ce ma bucur,am reusit sa gasesc o tema care nu este inchisa.......va multumim domnilor moderatori pentru munca sarguincioasa pe care o depuneti.
Ma intreb de ce nu ne stergeti temele direct,de ce nu ne modificati mesajele ca sa se incadreze in "regulile" dvs. ??
Sper sa mai gasim si noi macar o tema deschisa,macar sa putem sa mai salutam si noi colegii din alte triburi.Cu timpul ve-ti observa ca nu mai aveti obiectul muncii,oamenii se lasa scarbiti de atitudinea dvs.Asta va duce la inchidere de conturi din ce in ce mai dese , conturile premium se vor afla in colaps si cei care platesc licenta vor considera ca nu mai este o afacere profitabila si candva vor renunta la ea.
Atunci ce mai inchideti domnilor admini si moderatori?
Am vorbit cat se poate de frumos mereu,nu am jignit,nu am insinuat doar am intrebat ceva...am primit un raspuns luati legatura....cu cine?ca nimeni nu ofera un raspuns concret???
Poate bunul simt ar trebui trecut ca,conditie obligatorie inainte sa va ofere un astfel de post.
O zi buna domnilor,nu o sa mai aveti asa mult de munca,in curand o sa fiti singurii care va mai posta ceva aici...................