Inchiderea lumii!

Adenauer

member
Scor reacție
105
Închiderea lumii 23!
Dragi jucători,

După verificările făcute, s-a decis iniţierea fazei “Închiderea Lumii” pe lumea 23. Faza de închidere a lumii se va declanşa în data de 30-04-2013 prin dezactivarea posibilităţii de înregistrare/restart, şi va dura până în 30-07-2013, timp în care jocul se va desfăşura normal.

În data de 30-07-2013 se va bloca complet accesul pe lume şi tribul majoritar/dominant va fi declarat câştigător al lumii, iar în perioada următoare ( maxim 14 zile ) se vor afişa clasamentele şi premiile acordate câştigătorilor.


Vă doresc distracţie plăcută în continuare şi mult succes!

carmi


Echipa Triburile Romania
http://www.triburile.ro
Felicitari tuturor triburilor de pe aceasta lume si tuturor jucatorilor :D, e o lume draga mie! Asadar, mai sunt 3 luni, trageti tare pt primul loc? :)
 

DeletedUser28194

Salutare :)

Cu pasi repezi intram in ultima luna de activitate pe aceasta lume, o lume in care ma bucura mai mult faptul ca v-am intalnit si am reusit sa va cunosc pe majoritatea, decat faptul ca se incheie, nu stiu cum am reusit sa ne adunam aici numai unul si unul, nu neaparat ASI in acest joc ci mai degraba ASI in a fi oameni, prieteni :)) ma bucur ca ne-am putut concentra asupra jocului de echipa si nu am permis infiltrarea jucatorilor ce nu cunosc scopul jocului care in loc de a juca prefera sa faca grupulete, care instiga la cearta, invidie, etc (cum se intampla pe alte lumi).

Una peste alta cu siguranta fiecare din voi ramane doar cu amintiri placute, altii cu datorii, cum este colegul hurhui care mi-a bagat pe gat 10 sate la finalul razboiului cu Ceata pentru ca mai tarziu sa ma scuture de 50-60 :D
Pe aceasta cale domnule horto, esti somat ca in seara asta sa te prezinti la bere impreuna cu cele 50 sate!

Sa nu te dai la fund, avem dovada!
Parte 1:
Jucători: tiany
Parte 2:
Jucători: hurhui

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 10
Tabăra 2: 60
Diferență: 50

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 104,009
Tabăra 2: 653,496
Diferență: 549,487

chartIn alta ordine de idei, in aceasta seara iesim la bere in centrul vechi, probabil ultima intalnire de dragul acestei lumi, daca exista cineva ce doreste sa vina si poate sa ne onoreze cu prezenta, este asteptat (chiar daca se mai afla sau nu in joc pe L23).
 

DeletedUser16966

George alea 50 de sate sunt dobanda ca te-ai folosit de cele 10 sate imprumutate. =)))))
 
Sus