Idei pentru animarea forumului L14

• Autor subiect DeletedUser8343
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil in cazul posturilor foarte scurte si fara relevanta.

DeletedUser

auzitzi voi astia din GOD ia nu mai facetzi spam ca aici e o discutzie serioasa :D

DeletedUser18409

ar fi interesant sa-i ia un interviu si celui mai bun aparator
poate ne povesteste din experienta lui
oare cum joaca si reuseste atat de multe
am fost si eu nr 1 la aparatori pe l2 dar pe atunci nu existau biserici
cred ca ar fi interesant daca i s-ar lua un interviu

DeletedUser

O sa incerc sa-i iau un interviu.
Daca mai ai si alte propuneri, nu ezita, spune-ne!
:)

DeletedUser13059

crezi ca locu 1 la aparatori ii in totalitaet meritu lui ?

la aparatori eu zic ca meritul este a colegilor si prietenilor care te sprijina ( blindeaza ) si tu doar stai sa mai bagi la nobili pe niste sate mia slab aparare sau mai stiu eu ce chestii minori dar daca esti blindat bine si vin multe atacuri poti sa mergi linistit in vacanta la munte 2-3 zile fara sa intri pe cont ca nu se intampla nimic si vnad vi acs hopa esti nr 1 .. dar cand esti la inamici invinsi total locu 1 atunci da ii ok ca asa se acumuleaza atac + deff si atunci se vede diferenta

DeletedUser13059

daca rezolv cu batissta vi de buna vouie si nesilita de nimeni ?:)

DeletedUser

la cum il stiu eu,nu ma da...are simtul proprietatii foarte dezvoltat :d :p

DeletedUser

Iarasi deviati de la subiect...si ma mai intrebati de ce sunt rau.:D

Aveti rubrica de spam la picioarele voastre.:)

DeletedUser

Deci, sincer, mi-am facut cont special pt ce am vazut aici! Cea mai mare prostie la voi e ca daca e unul mai tupeist aici si zice ceva de rau, va luati toti dupa el fara sa intelegeti ce zice el defapt!
Mie m-i se pare ca e moderat bine!
Sunteti banati pt ca ala e "sensul" moderatorului; daca incalci regulile, esti avertizat(sau atentionat etc.), daca insisti cu incalcarea regulilor, normal ca esti banat!
Cand ti-ai facut contul scrie ingrosat: "Va rugam cititi regulile forumului" si iti da link-ul chiar sub anuntul respectiv!
Daca vreti sa fie bine moderat(dupa parerea voastra, sa fie cum vreti voi personal) trebuie sa cooperati! Nu se pot implini "dorintele" fiecaruia ci, sa zicem, 50% din toate! Singurii care puteti creste acest procentaj sunteti voi, cooperand cu moderatorii!
Ati vazut ca unuia nu-i place, ati zis, "ba, ala cred ca stie de comenteaza, ia sa ma fac si eu ca stiu si sa-i zic si eu ceva astuia(in acest caz, asteia)!
Fratilor, daca nu va convine cum sunt aranjate, nimeni nu va obliga sa va uitati!
Mi-am adus aminte: Un forum arata bine cand sunt formulate bine si titlurile, nu va mai vaitati pt schimbarea numelui. Va uitati frumos la ce e, si incercati(ca doar va dati inteligenti) sa formulati titlul topicului sa fie asemanator cu ce e deja! Inchipuitiva cum ara arata un forum cu toate felurile de titluri acolo. (un exemplu...listele satelor, cum te descurci mai bine sa le deosebesti?, fiind numite cunoscut sau sa ai nume acolo la vrajeala cum apuci?

Spun astea pt ca stiu!

Multumesc! Succes...
Un an nou fericit!

Sorry! E unpic, cam "departe" de subiect dar mi-am spus parerea!

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

am si eu un sfat pentru moderatori pentru ca forumul dedicat L14 sa fie mai animat.Dupa ce ca suntem o mana de oameni care scriem aici ne mai si mustrati cu fel si fel de avertizari...ca facem spam,ne stergeti si postarile.Atata timp cat nu ne jignim intre noi mai putem si noi sa facem o glumita doua chiar daca deviem un pic de la subiect asa devine forumul mai distractiv,poate cooptam si alti colegi sa se bage in discutiile noastre...
Chiar glumeam zilele astea cu borzesti,dusmanul meu de pe harta despre faptul ca ne-ati taiat la amandoi macaroana si ne-ati pus la colt ca pe niste copii obraznici ce suntem.Lasati-ne si noua mana mai larga ca altfel devine si mai plictisitor decat era acest forum.
Ma uit la alte forumuri dedicate altor lumi...pai la cat spam se face acolo jumatate din cei care posteaza acolo i-ati fi banat.
Deci fara suparare...vreti un forum mai animat ,lasati-ne sa respiram :p

DeletedUser

Deci fara suparare...vreti un forum mai animat ,lasati-ne sa respiram :p

Subscriu. De asemenea, daca tot vreti sa moderati, urmariti cu atentie discutiile. Au fost cateva zile pe unul din topicuri cand jucatorii au inceput sa se jigneasca. Nu i-ati sanctionat decat atunci cand s-a ajuns la limita cea mai de sus a jignirilor. Or asta nu e normal. Asadar, sfat pentru animarea forumului: nu lasati discutiile sa degenereze pentru ca jucatorii, odata sanctionati, vor fi mult mai rezervati in a scrie pe mesaje pe forumul extern.

Sfat 2: am vazut pe unele lumi ca se deschide periodic un poll. Faceti asta si aici!

An nou fericit!

DeletedUser5809

Din pacate nu putem sa lasam sa deviati prea mult de la subiect. Daca numele topicului este Razboi intre x si y si voi incepeti sa vorbiti de ce ati facut aseara la club, e deja prea mult. Atata timp cat inca se mai mentine subiectul, chiar daca nu vorbiti exact despre razboi, mai trecem cu vederea. Dar poate vine cineva care nu prea citeste forumul si vrea sa vada cum merge razboiul, statistici si comentariile celor 2 triburi, dar in loc de asta vede ca ati mancat voi sarmale aseara, persoana respectiva nu mai citeste mai departe. Zic asta din cunostiinta de cauza, ca nici eu nu prea am obiceiul sa postez in afara de atunci cand moderez.:D

DeletedUser13059

eh acum nu suntem pe lumea 1 sa ne injuram de la un razboi mai ** si noi una alta pe langa ... dar sa nu o tinem in off topic 50 posturi unu dupa altu .... ca atunci chiar ca nu are rost .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus