Hotãrâre InnoGames

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Cum se face ca la momentul cand a revandicat ala atacurile vs server L1, am fost anuntati ca nici nu se pune problema? Sunt numai lucrari de intretinere a serverului..... Apoi se vine cu aceasta explicatie...., dc? Este mai bine probabil sa fii la fereala sub un astfel de atac, decat sa recunosti o greseala? Dc nu s-a spus de atunci ca sunt atacuri ale hacker-ilor? Zau dak mai inteleg ceva....Suntem constant dusi de la Ana la Caiafa.....Bla ...Bla...bla.... Nu se recunoaste nimic...ba avem atacuri, ba sunt lucrari de intretinere.... Sa mai credem ceva? Cine mai are credibilitate? :mad:



Dacã ati fi citit cu atentie forumul zilele acestea ati fi inteles clar cã este vorba de atacuri pe serverul românesc.Si vã rog sã nu mai jigniti pe nimeni dacã nu stiti exact despre ce este vorba.
 

DeletedUser

Dacã ati fi citit cu atentie forumul zilele acestea ati fi inteles clar cã este vorba de atacuri pe serverul românesc.Si vã rog sã nu mai jigniti pe nimeni dacã nu stiti exact despre ce este vorba.
As vrea sa fac si eu nbiste observatii, daca se poate.
1. Raspunsul la primul atac, cel de acu 3 zile care a doborat serverul multe ore a fost extraordinar de intarziat si e normal sa nasca suspiciuni pentru cine cauta asa ceva. Nu e vorba de mine, eu nu cred asa ceva, ar fi o complicare prea mare pentru cineva care vrea doar sa castige sau sa nu piarda un sat ...
2. Raspunsul dumneavostra a fost ceva cu setarile locale ... Nu cred ca cei care nu au putut intra si-au modificat dupa 4 luni setarile, asa, dintr-o data ...
3. Ma gandesc ca si celelalte servere internationale sunt supuse atacurilor, ar trebui sa aiba experienta cel putin tehnicienii germani cu care spuneti ca va consultati in caz de rollback ... Presupun ca (,) consultatiile privind evitarea atacurilor sunt de o mai mare importanta ... Sau nu aveti acces macar la know-how-ul lor ? Pentru ca ale lor nu cad asa de des ...
 

DeletedUser

Oare?

Bunã dimineata!

Vã pot linisti cã nu a fost vorba de nici un atac din afarã pe serverul lumii 1.
Azi noapte s-a lucrat pe server si s-au facut mici modificãri.Din cauza aceasta s-ar putea ca cei care mai au date mai vechi in cache sã nu fi putut intra pe server.Vã rog frumos sã incercati sã goliti cacheul browserului si atunci ar trebui sã functioneze din nou.Sau vã rog sã încercati sã intrati printr-un alt browser pe lumea1.

Vã multumesc!

Sa inteleg ca nu stiu sa citesc?
 

DeletedUser

Parca suna nu stiu cum....

"Ieri, 20:54:45 #18
carmi
Admin


Adaugã data: 16.04.2007
Discuþii: 39

--------------------------------------------------------------------------------

Cauza actualã a problemelor sunt niste atacuri DDOS asupra serverului ro1 cu scopul de a impiedica o parte din jucãtori sã se logeze.Atacurile vin din România si sunt greu de blocat.Dar facem tot posibilul sã nu le mai dãm nici o sansã.Am avut si acum câteva zile o amenintare pe forum cu privire la atacurile asupra serverului românesc.Pe serverele celelalte nu avem astfel de atacuri.Trist dar adevãrat.
Dacã dumeavoastrã auziti ceva in legãturã cu astfel de comploturi si atacuri aspra serverului, in joc, vã rugãm sã ne trimiteþi imediat un mesaj la suport.

Vã doresc o searã plãcutã si sper sã avem de data aceasta o noapte linistitã.


Team Triburile
http://www.triburile.ro"



Acuzatii nefondate? Poate. Imi cer scuze in acest caz. dar explicati dvs aceste postari. Dak puteti...?!
 

DeletedUser1576

Wewe , i-ao mai usor !

Daca pana si nasa a fost spart , asta arata ca nici un firewall nu e perfect !

Problema apare cand , dupa atac , ei fac revizii in loc sa dea repede drumu la lume !
Sau macar sa se salveze un rollback din juma in juma de zi !
Sau din ora in ora !
In felul asta , kit ca le ocupa hdd , macar nu stam noi si pierdem timp degeaba !

Vreau sa dati drumu la L 1 !!
Va rog eu mult !
Cat estimati ca mai dureaza sa revizuiti serveru ?!?
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Sa inteleg ca nu stiu sa citesc?

Eu am spus cã dacã ati fi citit cu atentie forumul in ultimele 3 zile ati fi avut o explicatie clarã in final, nu am vrut sã vã jignesc cã nu puteti citi.
Citatul dumneavoastrã a fost din prima dimineatã la inceputul problemelor dupã ce technicianul nostru a schimbat portul serverului noaptea.De aceea am apelat la inceput la ajutorul dumneavoastrã sã incercati sã schimbati setãrile locale v-am rugat sã dati un ping la pagina noastrã samd.
Apoi a fost schimbat din nou portul pentru ca toatã lumea si cei care ies prin proxie sã poatã accesa pagina noastrã.
Situatia a fost analizatã in cursul zilei si atunci a fost clar cã este vorba de atacuri DDOS..de aceea anuntul meu seara..prin care nu vreau sã acuz pe nimeni.

Pentru smailmiami
"3. Ma gandesc ca si celelalte servere internationale sunt supuse atacurilor, ar trebui sa aiba experienta cel putin tehnicienii germani cu care spuneti ca va consultati in caz de rollback ... Presupun ca (,) consultatiile privind evitarea atacurilor sunt de o mai mare importanta ... Sau nu aveti acces macar la know-how-ul lor ? Pentru ca ale lor nu cad asa de des ..."

Deocamdatã avem intr-adevãr probleme cu astfel de atacuri numai pe ro1 celelalte servere internationale nu au problemele acestea.
Sper cã v-am rãspuns la toate intrebãrile dumneavoastrã.Dacã mai sunt neclaritãti vã rog sã-mi scrieti la suport.
Vã asigur cã lucrãm neintrerupt la problema aceasta si vom rezolva situatia cât mai repede posibil.Situatia este destul de criticã pentru toatã lumea si vã rog sã ne credeti cã si noi dorim sã vã oferim un joc plãcut fãrã tot felul de probleme.


Multumesc!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus