Harti Lumea 9

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

de ce in png?
am auzit ca in bmp(sau cum ii zice)Paint nu modifica datele grafice.....deci ce-mi recomandati?
PNG sau BMP?

DeletedUser11852

Modifica. Fa o poza BMP si salveaz-o ca JPEG sa vezi ca modifica.
Am zis PNG pentru ca e pe calitate buna si usor de uploadat(nu ocupa mult)

DeletedUser

Vă rog să-mi faceţi şi mie o hartă cu K 24, 24, 35, 36, 46 în special, individualizînd triburile [ally]IR[/ally], [ally]LIGHT[/ally], [ally]SPAM![/ally],[ally]GRL[/ally] , [ally]TROAN[/ally],
[ally]TRACIA[/ally],[ally]~CT~[/ally],[ally]L~AC[/ally] si [ally]Koh[/ally]

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Am facut doar cu 4 triburi, din cate ai scris tu ca vrei le incurci si nu are rost :

verde-troan
albastru-light
rosu- SPAM!
roz- GRL

ssss.png

DeletedUser11852

mia fost lene sa urc poza pe imageshack si dupaia sa pun poza aici:rolleyes:

big deal:) am facut culorile putin mai...distincte:) atata tot;)

DeletedUser

nu intelegi, nu ai pus link-ul bine, ai pus link-ul general de la ''Unealta Harta'' ...

dai Salveaza Harta pentru mai tarziu si vezi tu de acolo ...

DeletedUser

Vă rugăm să nu încărcaţi inutil harta cu LIGHT, nu de alta dar a picat în 48 de ore de pe 5 pe 31 (nu mai spun eu de ce :rolleyes:)

DeletedUser9858

ma oricum asta e acum dar cat de curand vor disparea asazisi granguri:D:D:D
pt ca acum is 80% cel putin noobi in ele si vor ramane doar cele care au mai multi jucatori experimentati

si app daca tot arati la popor harti baga si tu triburile care domina kul respectiv
nu alea care abia au 11%

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

SMILEYX ...daca cat ai vrea sa domine omule? 90% ? sa fim 500 de jucatori din acelasi trib pe un continent? ...si apropo..nu ai auzit de "editeaza" ? ca sa nu mai faci double-post ...

(fac pariu ca tot mie imi da moderatoru warn...nu lu asta):rolleyes:

DeletedUser

buna harta ! mai sunt cateva triburi bunisoare , dar in mare parte asa se va imparti influenta . foarte interesanta partea de SE , dar si centrul e indecis

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus