Informaţii utile/gestionare lumea 38

quz0r

member
Scor reacție
144
Nu cred că se vor modifica setări în afară de cele evidenţiate în anunţul de deschidere. În orice caz, orice modificare sau update va/vor fi anunţată/e în prealabil.
 

DeletedUser15860

Am si eu o intrebare:
Exista setarea de a fi permis sprijinul doar in cadrul tribului, ok?
Daca eu atac un sat cu nobili si vreau sa trimit sprijin imediat dupa ei ca sa evit o recuperare?? Dupa logica mea nu pot face asta, ceea ce mi se pare naspa:(
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Îl poţi trimite, în condiţia în care el ajunge pe sat după cucerirea lui de către colegul tău. Presupun doar, nu am jucat pe lumi cu setări asemănătoare.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Corect, sprijin poti trimite doar daca satul iti apartine tie sau unui coleg de trib ( asta oricum se va schimba dupa 11 martie ).
 

DeletedUser15860

Nu ma refer neaparat la un coleg ci sa trimit de pe un sat de al meu pe un sat ce urmeaza sa il cuceresc.
De exemplu eu am 3 sate: A,B si C, si vreau sa cuceresc un anumit sat X. Si eu atac satul X de pe satul A cu un atac de curatare, de pe B trimit nobili la secunda, iar de pe C vreau sa trimit sprijin care sa ajunga in secunda urmatoare nobililor mei. Pentru asta trebuie sa trimit sprijinu evident dinainte ca satul sa imi apartina. Si cred ca setarea de a restrictiona sprijinul doar in cadrul tribului nu o sa imi permita asta.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Da, nu vei putea trimite sprijin decat in momentul in care satul va fi al tau.
 
Scor reacție
209
Cand trimiti sprijin unui coleg atacat cu nobil si pierde satul intre timp, ce se intampla cu sprijinul? In mod normal, n-ar trebui sa mai ajunga la destinatie. E a doua oara cand intreb, in speranta ca poate ma lamureste careva.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Se considera momentul plecarii, deci, ajunge in satul respectiv daca a plecat pe coleg si intre timp s-a schimbat proprietarul.
Daca nu se indeplineste conditia, la momentul lansarii vei primi mesajul "poti sprijini doar jucatori din tribul tau".
 

ricautza

member
Scor reacție
10
O mare tampenie dupa parerea mea e sa dispara barbarele de la jucatori care au dat inceput nou si au fost invitati pe harta. Inteleg ca s-a luat masura impotriva celor ce invitau ca sa aiba ei barbare pe langa. Dar daca eu curat satul, pierd trupe si respectivul jucator da inceput nou de ce sa se aplice aceeasi regula? Trebuie sa le dau de baut sa nu de restart ca sa am si eu ferme?
 

DeletedUser40616

si asta sper ca e doar la inceput...daca noi am facut tribul pe baza de invitatii, ajungem 3 triburi la final (doar zic) si fiecare jucator cu 800-900 sate...un coleg intra pe rosu, se barbarizeaza intre noi, sper ca alea raman, nu ne trezim cu o parte de harta goala.

Intrebarea e: scoaterea barbarelor ce apartineau jucatorilor invitati pana cand e valabila, pana in ce moment al dezvoltarii hartii?
 

quz0r

member
Scor reacție
144
- Pentru a preveni abuzul, doar primii 5 jucători ce se vor înregistra prin intermediul link-ului primit în urma invitaţiilor făcute de dvs, vor fi repartizaţi în apropierea satului dvs. În plus, în primele 21 de zile, nu veţi putea ataca niciun jucător amplasat în apropierea dvs ca urmare a invitaţiilor trimise. De asemenea, nici jucătorii respectivi nu vă vor putea ataca.

Poate te ajută cu ceva informaţia, nici eu nu cunosc detaliile..
 

neatzza08

member
Scor reacție
3
o intrebare: X isi face trib si il invita pe Y. X este inactiv de la inceputul lumii. dupa ce X va disparea, Y va mai avea trib?
 

DeletedUser42487

Cand singurul intemeietor al unui trib dispare ca si jucator, primul dintre conducatori care intra la insusirile tribului e intrebat daca vrea sa accepte pozitia de intemeietor.
 
Sus