DeletedUser
o intrebare
am o intrebare,cum poti sa faci puncte mai repede?
, ma puteti ajuta
fiindca as vrea sa devin foarte puternic
.
am o intrebare,cum poti sa faci puncte mai repede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
am o intrebare,cum poti sa faci puncte mai repede?, ma puteti ajuta
fiindca as vrea sa devin foarte puternic
.
In legatura cu 11... Exista o strategie, a lui Thargoran dc. ati auzit de el (n-am sa vi-o spun), care se bazeaza pe hc, asa ca cavaleria grea nu-i chiar asa de nefolositoare, depinde doar de felul in care joci
![]()
incearca sa fii mai explicit
Vorbesti ca si jucator sau ca si moderator?(adica cerinta sau ordin?)
Mai degraba as zice raportul dintre LC si HC este comparabil cu Axe si Sword."The comparison of HC to LC is comparable to the comparison of LC to Axes." asta am citit pe acolo...nu am avut timp sa citesc totul
A spune asta e o mare prostie. LC si Axes nu pot fi comaparate caci au statut diferit. LC=cavaleria, Axes=infaterie...
Pe cand comparatia dintre LC si HC e foarte normala caci ambele sunt cavalerie si ambele au de infruntat acelasi tip de defensiva(aparare prin cavalerie....nu precum axele care infrunta aparare in general)
"The comparison of HC to LC is comparable to the comparison of LC to Axes." asta am citit pe acolo...nu am avut timp sa citesc totul
A spune asta e o mare prostie. LC si Axes nu pot fi comaparate caci au statut diferit. LC=cavaleria, Axes=infaterie...
Pe cand comparatia dintre LC si HC e foarte normala caci ambele sunt cavalerie si ambele au de infruntat acelasi tip de defensiva(aparare prin cavalerie....nu precum axele care infrunta aparare in general)
Mai degraba as zice raportul dintre LC si HC este comparabil cu Axe si Sword.
//din punct de vedere al ofensivei/defensivei.
In primul rand ai inteles gresit,trebuia sa citesti si in continuare,crede-ma ca Openeye e mai experimentat ca tine, no offense, stie despre ce vorbeste...el se refera la faptul ca o ofensiva perfecta ar fi formata din 20000 axes, dar din cauza ca creerea unei astfel de armate ar dura extrem de mult deoarce s-ar utiliza numai cazarma, se folosesc si lc pentru atac ca se se injumatateasca timpul necesar antrenarii trupelor... Comparatia este valabila avand in vedere faptul ca se referea la acest aspect, joaca-te un pic cu simulatorul si ai sa vezi ca o armata formata din 20k axes este mai puternica decat o armata formata din 10k axes si 2.5k lc's impotriva unei defensive de 10k spearmen/10k swordsman (vorbeste despre lumile cu unitati vechi de acea nu intra arcasii in dicutie)
Serios? Eu cred ca tu ar trebui sa te joci cu simulatorul. Tot ce conteaza e cum se apara respectivul.
Daca ataci doar cu axe eu ma voi apara doar cu spade, arcasi si cav grea. De ce?
Pai punctul slab al axelor e apararea in general.
Matematica spune asta: 1 axa= 40 atac
1 LC= 130 atac(=4 axe care au 160 atac)
Care-i smecheria.
Te lupti cu 4 spade.
1 LC=130 atac
4 spade=60 aparare(avand in vedere ca se lupta contra LC se ia aparare prin cavaleri si se pune 15*4=60)
4 axe=160 atac
4 spade=200 apare(se ia in calcul aparare in general care e 200)
Baga la simulator si vezi castigatorul
Totul depinde cu ce te lupti...matematica nu greseste niciodata.
expilcatiile sunt interesante,dar nu ati putea spune cum se numesc pe tirburile "topoare" "cavalerie usoara" "cavalaerie grea"...nu toti joaca tribal wars sa inteleaga
"Tu" nu poti sa te aperi cu ce vrei tu fiindca nu stii cu ce te atac si si daca ai stii numai cu suport ai putea face rost de trupele pe care le vrei,ca doar nu o sa iti faci 5000 arcasi in 10 secunde...Si atunci se ridica intrebarea:"Care e ratio-ul tau defensiv totusi?" Ca din explicatia ta reiese ca e ceva random,avand tot felul de trupe la indemana ca sa-mi counter-uiesti atacul...
Vad ca ati inceput sa discutati despre optimizari, poate link-ul asta va ajuta:
http://dstools.agrafix.net/ds/battle.html
Nu e neaparat nevoie sa stiti germana, va ghidati dupa imagini
Eu am fost surprins cand am vazut ca in ofensiva optima impotriva proportiilor 1:1:0 sau 2:2:1 se folosesc arcasi calareti, ei fiind ineficienti la astfel de defensive.
Pana acum nu am folosit calculatorul respectiv sa imi fac productia de trupe, si nici colegii masoni, dar poate va ajuta sa va aparati punctele de vedere.
In primul rand nu folosesc 20k axes ca ofensiva si nu stiu pe nimeni care sa foloseasca din cauza timpului enorm pe care l-ar cere o asemenea armata, ipotetic pentru o lume veche ar fi cea mai buna forta de atac.
In momentul in care ai un ratio ca al tau, nebalansat, ca si atacator (care dupa ce am spionat un sat defensiv de-al tau ) eu pot sa-mi restructurez forta ofensiva din cateva sate si sa te atac cu o armata care contine mai multi lc's (dupa un timp bineinteles, creerea lor dureaza ceva timp dar ratio-ul nu se schimba asa ca nu conteaza) si voi suferi mult mai putine pierderi, de aceea e bine sa ai atat o defensiva balansata cat si ofensiva balansata