Importanta ta in lume ?

  • Autor subiect -UnknownError-
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

M-am gandit , si tot gandit ...si m-am decis sa creez un topic in care fiecare sa discute despre cum crede el ca este in lumea asta , care credeti ca este "importanta" voastra aici ...sunt curios sa vad ce crede fiecare despre el ...

Cum crezi ca ar fi fost lumea , daca nu te-ai fi apucat , unde crezi ca ar fi tribul din care faci parte , care crezi ca este locul tau in lumea asta...



Reguli ?

una singura - nu se admit alte posturi , raspunsuri la posturile colegului dinaintea voastra .

Nu facem asta ca sa avem un motiv in plus sa ne certam , si pur si simplu sa vedem care credeti voi ca este importanta voastra aici .



Va invit si va rog sa va chemati si colegii de trib , prietenii , fostii membri ai lumii 7 , sa posteze si sa scrie care cred ei ca este pozitia lor pe l7.




Sper ca m-am facut inteles cu privire la posibilul flame in acest topic.
 

DeletedUser

Hai ca sparg eu gheata... cu un fel de istoric...

Trib DIE ( incepurul meu pe aceasta lume )...un trib impotriva caruia nu ar fi rezistat nimeni pe aceasta lume ( este parerea mea)...locul meu in acest trib era alaturi de Aliat & comp. ( avand in vedere ca acest trib de pe L7 era format din membrii a 2 triburi puternice de pe L3 )...caractere prea puternice pentru a ajunge la un consens...animozitatile acumulate in timp pe L3 au distrus inca de pe la inceput acest trib ...am plecat in..
tribul Tepes - frumos trib.....( dadeau ei atacuri in disperare si noi le luam satele...dar erau activi....doru stiiiieeeee ...mwhahaha- pana sa intram la ei- .nu prea stiau multi jocul...dar erau activi :)...sunt de parere ca daca nu ajungeam eu & comp in acest trib...mai erau inca pe harta in mare parte in formula de inceput...a fost prima data cand am spus ca renunt la orice trib si voi juca de unul singur numai sa nu se scindeze tribul ( Dacus stie mai bine..)...pana la urma tribul sa rupt...iar eu end comp. am plecat in
Tribul TDL...parerea mea ca am ajutat acest trib sa creasca....pana a ajuns tribul nr 1 pe L7...tot aici am luat sub "obladuire" un inger ( pana la urma s-a dovedit a fi inger negru ...eee...dar tot un inger :))...daca am fi ramas in acest trib...pot spune ca ar fi dominat L7 ( drept dovada ca cei mai activi membrii ai acestui trib sunt inca pe harta - marea majoritate...si au destule "puncte" )...dar ...acest trib avea un "sultan"...asa ca...am ales pelerinajul , impreuna cu o mana de colegi...ammon-ra, lukifer, zalast, martial si altii si am format
Tribul heaven - hmmmmmmmm....frumoase momente...de "povestit la gura sobei"...pana s-au gandit vikingii sa ne trimita "virusul vietii reale" ( stiti voi...chestiunile acelea cu...viata este mai importanta, nu mai am timp...)oricum, o mana de oameni le faceam destule zile fripte...dar sfarsitul ar fi fost aproape, in special ca domnii soricei ( narf ) pohteau si ei la sufletelele noastre de ingerasi..asa ca ...am luat 98% din playeri si..
tribul viking ne numeam...aici am avut ocazia sa "papam" noi sufletelele soriceilor...tot aici am realizat cat de mult poate schimba pe cineva iluzia puterii...un trib care traia doar prin Seby ( moryoka )...destul de bine cat a jucat el...in declin dupa...deoarece aici se facea diferenta intre...vechii vikingi si restul....odata cu renuntarea la cont a lui Seby...s-a "insufletit" iar
Tribul heaven - ...dupa care am ajuns in...
Tribul diablo - ceva promitator...gen Tepes..cu singura diferenta...aici playerii ( marea majoritate...nu toti) chiar stiu sa joace.

mwhahaha....posibil...daca nu ma apucam sa joc pe L7....sigur Die ar fi avut aceeasi soarta....tepes in mod sigur ar mai fi fost pe harta...iar daca "dispaream" de pe joc din TDL....multi nu ar mai fi fost acum in diablo....iar daca totul ar fi mers cum ar fi trebuit cand am intrat in viking...heavenul ar fi fost un trib mare si respectat inca pe harta.

