Harta Lumea Clasica

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser8343

scuze ca incep sa te critic da ti-ai ales si tu niste culooori...rosu langa visiniu si roz si albastru langa bleu...
 

DeletedUser10256

pe clasica niciodata nu iese bine... ca triburile sunt pozitionate alandala... EC pe langa NMZ si pe langa UNITED.... OMerta pe langa JUST.... Lupii pe langa K.L. s.a.:(
 

DeletedUser15512

A folosit grupe de nuante, chiar bine alese, pentru a delimita, cat de cat, macar cromatic, familiile existente.
 

DeletedUser8343

A folosit grupe de nuante, chiar bine alese, pentru a delimita, cat de cat, macar cromatic, familiile existente.

ei na? pe bune? si atunci ar trebui sa creada nestiutorii ca OLdies de exemplus fac parte din familia JUSTICE?? ca na, tot cu rosu tot prin zona aia se afla...
 

DeletedUser10256

Oldies se intelege bine cu JUSTICE... sunt conturate 2 tabere pe clasica:)


K.L. & Oldies & JUST & OMERTA & Lupii vs Knight & 300 & GOTII &~EC~ & UNITED & ~NMZ~
 

DeletedUser12999

:) scuzati pe colegul meu. El incearca sa sustina ideea ca Knight ai fi de partea familiei no name. Nimic mai adevarat: pna ce il avem cu ei se datoreaza faptul ca avem cu ei granitza comuna. Daca nu avem pna si cu familia justice se datoreaza aceluiasi fapt ca, cu foarte mici exceptii, nu avem granitza comuna cu ei. Aceasta este o logica simpla. Noi suntem un trib mic, nu radeti, chiar daca suntem pe locul 1. Avem punctaj mediu mic, membri multi. Suntem avantajati de pozitia geografica si dorim sa ne mentinem acest avantaj.
Imi cer scuze daca v-am retinut timpul si tin sa asigur toti jucatorii lumii clasice de respectul tribului nostru.
 

DeletedUser12999

Iar intelege lumea ce vrea. Politica noastra : ne respectam membri propii si membri celorlante triburi.
 

neon light

:)

ideea e ca, banuiesc ca in majoritatea triburilor, fiecare gaseste propriile solutii. unele bune, altele mai putin bune. decizia se ia de catre o parte din membrii tribului (ne place sa credem ca de catre cei mai activi si responsabili). ea poate fi mai buna, mai proasta etc etc.

apropierea lupilor de KL si razboiul Knight cu KL e firesc sa duca neutralitatea noastra cu lupii intr/o zona mai tensionata, fapt dublat de pierdea catorva sate departate de restul tribului si aflate in zona dominata de lupii (pare-mi-se ca si noi am facut aceiasi figura cu satele lor din zona noastra). personal continui sa port respect lupilor ptr relizarile de pana acum, la fel cum, nu ma abtin sa nu spun ca, desi cu grave probleme de organizare, activitate, strategie de dezvoltare ori proiectii de diplomatie etc, si KL a avut cateva surprize pe parcursul razboiului ptr care merita respectat.

fostele razboaie cu EC si UNITED au lasat inca anumite reactii oarecum reflexe. actualul PNA nu poate trece rapid la alianta sau familie.
iar daca se va ajunge la vreo familie, poate fi sigura toata lumea ca Knight va anunta asta, ptr ca nu e de ascuns. am avut o singura familie pana acum, impropriu spus oarecum, care a dat ceea ce azi este Northen Knights - familia era intre triburile Nobil si MenThor (e asta am spus impropriu). aveam razboaie grele la acea vreme, Nobil cu WAR, MT cu UNITED. si cu toate acestea am anuntat familia si am facut public faptul ca dorim ca diplomatia celor doua triburi sa devina similara. consideram insa ca o familie este dificil de realizat daca se doreste intr/adevar sa existe respect reciproc. nu pot aparea familii peste noapte, ptr ca peste zi e posibil sa se destrame.
un PNA sau o alianta, lupilor, pot fi in varii contexte infinit superioare si sa cultive respectul mai mult decat o familie in care se tradeaza pe la spate si se mai si afla asta de catre terte triburi.

