Lumea 13...mda ,este practic cea mai ciudata lume pe care am jucat
Prima mea lume a fost lumea 6 pe care am invatat multe smecherii ale jocului si unde am prins gustul,am intrat pe ea fiindca era cea mai tanara
Dupa ce am prins gustul jocului ,am intrat pe lumile 1 si 3,lumea 3 fiind cu adevarat un deliciu,dar din cauza timpului si a unor probleme am fost fortat sa ma las
Am jucat si pe lumea 4 in tribul Masters,probabil cel mai organizat si unit trib de pe .ro
In rest am fost pe diferite conturi pentru scurt timp pe alte lumi,inclusiv pe .net
Au trecut 7 luni de la ultima lume jucata...7 luni de pauza de la "joc".Ardeam de nerabdare sa reintru pe joc pentru ca aveam niste idei foarte indraznete pentru formarea unui trib,strategii etc.,dar totul a fost dat peste cap
Am intrat pe lumea 13,aleasa de asemenea deoarece era cea mai tanara,mi am luat inima in dinti si am intrat "oriunde"...si aventura a inceput
Jocul insa era foarte schimbat ,multe update uri ,scripturi si mai multi oameni cu experienta
Am inceput insa cum am planificat,mi am facut propriul trib,am invitat cat am putut(asa se facea pe lumile mai vechi
) si incet-incet tribul a inceput sa creasca
Ete asa facea tribul puncte,faceam si eu ,si am ajuns printr o fuziune in LW ,frumoase amintiri...oricum dupa un razboi scurt pt dominatia k73 tribul meu a fost infrant si eu am ajuns in TOD
Aici am mai completat din cunostintele jocului si am devenit puternic ideologizat de victoria TOD ului impotriva dusmanilor
Toate bune si frumoase,eu in marea albastra,interne,barbari,mi am facut prieteni si a venit potopul(BB ul)
Era cel mai mare inamic al tribului,si am vazut de datoria mea sfanta sa ajut cat de mult pot la infrangerea tribului BB
)) si dusmanul cel mai mare era Muhamad ALI!!!!
Cascand eu ochii pe sus in bara,am descoperit Forumul,am intrat am studiat si am inceput sa dau din clanta,mai ales pe topicul TOD vs BB
Ma certam toata ziua cu alin09 si cu Muhamad,si nu concepeam faptul ca TOD sa fie infrant...insa a fost din cauza conducerii slabe
Fiindca in BB nu aveam cum ma duce,am ales tribul -BLC-,aici toate bune si frumoase ,interne ,barbari ,si cateva glume pe forum...pana cand...TADADADAM!!!! A venit al doilea potop.Fostii mei colegi din TOD,acum ajunsi in BB au inceput sa ma atace
Prima oara am zis ca dau stergere,fiindca nu mai avea rost sa joc fara prieteni...dar m am gandit mai bine si am zis...ca SPERANTA MOARE ULTIMA
Am luptat cat am putut mai bine,ajutat fiind de moral si de trib.cateva saptamani cred sau mai putin am luptat cu cativa din BB,pana cand nervos ca tribul nu organiza nimic pe dusmani am scris din toata inima mea o scrisoare in adevaratul sens al cuvantului lui Muhamad(dusmanul meu de moarte
)...cu gandul ca daca nu ma accepta voi parasi lumea deoarece nu am un scop anume
Am asteptat cu sufletul la gura sa vad daca citeste,si cand a citit a raspuns simplu si prieteneste...ca daca ma accepta cei din jurul meu pot veni
Deoarece luptasem cu tarie ,cei din zona m au acceptat si am fost primit in familia BB
Aici am intrat in adevaratul sens al cuvantului intr o echipa ,m au primit in conferinte ,m au ajutat la nevoie si eu pe ei,si in timp am devenit toti foarte buni prieteni zic eu
Asa ca sa scurtez ...impreuna am invins tribul BLC,din acesta venind foarte multi jucatori buni,si oameni deosebiti
Dupa asta stiti cu totii ,am ajuns pe granita NBZ unde din pacate s au pierdut multe sate,insa sunt sigur ca vom reveni ,si vom triumfa
In incheiere...vreau sa spun ca da cred ca am influentat macar local lumea 13 ,prin entuziasmul meu si speranta mea mereu vie ,si prin spiritul de echipa.
Sunt fericit fiindca am ales lumea 13 ,in primul rand fiindca am intalnit oameni extraordinari : sebastos,zeynet,Muhamad,Baghera,Mapet SOw,quick09,pmsr,cei doi macea bucur ionut si multi multi altii
Iertati romanul scris,dar e din lipsa de ocupatie !!!(sper sa intelegeti si urmele de sarcasm care mai sar din cand in cand in ochi
)))