Cele scrise mai sus reprezinta punctul meu de vedere...asa ca...nu trebuie sa fie si altii de acord :p
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser15222

pt ca tot a inceput prietenul meu morphen hai sa postez si eu cu toate ca nu mai joc cu acest nick pe lumea 7 .
Tepes un trib frumos pornit dintr-o ambitie personala a trei oameni Zamolsex , xvanis si dacus100, trib bazat pe activitatea playerilor, actiuni cordonate si ce era cel mai important era faptul ca nu aveam niciun fel de relatii diplomatice cu nimeni, toate celalalte triburi erau tratate ca neutre, asa am reusit sa scoatem de pe harta triburile 300 si 300A, navajo si multe altele, totul s-a naruit atunci cand au inceput recrutarile din alte triburi in derimentrul scoaterii playerilor de pe harta (morphen stieeeeeeeee) decizie luata unilateral de catre zamolsex si atunci am hotarat sa infiintam:

EoG-ul impreuna cu xvanish , un trib frumos , bazat in principal pe prietenie si mai ales pe prieteniile din viatza reala, de fapt acest trib s-a incercat sa fie continuarea lui Tepes fara citiva playeri inclusiv zamolsex , ar fi multe de spus despre acest trib , insa ma limitez sa spun doar ca in perioada lui scurta de existenta , cateva luni, a reusit sa faca fatza la patru razboaie concomitent (TDL, Die, SFERA, RSQ), timp in care in loc sa scada noi am crescut incontinuu, din pacate multii dintre conducatorii acestui trib au hotarat sa renunte la joc si daca mai ramaneau doar doua saptamani pe joc pe harta ar fi existat EoG-ul si nu Viking-ul, fiind deja demarate actiunile de fuziune cu ei (ei la noi) dar.....

Die a trebuit sa merg cu 70% din playerii din EoG, doar pentru citeva saptamani (Templar stieeeeee)iar restul sa mearga in

Viking unde ne-am reunit toti si am facut o figura frumoasa pe lumea 7 alaturi de prietenii nostri din Diablo, Fr si dark am format o familie care s-a mentinut destul de mult timp pe harta si am reusit sa invingem triburi renumite la acea vreme ca : DIE, TDL, Heaven,RRD si multe altele, totul s-a "daramat " pentru mine cand viatza reala a pus amprenta asupra jocului si pt a incerca sa fiu solidar cu marius (ammon-ra) am renuntat la cont, crezand ca si el va face la fel, el a ramas pe joc, eu nu , impartind satele la prieteni , ca un mic remember : dacus100, locul 5 atacatori, locul 9 numar de sate, 4 milioane de puncte ...la data de 31.03.2009 , cam asta a fost povestea mea pe lumea 7.

si tot ca un remember o mica lista a celor care am jucat in Tepes si apoi in EoG
1.Xvanish
2.Dacus100
3.Magixtyle
4.Fratia92
5.Neluda
6.Georbrau
7.Itzak
8.The betrayer
9.Alexaxa2
10.Leomirno
11 sekundes
12 costy3x
13Sapunu
14Mephala
15Rapcile
16Al mihai
17Y-grek
18Bemefeu
19Sebuku
20Scorpiosv
21Chellooo
22Strumbbrafurrel SS
23Floricicaofilita
24Unguru89
25Al3x89
26Maximian
27Reaper-ul
28Andreydumi
29Am777
30Clau90
31Edivoldo
32Maximus-decimus.
33Master M
34.Gostyc
35Filoman
36Ursu
37.Barbaru
38 Cucuiata
39Ammon-ra
40.Sandu8
41.Morphen
42 Danezu
43.Martial
44 Lukifer
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Nota : ma bucur sa va vad aici , ca ati postat , sper sa vina in continuare mai multi sa-si impartaseasca punctele lor de vedere privind persoana lor pe lumea 7.
 

