Harti Lumea 9

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

TOP 10
---------------
CNA Negru
C.K Portocaliu
AQUA Mov
~P.M.~ Galben
C.I.R. Verde Inchis
WaRooM Gri
AXE Turquoise
ROME Albastru Inchis
LIGHT Albastru Deschis
~Y.K~ Albu

j9xc0j.png

DeletedUser7708

Iote desene animate de la cartoon network.

Acum am văzut că ai tribul pe lângă mine. Să faci o roată în jurul meu şi să nu inviţi, altfel o să fiu nevoit să vă atac.

DeletedUser

tareee,chiar vreti sa cuceriti toata harta felul asta "prin invitatii" ,ar trebuii facuta o lume speciala pentru aceste triburi "mamute":p

DeletedUser6767

sa puna limita minima de membri la 1000 :))

Nu m-am mai batut cu mamuti de pe l5. am asteptat cu succes o lume fara limita de membrii. :)
urmatoarea harta va rog doar triburile marcate sa apara, fara restul jucatorilor. va fi ceva mai vizibila.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

ce semnificatie au hartile dupa 3 zile de joc?
cna aia sau cum leo zice nu o sa resite ei prea mult,doar sa inceapa innobilarile si atunci sa vezi ...cum pica cu zecile in fiecare zi

DeletedUser16123

Sau ar avea o sansa daca ar da in masa afara jucatorii si sa lase in trib doar cei buni ,daca sunt jucatori buni intr-un trib asa bengos:))

DeletedUser

:))singura salvare a tribului ala,2100 de oameni ,incearca sa copieze NOI de pe l5 dar nici macar ei nu aua avut peste 1200 membrii ,astia au batut recordul,intra in guiness book.
parca vad cand trimite cineva o circulara cati raspund inapoi:))cel putin 75% bag mana-n foc ca sunt incepatori

DeletedUser

2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil in cazul posturilor foarte scurte si fara relevanta.

2.3. Discutiile între doar doi jucãtori trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.Nu citati excesiv din posturile anterioare. Citati doar partile esentiale astfel incat posturile sa nu fie prea lungi.

O sa dau un avertisment general pentru urmatorii useri: TayFun, Scaldaspiller, n00b SPaRT, andrei.p, miruntel, dfa1 , cristian ciura octav, horor, Phatbwoy, gygypytok, Thebossnr1, stou, robert s, distribuitorul, CiprianLazar.

Tin sa va readuc aminte ca nu trebuie sa raspundeti la offtopic-uri. Sper ca o sa tineti cont de avertismentul facut.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

...

de remarcat faptul ca nici un trib nu are membrii inchisi intr-un nucleu. toate triburile sunt usor rasfirate. spor la lupte baieti.

DeletedUser11852

de remarcat faptul ca nici un trib nu are membrii inchisi intr-un nucleu. toate triburile sunt usor rasfirate. spor la lupte baieti.

teoretic ar trebui sa fie oarecum mai usor pentru cei mai apropiati de centru din cauza asta. Fac aliante in spate (centru) si distrug ce-i in fata (margine)...
NOT a good thing :D

DeletedUser16123

In partea de sud a harti se vor da lupte multe si lungi, in special in sud-est.

DeletedUser

ce frumos arata sud-estul hartii ;)

cred ca acolo o sa se centreze atentia Lumii 9 :)

DeletedUser11852

de acord, h3rIfl3 :)
Va fi spectacol L9 daca nu se vor lasa multi din cauza vitezei ;)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus