Am observat ca toti va vindeti aici secretele de stat(mai bine zis de sat

)...asa ca m-am gandit sa-mi dau si eu cu parerea asupra satelor defensive, ofensive si altfel de specimene de sate...si zic asha:
sate defensive:
7k L +7k S +6k A
sau
10k S +10k A
sate ofensive:
3500top+3500a.c.+400berbeci("combinatzia perfecta")
6k top+2k c.u.+1k a.c.+300 berbeci(printre cele mai bune dar "most used")
sate de spioni:
sate cu mina de fier mica, fara CN, fieraria de asemenea mica, grajd max cazarma 0...etc....la unii apar cam repede, adica inainte de a avea vreo 20 de sate
sate de sprijin:
sate cg. se fac in general ptr a sprijini rapid colegi sau sate mai din departare. regulile nescrise spun ca la multi al 11lea sau al 16lea sat este CG only.
sate de nobili:
unii mai fac si asa ceva(incredibil, nu?). Un sat in care sa concentrezi productia de nobili, pentru o gestiune separata pe sate, a resurselor. In acesta recrutezi nobilii, in celelalte bati talerii. Eu unul nu l-as indica
sate de cavalerie:
pentru atacuri in viteza, unii jucatori mai au sate cu aprox 2k c.u. si 2k a.c. Personal le vad inutile
In concluzie, formulele preferate de mine sunt:
7k L 7k S 6k A in def. Eficienta e aprox aceeasi ca la 10k s cu 10k a, dar se recruteaza mai repede, data fiind viteza de recrutare a lancierului.
3500top 3500a.c. 400 berbeci in atac.Am facut multe calcule cu simulatorul in trecut, o singura formula a avut un mic avantaj fatza de aceasta intr-un tip de aparare, dar defectuoasa pe restul.
un singur sat spioni, dupa nr.15 apare
un sat cg la 5 sate def.
50%sate off, 50% def. satul spioni nu-l pun la calcul, satele cg sunt sate deff, logic.
NU sat de nobili
NU sat cavalerie