DeletedUser34261

Editat:

Primul si ultimul avertisment . Repet , se accepta doar raspunsuri legate de post-ul initial . Discutiile intre voi , le puteti purta pe sectiunea pentru spam
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser17395

Hai totusi sa las modestia la o parte.. :)
Contul meu original nu mai joaca pe l7, si-a dat singur delete alaturi de ceilalti colegi din TSL, ca protest impotriva abuzurilor facute de admini, si a favorizarii tribului Hk de catre acestia..
Cand sa sters , avea peste 800 de sate, majoritatea luate bineinteles din innobilari interne :p.
Am pornit alaturi de vecinul meu de bloc Blatman intr-un trib micutz, care prin fuziuni a ajuns in Mason , nr 1 sau 2 parca la aceea ora. Acolo am invatat cate ceva de la DFA1, si anume sa fiu tupeist :).
Au urmat cateva tribulete, fugarind fiind de un dusman de moarte, care mai apoi in semn de respect mi-a lasat majoritatea satelor lui (Bastage se numea)
Am ajuns in RA, un trib mediu, dar cu cativa jucatori valorosi...Acolo am invatat sa joc cat de cat, si datorita unei doze de pasiune sau prostie, m-am tot implicat pana am ajuns intemeietor .
Ne-am batut cu un trib mult mai mare ca noi (Knight) cu jucatori destul de buni precum si admini :), norocul nostru fiind ca o parte dintre ei erau inactivi, precum si ca am stabilit relatii cu Dread Lord din TSL, acestia din urma ajutandu-ne apoi impotriva Knight..
Odata Knight distrus , o noua amenintare a aparut, HKk, si desi nu mai aveam scop sa joc, am ramas alaturi de cativa membrii Ra alaturi de TSL, pt a intoarce favoarea...
In Ra, si apoi in TSL am fost mai mult carne de Tun , neavand pretentii sa cuceresc sate, am avut meritul ca am rezistat cat mai mult impotriva lor, sperand ca , colegii mei vor cucerii pe alta parte sate Hk.
Si Ra si TSl au ramas in inima mea, ca familii de jucatori medii si buni, dar cu siguranta sufletisti, curajosi si de o moralitate ridicata, nu ne-am inselat niciodata aliatii si am luptat mereu impotriva unor forte superioare ca putere, facand o impresie destul de buna zic eu.
Momentan joc cu numele meu, alaturi de ceilalti TSL-isti pe tribalwars.net lumea 46, si nu cred ca ne facem de ras
Pe l7, ajut tribul Diablo, dar nu ma implic foarte activ, deci la ora asta nu mai am nici un merit...
 

DeletedUser33163

Hai ca iar ma bag in seama:

Primele triburi care mi-au ramas in suflet:RRDjr,FPY~A si FPY...FPY a fost macinat de atacuri,si de aceea au ales sa fuzioneze cu A-VKG...in fpy a fost prima "parte" a mea,ca sa zic asa,al doilea loc unde m-am simtit cel mai bine de pe acest joc.Apoi FOTR~A,un alt trib in care m-am simtit bine,insa nu chiar la fel de bine...COLOS a fost urmatorul trib al meu,un grup restrans,insa foarte puternic...Daca nu plecau unii jucatori,diablo inca ar fi avut probleme mari...Heaven a fost tribul in care m-am simtit cel mai bine...Insa frica s-a abatut asupra lor,ca altfel,diablo avea probleme...Insa frica asta e grea...Apoi am intrat in M.I.R.,de unde sper sa ajung sa imi bat recordu...

Lumea 7 nu era diferita fara mine,doar ca am pus nitele probleme pe k6 lu diablo...in rest,sunt un NIMENI cu n mare:D
 

DeletedUser7708

Interesant topic.
O să postez şi eu, deşi experienţa pe această lume nu a fost foarte lungă.
Am început alături de câţiva colegi din L4 Mason. Iniţial, nu ne dorisem o continuare a poveştii însă până la urmă s-a ajuns la Mason. Am fuzionat cu tribul lui IRC, ajungând rapid pe locul 2 şi locul 1 la inamici învinşi, după MoD, timp în care am distrus câteva tribuleţe mai mult sau mai puţin importante.
Trădaţi fiind de T-com, singurii aliaţi, precum şi măcinaţi de câţiva spioni, am decis să plec alături de membrii de încredere din jurul meu în MoD, regretând că nu am putut să îi iau pe toţi cu mine.
Acolo am ajuns la retragerea lui Eek! întemeietor, însă tribul nu a rezistat, necunoscând membrii destul de bine (plus retragerea lui), nu am reuşit să mă impun.

