Inchidere L27

acelasifloris

Deschid acest subiect ca sa gasim o solutie pentru inchiderea acestei lumi.....Va rog sa postati propunerile voastre ca sa vedem ce este de facut..
 

acelasifloris

cred ca cele mai multe sate le-ai luat cand erai in SOVEJA.....esti un mare jucator de triburi daca ai asa mare satisfactie cu satele de barbari...
 

DeletedUser40036

cred ca singurul mod in care adminii ar putea grabi procesul de inchidere al l27 ar fi o reducere semnificativa a costului talerilor(cel putin la jumatate din pretul initial).in rest,inchiderea l27 depinde doar de activitatea jucatorilor:)
 

DeletedUser41812

Ar fi mai bine sa o inchida. Mi se pare o bataie de joc sa se continue in conditiile in care trebuie cucerita jumatate de harta fara sa mai ai un inamic cu care sa te lupti. In mod normal cand se vorbeste de cucerirea hartii intr-o anumita proportie ar trebui sa se ia in calcul harta politica, nicidecum numarul de sate intr-o astfel de situatie.
 

acelasifloris

decizia apartine adminilor.....o reducere a costului talerilor si marirea numarului de membri din trib la 100 va duce la inchiderea acestei lumi anul acesta....
 

DeletedUser32279

.... o reducere a costului talerilor ar fi necesara ..
 
Sus