Informaţii utile/gestionare lumea 38

Nyx.

nu e intrebat dar se poate numi ori poate numi un alt player , e optional
 

brunnyy

Daca e cum spui tu, poate invata si doamna moderatoare mangotaru cum e cu setraile tribului si cum se face, asta ca sa nu mai dea informatii gresite jucatorilor.
 

Timo Maas

member
Treburile astea tin de admini, nu moderatori. Un moderator nu e obligat sa raspunda la intrebarile legate de joc, ca o face...asta e optional. Ca uneori mai scoate un porumbel pe gura, se mai intampla.
 

quz0r

member
Eu nu văd greşeală în explicaţia colegei mele. Informaţia nu este greşită, deci în cazul în care singurul întemeietor al tribului este scos din joc automat după x zile de inactivitate, întemeierea devine drept de aplicare al conducătorilor sau membrilor tribului. Are dreptate şi Nyx. , e mai mult de "Da, vreau".Nu te obligă sau nu te declară nimeni pe tine din conducător sau membru simplu, direct întemeietor. Ai o opţiune, o accepţi doar dacă vrei.

Iar tu brunnyy, dacă ţi-ai făcut cont pe extern doar ca să ne dai motive să te avertizăm, să ştii nu faci cel mai strălucit lucru.
Regulament- treci cu ochii puţin prin el, prinde bine.
 

DeletedUser42487

Daca e cum spui tu, poate invata si doamna moderatoare mangotaru cum e cu setraile tribului si cum se face, asta ca sa nu mai dea informatii gresite jucatorilor.
I-am dat aceeasi explicatie care mi s-a dat si mie acum multa vreme cand am intrebat prin sistemul de tickete acelasi lucru.
 

DeletedUser45193

Totusi regula de a nu parasi tribul pana pe 11 martie era buna daca tinea pana de pasti.... Asa internistii asteapta sa ciupeasca ceva din inactivi... Pana pe 11 se vad adevaratii jucatori
 

DeletedUser45193

si eu am 4 inactivi si 1 incuiat in trib:)) dar parca e mai ok cand vezi chiar cei din frunte merita locul:)) tot respectul pentru silent please care se vede ca munceste pentru sate:)))
 

DeletedUser13059

Am oferit informatie gratuita in cazu in care vroia cineva sa ma atace sa vada ca sunt on :) sunt vulnerabil si nah ...