InnoGames TV - discuții

DeletedUser18437

este foarte interesant :) merita vizionat.
tw2 nu va fi prea original .. e o combinatie a TW+FoE ... strategia din TW si grafica din FoE. Sper ca se vor mai implementa cateva lucruri, care o vor face putin mai special, ca altfel nu va atrage multi jucatori(parerea mea).
inteleg ca raka a primit acces pe serverul beta tw2, dar alizeea ? :D super fain, trimiteti-mi si mie cod :))
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Alizeea este CM ( comunity manager ) la Lagoonia, de aceea a primit acces pe acel server ( nu beta, alpha ).
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Lagoonia nu mai există, din câte am văzut pe pagina lor oficială. Adică există, dar este în stadiu de închidere.
 

DeletedUser

http://forum.triburile.ro/showthread.php?44501-InnoGames-TV&p=1099962&viewfull=1#post1099962

Filmuletele astea mi se par sfidatoare.. Snackbar moca, sala de gimnastica, sala de jocuri & entertainment pentru angajati, laude despre culmile inalte pe care a ajuns compania si un jucator care castiga o lume:

http://forum.triburile.ro/showthread.php?45191-%C3%8Enchiderea-lumii-speciale-4!&p=1101279#post1101279

primeste 1000 de puncte premium..
Acum un calcul simplu la minimum-minimorum: 6 luni de zile x 400 pp (premium + manager) = 2400 puncte premium.

Practic ce ofera INNO games castigatorului acestei lumi, nu este premiu, ci decontarea (in premium, nu in bani) a 30-40% din investitie..

Eu zic ca ar trebui sa nu postati una din doua: INNO games TV sau Premiile castigatorilor, pentru ca se bat cap in cap..
Opulenta care se vrea a fi descrisa prin videoclipuri nu prea bate cu saracia din realitatea noastra..
 

DeletedUser38023

In noul episod nici macar nu mai exista Tribal Wars :D

1:18 Rising Generals - Gameplay overview
[http://www.risinggenerals.com]
2:45 Forge of Empires - Introducing the Postmodern Era
[http://www.forgeofempires.com]
6:27 Tribal Wars 2 - The art and Design
[http://www.tribalwars2.com]
9:50 Grepolis - New mobile app user interface
[http://www.grepolis.com]
12:14 The West - Current Status of the Multiplayer Instances
[http://www.the-west.net]
15:18 InnoGames Code Cruise Event
[http://www.innogames.coml]
 

DeletedUser44123

Octombrie.
Nimic nou pt consumatorii de TW, de fapt nimic nou in tot. Peste cateva luni o sa apara iphone8 si galaxy12, iar ei or sa ne arate cum muncesc pt a tine pasul cu compatibilitatea IOS si Android. Sa se concentreze pt nevoile clientului in contextul jocului.
 

DeletedUser

Nu am vazut nimic spus despre lucrul la TW2... din pacate acest TW2 mult asteptat de catre unii, dezamageste foarte mult. Jucatori multi renunta la joc pe TW2 si revin pe lumile noi pe TW1. Eu am sa continui pe lumea pe care am inceput sa vad daca se aduc inbunatatiri insa tentatia e foarte mare sa renunt.
 

DeletedUser

Din pacate nu vad imbunatatirile asteptate la TW2. Se deschid lumi noi laTW2 dar tot asa cum sunt cu multe lipsuri. Multi cu care sunt in trib pe TW2 spun ca TW1 este mult mai bun din punct de vedere functional...plus ca in TW2 cu piata de trupe s-a debalansat fortele. Multi ar dori sa paraseasca TW2 si sa se continue doar in TW1 dar inca mai spera ..... grafica NU face totul .
Scoateti noi jocuri...pfff..mai bine le imbunatatiti pe cele care le aveti, altfel... fugiti dupa mai multi iepuri si ramaneti fara nici unul.
 

DeletedUser47202

Servus,

Noile facilități în trib pe Triburile vor fi introduse şi pe lumile vechi de joc sau doar pe cele noi deschise în momentul adăugării facilităţii?
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Deocamdată, se vor introduce doar pe lumile noi.
 

=GETO-DACUL=

member
Scor reacție
0
Cred ca aventura mea mea si a multora , cu care discut despre triburi, se incheie odata cu introducerea minunatului sfarsit delume si anume, iluminismul. NE DORIM SA AVEM TOT TIMPUL SFARSIT DE LUME INCHEIAT CU DOMINANTA.
 

KingWeeman

member
Scor reacție
0
Poti oricand sa nu intri pe o lume daca nu-ti plac setarile :)) Aversiunea asta fata de schimbare vine probabil din inabilitatea de a te adapta de fapt.
Un mod de lume nou nu e ca si o schimbare de harta, care e impus asupra tuturor, si o chestie bine gandita, ca deja nu mai sunt asa multi playeri, si nu oricine are chef sa intre pe o lume cu gandul de a sta un an pe ea...
Un pic de diversitate pe triburile nu strica, mai ales avand in vedere ca aproape toate lumile au aceleasi setari, mai vezi o lume cu curte nobila pe nivele sau cu paladin cu arme ori trupe cercetate pe nivele doar pe speciala. N-ai cum sa faci toate lumile la fel si sa nu se plictiseasca lumea. Eu as zice ca ar fi faina mai multa varietate, nu mai putina
Probabil n-ai avut ocazia, dar iti zic eu ca e aiurea si sa castigi lume la dominanta, si sa mai stai cateva luni doar sa astepti sa se termine.
Lumile cu universitate se castiga pe baza satelor pe care le ai, nu pe altceva. Daca se joaca intens la inceput, la final se castiga. Sunt pur si simplu lumi mai scurte
 
Ultima editare:
Sus