Ca jucător am fost de la început până la final în top40, lăsându-mă la începutul războiului MoD-noobs, din motive medicale.
Ulterior am revenit pe L7 în zona Viking cu 5-6 jucători, printre care fteam, king flex, stormitza(delenavip nick original, nickul a fost aşa datorită numelui tribului STORM), reuşind să obţin un nap cu vikingii. După retragerea lui moryoka, am dispărut şi noi pe hartă, refuzând să fim recrutaţi.

p.s. Opteron, îmi pare rău că nu am putut să te învăţ mai multe, poate după bac vom avea ocazia să jucăm mai multă vreme împreună.
 

Vndhl

member
Scor reacție
2
Hmmm....despre mine ce sa zic.....Am pornit in Burn care la o luna de la infiintare...s-a cam dus pe apa sambetei din cauza inactivitatii conducerii.....si am intrat intr-un trib nou format care incepea sa creasca tot mai mare si tot mai mare pe zi ce trece -> TSL. Si de atunci pana mi-am dat stergere am jucat cat am putut eu mai bine in TSL....despre mine un singur jucator mi-a facut o descriere cat de cat apropiata: "Unde erau sate rosii pe harta,pac a 2 zi aparea si un sat de-al meu :) " .
Si tot cucerind pe harta,am ajuns sa joc in granita cu Knight,in principal sa fiu dusman cu amica si respectabila Janika0,jucatoare cu care te bateai pana in panzele albe,dar era respect intre noi....si de la care pot zice ca am invatat multe lucruri.Cat am jucat pe aici pot zice ca am legat multe prietenii alaturi de buffy2008,gabella;cris tin,otyh,open mind,,nemonis,thinky pinky colegi cu care tineam granita cu HK-ul,opteron,sebastoss,baubau85, doctorucuducati,ucigasu23,blatman,coditze,mogul88 si multi altii.Regrete au fost multe....in principal legate de admini,pe care nu ii mai amintesc,stie toata lumea de ei,dar una peste alta a fost cea mai frumoasa lume pe care am jucat care mi-a mancat cei mai multi nervi si mi-a dat cele mai multe satisfactii!


PS:sa ma scuze colegii daca nu i-am mentionat pe toti :)
 

DeletedUser19081

Sunt doar un pui de OLTEAN ambitios , caracterizarea cea mai buna mi-a facut-o kamikaze17 .
Ps mai ai de dat bani pe o portie de cartofi prajiti tinere ....
 

DeletedUser

hah...numai faptul ca esti oltean spune totul despre tine...:)))
 

DeletedUser32269

:)) ,,, daca sa facut asa ceva ,,,asta inseamna ca vine sfarshitul lumi?;))
 

DeletedUser20252

Si eu vreau sa ma laud. :D

Pe lumea 7 mi-am facut aparitia impreuna cu 4 colegi de pe l5,in k42 unde am format tribul Trib Privat cu prescurtarea What??.Timp de o luna si ceva mai ca nu am facut deloc recrutari,primul adus a fost anteu care a fost un plus pentru tribul nostru,mai ales ca ceilalti cu care am venit nu prea jucau(Monkey D.Luffy se lasase,isabel0 era pe sitter la mine,sergiuaudi se lasase si mai ramasesem doar eu cu camicadze,de care trageam ca de un caine mort sa continue jocul).Facuseram o alianta cu cei din GMNY si mai era 300ind acolo in zona aia pe care ii aveam si pe ei la aliati.In restul dadeam cu simt de raspundere fara sa ne frie frica.

Apoi am ajuns sa avem 22 de jucatori in componenta tribului,tribul era mare,si dusmanii mai mari.Intai au fost cei din BEST care i-am avut dusmani iar apoi tribul Aliens condus de maretul Capric0rn.BEST s-a dus la vale,o parte din jucatorii de acolo printre care si Martyneel cap de miel au ajuns la noi,si in aceeasi zi in care au venit cei din BEST am mai facut o fuziune si am adus inca un trib la noi si s-a format =D-B=.Aliens cu toate ca erau de vreo 3 ori mai mari ca noi i-am ciomagit bine si 2 luni dupa ce au incercat sa botina un PNA cu noi au facut fuziune cu IPA,care erau aliatii nostri in momentul ala.Apoi a venit si Lamb of God cu tribul lui la noi si am continuat razbelul cu cei din IP-AL.

