Harta L4

regele 1

TW++ e pentru planuri complexe.Daca nu ma insel poti vedea si punctele si numele unui sat.(cred ca de undeva poti sa ii pui si armata dacaa io sti) .TWstats e doar pentru a vedea o privire generala asupra harti.
 

campeone

Mai baga unu o harta ceva...care are chef de facut..ca vreau sa vad cat mai are Manosu pana ajunge TRX la ei:>
 

cdef

..nu prea ma pricep la strategia acestui joc..
..nu sunt nici DIPLOMAT al TRX...

..deci ce spun acum lua-tzi-o ca o parere personala..:..Famillile TRX si MASON daca ar fi "familii prietene" ar stapinii L4..:))

..poate am imbatrinit si m-am timpit..:))) dar ar rupe L4 sigur, prin numarul de sate aflate sub aceleasi culori, experientza jucatorilor ...
 

Mater Dolores

vom vedea ce se intampla...nu de alta, dar zona aia mare nemarcata dintre cele 2 familii e ocupata de o parte din familia STFU. Daca deja exista 3 mari "familii", suntem curiosi cum vor evolua relatiile dintre ele.

In schimb, phx, acea dunga albastra dintre familia MaSoN si familia TRX+TCR+PHX am impresia ca sta destul de rau, cu granita mare cu familia STFU (din care a si facut parte) si granita cu MaSoN.

Vedem ce aduce viitorul, oricum, multa bafta tuturor membrilor marilor familii de pe L4. Probabil harta familiilor peste o luna va arata altfel.

P.S.: poate "produce" cineva o harta cu "familia" MaSoN, TRX+TCR+PHX si STFU?
 
Ultima editare de un moderator:

cdef

..nu spun ca ar fi, jucatori slabi...doar ca sunt multe sate, bune de cucerit--asta daca se reuseste...

Shi daca ar fi prinshi intre 2 Familii imense prin numarul de sate--potential de a produce trupe imens-- si puternice datorita jucatorilor din care sunt formate nu cred ca rezultaul ar fi greu de stiut..

Oricit de bun ai fi in jocul acesta si cantitatea are un cuvint de spus...Calitatea s-a cam ales, cei mai nestiutori sau au pierdut satele, sau au iesit din joc...Jucatori slabutzi nu prea mai sunt...
 

Patriotul

Sal all , e pentru prima data cand scriu ceva pe aici , nu de alta dar nu vreau sa se gaseasca tot felul de "genii" care sa improste cu noroi in toata lumea , dar sa revenim la subiectul acestei teme , nu stiu cat de mare e ura intre cele doua familii TRX si MASON si de unde a pornit asta , dar in situatia de fatza ar fi ideal orice fel de imbunatatire a relatiilor dintre cele doua familii , cu siguranta vor fi mute gurii care vor striga si ma vor batjocorii din ambele triburi , dar daca aveti un pic de experienta in acest joc si analizati cum trebuie veti ajunge la concluzia ca numai impreuna vom realiza ce nu s-a realizat pe nicio lume pina acum .
Este pur si simplu parerea mea personala
 

cdef

..mai si glumim...:))....dar intr-adevar putem realiza si ceva cum spui tu nu s-a mai realizat pe nici o LUME....
 

Retribute

acum ma intreb......daca ati fi putut fuzina :))...ar fi fost vai de capul nostru, restul
 

sp@rt@nu

nu..o fuziune trx mason nu ar functiona , fiindca se vor intalni niste caractere care e posibil sa nu se inteleaga si s-ar strik 2 triburi interesante de pe l4
dar cred ca o alianta sau familie intre trx si mason ar fi o "bomba" pt lumea 4 ...dar daca ar fi asa e clar ca se stie cine va domina l4!
eee dar acu mai visam( sau nu?):D
 

Patriotul

Nu este niciun vis , din contra jucatorii celor doua triburi ar trebuii sa discute mult mai mult pe tema asta si sa ajunga la un consens ,sunt destui oameni capabili sa puna la punct o strategie in urma caruia se va vedea un final .;)
 

cdef

Nu este niciun vis , din contra jucatorii celor doua triburi ar trebuii sa discute mult mai mult pe tema asta si sa ajunga la un consens ,sunt destui oameni capabili sa puna la punct o strategie in urma caruia se va vedea un final .;)
..intr-adevar prin discutzi sunt sigur ca se va ajunge la o formula pe deplin acceptabila pt toata lumea..:)

..si ar fi BOMBA--dupa cum spunea si colegul meu, sp@rt@nu....
 

shoortyking

si care ar fi poanta daca ati fuziona
care ar mai fi farmecul
mai bine faceti razboi fiindca sunteti cele mai puternice triburi de pe L4 si asa e mai frumoasa viata
 
si care ar fi poanta daca ati fuziona
care ar mai fi farmecul
mai bine faceti razboi fiindca sunteti cele mai puternice triburi de pe L4 si asa e mai frumoasa viata
daca cele 2 triburi ar face razboi, nu ar face bine la nici unul dintre ele si oricum ar fi fooooarte plictisitor de lung... plus ca ar beneficia mai mult triburile mici de acest razboi dar o alianta intre ele iar nu e benefica pentru restul triburilor, cea mai buna strategie pentru L4 este ca cele 2 triburi sa se ignore.
Daca cele doua familii vor face alianta atunci se va scrie istorie in triburile.ro, plus daca asta ar duce la inchiderea lumii 4 vor ramane cu gloria :D
 
Ultima editare:

cdef

..sunt "pisoi" si-mi place sa ma joc cu "soricei" nu sa ma fugaresc cu altzi "pisoi"..:)..


Daca ma joc cu un "pisoi" azi poate il zgirii eu..dar miine daca ma zgirie el--gata joaca..:))..este doar un joc, dar al naibii sa fiu daca imi place sa fiu "zgiriat"--chiar si in joaca..:)