so ... nu cred ca putem fi acuzati de prea multe pe joc (ceea ce nu inseamna ca neori nu am gresit, etic voprbind), oricat s-ar striga in KL de tradare si altele, am avut argumentele noastre (la noi un jcuator care trimite sprijin pe un PNA impotriva unui aliat poate fi rapid inobilat, deci nu puteam cere de la aliatii nostri mai putin - ca sa ofer doar acest exemplu) care au fost transmise KL, la fel cum au fost la vremea lor transmise si united (un trib infinit superior prin verticalitate macar, care nu s-a plans de nimic, desi pierdea, si nu a lansat acuze penibile cu exceptia unui pseudo-lider care a dat fuguta sa strige si sa acuze prin alte parti ptr ca in UNITED nu il credea probabil nimeni), am respectat cele 48 ore intotdeauna de dupa anunt intotdeauna pana acum, desi fata de noi nimeni nu a respectat asta (nici war, nici EC).

intentia Knight este in continuare sa se dezvolte, sa gaseasca mecanisme de reimprospatare interna. si e un joc in care toate combinatiile is posibilile intr/o anumita masura (si in varii procente) si nici una nu poate fi condamnabila in sine.

credem sau macar incercam asta la nivelul conducerii, ca respectam celelalte triburi. fiecare are calitatile sale, iar noi avem defectele noastre. pana la urma imi pare o competitie cu sine insusi, in care razboaiele si altele is doar niste impulsuri externe ale unei dezvoltarii proprii si mai degraba interioare.
 
Ultima editare de un moderator:

sitizan

frumos spus, mai greu de pus in practica :)

Asa cum i-am spus si unui lider (?) de la voi pe PM nu consider ca un act de razboi aceasta "regularizare" a granitelor intre noi precum si protejarea zonelor de influenta proprii, la fel cum, in nici un caz, nu consider ca o lipsa de respect atacurile "la vedere" intre doua triburi care nu au nici un fel de diplomatie.
Remarca mea din postul anterior era o constatare absolut neutra (nu s-a vrut o ironie, repros ori altceva similar)

In alta ordine de idei nu poate decat sa ne bucure ca pe harta LC a aparut si s-a maturizat inca un jucator care conteaza (inamic sau aliat, asta numai viitorul o va stabili cu certitudine) :cool:
 

neon light

de acord cu ceea ce spui :)
 
Ultima editare de un moderator:

neon lightlegenda>

am impartit harta, ptr simplificarea explicatiilor, in 4 zone egale: nord-est, nord-vest, sud-est, sud-vest

galben - Knight pozitionat in nord est

verde - 300, a-300 pozitionate in nord est-ul central, respectiv linia e demarcatie intre sud-vest si sud-est

alb - KL si KLA - situati in Nord vest mai ales

nuantele de albastru ptr familia JUST dispuse in sud-vestul hartii mai ales
albastru spre alb - lupii in zona nord-vest
albastru inchis - JUST, A-just - sud vest, intrare in nord vest
albastru oarecum dechis, spre negru - omerta la periferia sud-vestica

nuante de violet ptr triburile no name situate in sud-estul
violet aprins - NMZ - majoritatea zonelor sud-estice
violet deschis - UNITED - periferie sud-estica, cluster in nord vest
violet inchis - EC - central, linia de demarcatie intre sud est si nord est

alte triburi ce pot influenta diplomatia pe clasica

oldies - albastru ciel, fiind perceput ca apropiat justice, centru - nord-vestul hartii
m-goth - portocaliu - nord-est
gotii - negru, cocheteaza cu mai multe triburi, oarecum neutru

cu rosu gaurile care raman reprezinta
intreruperea culorii portocaliu (adica M-goth) o reprezinta heaven, neafiliati nimanui oficial
intre clusterele 300 din sud si oldies, se afla TSD, trib format din fosti membri just oarecum
desupra culorii negre (gotii) se afla SR, neutru in general
sfertul Nord-vestic al hartii micile pete rosii sunt reprezentate de olimp in majoritate


sigur, relatiile intre triburi, asa cum sunt sugerate de culori si de legenda is o parere adesea personala. nu pot face prea multe presupuneri publice in afara relatiilor deja oficiale.

sper sa ajute si harta aceasta
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8343

felicitari pentru harta! arata foarte bine si chiar ne-am putut face o idee :rolleyes:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.