Dupa ce am fost tradati de n aliati si dupa ce IP-AL a facut fuziune cu aliatii nostri ~TFO~ si au format FLAME,am hotarat si noi sa mergem mai departe si am facut fuziune cu singurii aliati de pe lumea 7 care nu ne-au tradat si anume DIABLO.
=D-B= a devenit academie,intr-un final m-am reintors in =D-B=,am adus tribul pe locul 5 si era cea mai puternica academie de pe lumea 7 dupa parerea mea,asta desigur si cu ajutorul celor din DIABLO care m-au lasat sa le imprumut cativa jucatori.

Si restul se stie.Deci,in mare,daca nu eram eu mai mult ca sigur nu exista =D-B=,daca nu eram eu probabil nici actuala intemeietoare DIABLO nu mai juca si anume camicadze :D,si daca nu eram eu tind sa cred ca erau mari sanse ca harta sa fi aratat altfel in momentul de fata.

Gata am terminat cu laudatul. :D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser22922

E randul meu :))

Am inceput la 2 sau 3 luni de la inceperea lumii 7 impreuna cu un prieten.Am intrat in academia unui trib micut numit BONG apoi M0D.Dupa 2-3 saptamani tribul in care eram (BONG~A) a fuzionat cu ST si am format o academie mai mare cu un nucleu puternic in k 86.Dupa a aparut tribul TNT format din fosti membrii RAI si m-am hotarat sa merg acolo unde nu am stat mult si am plecat in H.K.
La momentul acela H.K. era pe locul 21 si aveam razboi cu RAI un trib de pe locul 15 :)....razboiul s-a terminat repede si H.K. a avansat foarte mult...la scurt timp a inceput razboiul cu TSL,TSA...Dupa vre-o 2-3 luni de razboi au venit la noi triburile TNT si~DW~...tribul ~DW~ a fost o miscare strategica pt ca cei din GVL se pregateau de razboi din cate am inteles eu..asa ca am distrus si GVL in cel mai scurt timp
Pe la 8-9 luni de la inceperea razboiului H.K. vs TSL,Teseleisti au decis sa isi dea stergere cont..unii au luat-o in considerare ca pe o victorie a H.K.-ului dar pun pariu ca daca nu isi dadeau delete erau si acuma pe harta si ne bateam cu ei.
La 2-3 saptamani dupa ce a inceptat razboiul cu TSL s-a hotarat sa atacam DIABLO prin surprindere cu pretextul necedarii unor sate.
Din pacate odata cu caderea TSL s-au lasat si multi jucatori activi de la noi din trib si asta a dus la distrugerea H.K...
In final am format un trib cu ajutorul unor prieteni cu care voi continua pe lumea asta

P.S. Nu am facut nimic semnificativ pe lumea asta care sa influenteze demersul acestei lumi.
 

DeletedUser

Eh, sa povestesc si eu asa un pic...

M-am apucat la putin dupa inceperea lumii 7, si primul trib in care am intrat a fost GVL.
Pe la vremea aceea, tribul avea vreo 300.000 puncte si era in razboi cu APASII. Insa nu imi amintesc exact daca am invins sau nu, cert este ca ne-am unit pentru a ne lupta cu -SW-. Cu putin ajutor din partea HKului, -SW- au fost invinsi, insa nu s-a terminat aici. A aparut alt pericol, -JAR-, trib care pariez ca inca mai era pe harta acum daca nu facea katana13 magariile care le-a facut (cel putin asa am inteles).
Dupa ce si -JAR- a fost invins, GVL a continuat sa existe, ajungand sa fie un trib bunicel. Apoi a venit dezastrul, HK ne ceruse ajutorul iar nu stiu din ce motiv, o parte a conducerii GVL a vrut sa se alieze cu TSL, astfel a inceput razboiul dintre HK si GVL.
Cei care nu am acceptat distrugerea inutila, am iesit, formand RG(ReGenesis), iar GVL a fost distrus.
Apoi a venit fuziunea cu HK, si putin dupa HK atinsese apogeul dupa "invingerea" TSL-ului.
De aici cred ca stiti povestea....
Si de la ruperea HK-ului, am preferat ca cei din RG care am devenit buni prieteni si am jucat si pe alte lumi, sa ne intoarcem acasa, si sa continuam cum putem.

