați și capabili să treacă împreună peste orice obstacol.
Voi instala o conducere cât mai restrânsă și concretă, fapt aplicabil și diplomației. Momentan și pentru următoarele câteva luni buni nu vom avea nici academie, nici mai mult de două triburi aliate (și astea doar dacă se întâmplă să avem/găsim dușmani comuni) și maxim 3 PNA-uri (reglate tot în funcție de câte războaie vom duce).

De prin listele de messenger și skype am adunat deja o mână de oameni serioși și motivați, toți cu experiență pe alte lumi anterioare și cărora le-am propus să aducă cu ei 2-3 prieteni. E clar că e mai bine și motivant (măcar în primele zile) când se cunosc măcar vreo 4-5 membri din trib. Apoi, cu circulare puține și cu cap, cu un forum bine făcut și eventuale grupe de jucători în funcție de poziționarea pe hartă, membrii se vor cunoaște mai bine și se vor împrieteni.

Am făcut această prezentare a tribului pentru a-i anunța oficial prezența înainte de a ne înscrie dar și pentru jucătorii care încă nu s-au înscris încă ori pentru cei care sunt deja pe hartă dar nu sunt convinși de zona sau tribul actual. Pe cei interesați îi invit deci să se înscrie (ori cu alt username; ori să dea început nou) vineri seară la 19:15 (Nord Est). si să contacteze pe Silent Smoke cu un mesaj rapid dar scris corect.

Ultima chestie: de ce vineri și nu din prima zi ? pentru a evita activitatea intensă din prima zi când toate satele de barbari/bonus sunt ori goale ori cu trupe (spike) în ele; pentru a evita triburile mamut cu mass-recruit/nr. de membri maxim și cu două academii pe un continent; pentru a fi mai grupați când vom intra cu toții la oră fixă (mai multe sanse sa dominăm un continent, pentru început) și pentru o zi de protecție în plus (vom putea ataca unii jucători care vor trebui să mai aștepte vreo 20 si ceva de ore înainte să poată trimite comenzi spre Haș).

Astept intrebări/propuneri ori aici ori pe joc (am intrat fără sa vreau cu panarama de preinregistrare), dar dau si eu început nou mâine. (:

Toate cele bune, urez succes și distracție maximă triburilor deja prezente pe hartă!
 
Ultima editare:

DeletedUser20794

Cred ca am sa ma alatur... data fiind pozitia voastra. Vom vedea diseara cand veti intra... In orice caz. Multa bafta cu tribul! Mie unul, mi-a placut prezentarea.
 

DeletedUser

M`ai convins. Am trimis un mesaj pentru invitatie. Coincidenta e ca ma aflu pe acelasi traseu cu semicercul vostru, chit ca nu stiam de voi inainte.
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Cine te ia pe tine!:)?

Care-i treaba noob, are pitiqu vreun renume nasol de pe lumi precedente ? :eek:

Mult succes cu tribul :) Minunata descriere.

Multumim, la fel. O sa ne întâlnim peste ceva timp, daca ne gasim si-un dusman comun n-ar fi rau deloc. Bafta cu Eroica!

M`ai convins. Am trimis un mesaj pentru invitatie. Coincidenta e ca ma aflu pe acelasi traseu cu semicercul vostru, chit ca nu stiam de voi inainte.

Salut Fus. Unde-ai trimis mesaj ? Depune cerere de recrutare, acolo sigur te vedem..
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Merci băietii veseli!


1z6b5gh.jpg


Numele tribului: Războinicii Soarelui
Prescurtare: Helios
Număr de membri: 58
Punctajul celor mai buni 40 jucători: 11.982
Punctaj total: 14.645
Punctaj mediu: 252​

Ne-am adunat câtiva, si e destul de omogenă si pozitionarea. Plicul cu invitatii mai rămâne deschis si saptămâna asta.. cine mai doreste să nu ezite să dea început nou în nordest, va cădea inevitabil lângă noi. Chiar dacă aveti 2-300 de puncte, nu va dura mult să vă ridicati, mai ales că sare protectia zilele astea.

Numai bine, baftă tuturor!

PS: Diplomatia e tot virgină! :rolleyes:
 
Ultima editare:

PRADA

member
Scor reacție
6
Un mic update, ca tot am depasit locul 10.

Numele tribului: Războinicii Soarelui
Prescurtare: HELiOS
Număr de membri: 107
Punctajul celor mai buni 40 jucători: 451.729
Punctaj total: 687.068
Punctaj mediu: 6.421
Loc: 9
Inamici învinşi: 1.562.358 (11.)

Avem mai nou si pagina facebook.. sa fim în contact cu fanii nostri de pretutindeni. :D
 

DeletedUser

Am mai jucat pe Lumea 29 dar poate reincep. Ma primiti? Intru cu CO-PLAYER.
Am CP pana in august.
Si numele meu este *La Misto*, Sunt un spamer de exceptie:)) , dar si un jucator bun/prost (asta voi decideti).
Punctaje actuale: L25 - 3Mil. Pct
L27 -200.000 Pct.
Nu prea mai mam ocupat de L25 si L27 , nu imi place la multe puncte....
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Nu prea-i bine sa nu stii daca esti jucator bun.. M-ai amuzat tare cu o circulara data pe la inceputurile lumii; ia legatura cu 4mario; stiu ca-si cauta un coplayer.. n-are imp omul de joc decât câteva zeci de minute dimineata si seara târziu. Vezi cu el..
 

DeletedUser

Pai tipul de jucator deobicei e mai adecvat sa mil dea altii. Nu ai inteles bine, Pe contul *La Misto* vor activa 2 jucatori, fostii intemeietori ai tribului "La Misto!".
Cred ca te referi la ala care testa circulara=))))) Dar ala era M0SHU nu eu:)
 

PRADA

member
Scor reacție
6
Nu nu, la tine m-am referit; explicai tu acolo strategii de joc, "fake mesaje" si alte-alea. :D Într-adevar am citit gresit, am crezut ca vrei sa inti coplayer pe un cont din trib.. nu mai invitam jucatori fara 2-3 sate seriose, doar exceptional daca-s prezentati de membri de încredere.

Update statistici:

Numele tribului: Războinicii Soarelui
Prescurtare: HELiOS
Punctajul celor mai buni 40 jucători: 598.431
Punctaj total: 890.680
Punctaj mediu: 8.024
Loc: 6
Inamici învinşi: 1.975.790 (10.)
Cuceriri: 102 (+92-10)

Cam multi membri si prea multe pierderi de sate.. dar urmează curătenia de vară, că tot ne apropiem de luna iunie.
 
Ultima editare:
Sus