ce ziceti mi se pare mie sau e o culoare ciudata :D
DeletedUser 23. Mar 2010 #2 intr-un fel e ciudata dar intr-un altul maro-ul asta mai distinge un pic satele neutre de cele ale dusmanului
intr-un fel e ciudata dar intr-un altul maro-ul asta mai distinge un pic satele neutre de cele ale dusmanului
DeletedUser21711 23. Mar 2010 #3 problema este ca, acum cu culoarea asta, nu se distinge bine intre satele neutre si satele PNA
DeletedUser28354 23. Mar 2010 #4 eu unul as ruga admini daca poate si voii a-ti fi de acord sa o scoata sau sai dea alta culoare ce parere avetzi??
eu unul as ruga admini daca poate si voii a-ti fi de acord sa o scoata sau sai dea alta culoare ce parere avetzi??
DeletedUser 23. Mar 2010 #5 eu unul as fi de acord si sa puna alb sau portocaliu .... e buna parerea ta
DeletedUser 24. Mar 2010 #7 colegii, albastru inchis aliatii, albastru deschis dusmanii si neutrii, rosu aprins, e totuna!
DeletedUser14300 24. Mar 2010 #8 cp si le colorezi cum vrei...faci o gama de pasteluri pe harta....de-l faci gelos si pe Manet
DeletedUser28354 3. Apr 2010 #9 Salutare gata de anteles s-a anteles rog daca se poate anchiderea acestuo topic