Cam asta ar fi povestea. Eu nu cred ca am influentat in vreun mod puternic lumea, dar am fost aici si "mi-am notat in carnetel" istoria sud-vestului lumii 7, devenita mai apoi istoria lumii. :)
 

DeletedUser17395

Cei care nu am acceptat distrugerea inutila, am iesit, formand RG(ReGenesis), iar GVL a fost distrus.
Apoi a venit fuziunea cu HK, si putin dupa HK atinsese apogeul dupa "invingerea" TSL-ului.
De aici cred ca stiti povestea....
Esti penibil amice :)
 

DeletedUser

randul meu

am inceput sa joc pe Lumea 7 la vreo 2 luni dupa deschidere, in tribul care m-a invatat ceva ceva din ceea ce stiu acum D~R~S...dupa am facut fuziune cu tribul Kingdom of Heaven unde am cunoscut un om de nota 20: emi invingatorul caruia ii raman datoare pentru tot ce m-a invatat.
Datorita presiunii puse la acel moment de tribul SFERA, am plecat in academia lor, dupa in tribul mare unde m-au considerat spion deoarece vorbeam cu cei din Kingdom of heaven...am ramas fara trib, am intrat in THE STRONG FAMILY insa cei din SFERA ( niste lasi care nici macar nu au avut bunul simt sa-mi spuna in fata: ba esti spion, pleaca...desi nu eram), m-au innobilat...
Am dat inceput nou am mai colindat prin ceva triburi si am ajuns in Nr1DR!...oameni minunati, cativa prieteni de pe lumea 9..printre care enumar pe max2wewe, dinaina, etc...m-au primit in trib, am stat ce am stat si acolo si am simtit ca nu e locul meu si am plecat in Maiden.
In Maiden am inceput sa ma dezvolt...insa cand a inceput razboiul cu Diablo ( povestea o stiti cu totii)...am vorbit cu sitterul meu de la acel timp, unde se duce el sa ma ia si pe mine...si am ajuns in A-VKG...
Academia Viking a intrat in razboi cu tribul Diablo...am inceput sa pierd sate...m-am enervat ca nu primeam sprijin din trib si am decis sa plec...
Am cerut invitatie lu' MArtyneel ( saru'mana de invitatie) si am intrat in DDB academia tribului Diablo...am simtit ca aici imi este locul si am ramas...
In ciuda faptului ca am auzit multe vorbe dupa ce am plecat din A-VKG (ca am fost lasa, ca am pierdut 6 sate si m-am dus la dusman, etc...), mi-am luat revansa impotriva tribului Heaven si Viking pentru toate acele 6 sate pe care le-am pierdut datorita faptului ca nu am avut sprijin.
Si in ziua de azi dupa ce am dat in tribul H.K.... si domnii au fost prea lasi rezistand doar 1 luna de zile impotriva Familiei Diablo, am ramas in DDB si aici imi voi petrece jocul pana la ultimul sat, pana la ultima lance.
 

DeletedUser

Nu pot sa scriu cu numele propriu pentru ca desi am stiut parolele la cred ca 300 de conturi... am uitat-o pe a mea :)))

Ma numesc Catalin si am activat pe conturile Neddhu si Mihao108 in principal.

Am inceput lumea 7 venind de pe lumea clasica unde devenisem aiurea diplomat intr-un trib vecin cu noi... de acolo am invat cateva chestii elementare despre conducerea unui trib.
Venind pe lumea 7 am creat propriul trib sa vad cum e. Se numea Lupul Alb. Am plecat pe premisa ca trebuie sa nu ma intind ca placinta pe harta si am incercat sa il fac axat in coltul k75. neputand recruta spre interiorul hartii m-am trezit granita.
Am luptat o vreme cu H.S. si -SW_ reusind performanta de a macelari jumate din academia unui trib care domina un K pe cand noi eram in coltul unuia :)... Shau tata .. daca mai dura razboiul 2 saptamani te faceau sigmann si amica noastra bebev sa activezi in alt colt de harta. Nu o sa recunosti niciodata dar sigmann inca are cred mesajele tale disperate ca va calaresc lupii fanatici (rofl).

Am unit tribul meu in conditii de egalitate cu tribul HK.

Pe parcursul razboaielor tribului din care faceam parte m-am ocupat in mare parte cu comunicarea inter-jucatori... de instruirea lor si de coordonarea sprijinului. In cele cateva ocazii in care am activat pe granita de razboi TSL ma pot lauda ca doar vndhl a reusit sa mi ia cateva sate, in conditii grele de imaginat.
Rolul meu in trib se poate rezuma la un fel de clovn - respectat de marea majoritate. Cea ce nu stiu insa multi este ca alaturi de un grup minor, am condus practic destinele tribului HK cat timp a fost in plina glorie.

Eu sunt responsabil ptr multe din manevrele ptr care a fost atat injurat the stranger. Prin planificare atenta am reusit destramarea HAITEI de TSL intr-un moment nevaforabil HK.

Am activat pe multe conturi din zona MIR... Si am coordonat singurul atac major dat de HK cca 11000 de full contra MIR.

Am jucat prin proxy pe cel putin 25 de conturi la fel ca 85% din jucatorii de pe lumea 7.

De pe contul mihao108 m-am ocupat de conducerea tribului HKA fostul L-alb de instruirea si ajutorarea HK-ului.... Nici dupa doi ani de zile multi jucatori din HKA si HK nu stiau ca eu activez pe ambele conturi....

Imi aduc aminte de o conversatie haioasa dupa ambele conturi cu un player Biniu ... in care vorbeam cu el de pe ambele conturi si el lua partea cand a unui cont cand a celuilalt. :D

Daca sunt playeri pe lumea 7 care mai au tupeul nesimtit sa spuna ca nu au jucat prin proxy sau nu au incalcat regulile la nevoie... atunci nu am decat un singur cuvant pentru voi : IPOCRITI.


Despre dusmani:

- -SW- un trib de gura mare care au picat ca un castel de carti intr-o luna.
- GVL - cativa oameni de treaba ( Ramoluad, assad1, carmenv, kyoshia si multi lasi....
- HS ... un trib bun care ne-a dat ceva bataie de cap.
- TSL : As putea sa scriu romane despre el. Dupa parerea mea.. cel mai valoros dusman al HK-ului. Multi oameni de treaba si multe pramatii... dar asa era si la noi :))
- Diablo. o greseala de calcul a HK a facut ca ei sa termine victoriosi aceasta lume. La mijlocul razboiului cu TSL am avut discutii cu intemeietorul nostru sa incheiem razbiul cu ei sa dam in diablo. Exact cand a inceput razboiul lor cu IPA si FLAME am vrut sa vorbim cu TSL sa fuzionam sa devenim cel mai bun trib de pe lumea 7, dar intemeietorul nici nu a vrut sa auda... Pacat. Raman... la concluzia ca un TSL-HK ar fi facut praf toata harta. chiar spun cu mana pe inima ca am vrut in momentul cand am fost nevoit sa termin cu triburile ... sa dau 40-50 de conturi pe mana lor ca impreuna cu cei care mai puteau continua sa lupte contra diablo.... Opteron poate sa confirme ca l-am contactat. Din pacate m-am lasat de tot de joc si nu am putut sa incerc sa mi pun proiectul in aplicare. Ar fi fost interesant sa il vedem pe opteron pe contul getjar sau pe open mind pe thestranger :))

Diablo nu este un trib mai bun decat printr-un singur lucru: are foarte mult timp liber.

Rolul meu pe lumea 7? Importanta mea? Probabil ca cei care mi-au fost dusmani virtuali o sa spuna ca am fost un papagal.... dar nu puteti sa nu recunoasteti evidentul... Colegii din fostul HK au recunoscut-o , poate o sa o recunoasteti si voi....

LA O SAPTAMANA DUPA CE EU M-AM MUTAT CU SERVICIUL SI AM RENUNTAT LA JOC HK si HKA S-AU DEZINTEGRAT.



O sa revin cu povestea HK in cateva zile.... Adica cea din interior....
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus