InnoGames TV

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
InnoGames TV - episod Iulie 2017

În episodul din luna Iulie al InnoGames TV, veți afla toate informațiile necesare cu privire la serverul clasic ce urmează a fi deschis. Veți putea juca versiunea inițială a jocului vostru favorit, ce include setări și facilități clasice. În completare, echipa Forge of Empires vă dezvăluie noul cazino de vară iar Elvenar descrie noile misiuni implementate cu ocazia verii.Urmăriți noul episod și spuneți-ne părerea voastră aici! Ne-ar face plăcere să auzim opinia voastră!
 
Ultima editare:

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
InnoGames TV - episod August 2017

În episodul din august al InnoGames TV veți afla tot ce trebuie să știți cu privire la noua condiție de câștigare a lumilor la nivelul jocului Triburile. Artistul nostru Camilo vă explică provocările acestei noi încercări: Războiul Runelor. În continuare, designer-ul jocului Elvenar vă prezinta noile recompense iar echipa Forge of Empires vă vorbește despre noile misiuni istorice legate de Galileo Galilei.


Urmăriți noul episod din luna august și spuneți-ne părerea voastră aici! Ne-ar face plăcere să auzim opinia voastră!
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
InnoGames TV - episod Septembrie 2017

În episodul lunii septembrie InnoGames TV, Timon și Rike din echipa Elvenar dezvăluie o nouă caracteristică de co-op: Fellowship Adventures. Această caracteristică de co-op permite jucătorilor să lucreze împreună ca o echipă să stăpânească trei etape pe noua hartă de aventură. În plus, echipa Forge of Empire explică modificările la evenimentul anual de toamnă. În cele din urmă, Lead Managerul Ricardo de pe Tribal Wars 2, ne arătă noutățile adăugate la sfârșitul unei lumi: Puncte de victorie.


Urmăriți noul episod din luna septembrie și spuneți-ne părerea voastră aici! Ne-ar face plăcere să auzim opinia voastră!
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
InnoGames TV - episod Octombrie 2017

În episodul lunii octombrie din InnoGames TV își face debutul și noul joc Warlords of Aternum! Lead Community Managerul David dezvăluie câteva detalii importante ale noului joc, pregătindu-vă pentru mai multe detalii pe viitor.
De asemenea, game designerul Timon din echipa Elvenar explică noul eveniment al toamnei. De această dată jucătorii
vor avea sarcina de a colecta fructe cu coajă pentru a deschide Cufărul de Nuci. În final, game designerii Thi și Kai discută despre evenimentul anual de Halloween din Forge of Empires.


Urmăriți noul episod din luna octombrie și spuneți-ne părerea voastră aici! Ne-ar face plăcere să auzim opinia voastră!
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
InnoGames TV - episod Noiembrie 2017

În episodul din Noiembrie al InnoGames TV, jucătorii pot câștiga o tabletă, cu ocazia celebrării aplicației Elvenar pe mobil! Managerul Jonas și designerul Timon explică funcțiile pe care le are deocamdată noua aplicație.
Echipa Tribal Wars explică noua funcție de Curatare, care oferă jucătorilor o nouă variantă de a aduna resurse. Product Managerul Thomas si Lead Community Managerul Andreas va informeaza despre noua facilitate.
La începutul videoclipului este prezentat pentru a doua oară jocul Warlords of Aternum! Managerul comunității David explică sistemul de luptă și oferă câteva sfaturi. După care Forge of Empires dezvăluie noua linie de misiuni istorice, în rolul principal fiind Rosa Parks. Jucătorii vor putea debloca avatarul Rosa Parks și o nouă clădire. In final echipa Grepolis, vorbește despre noul eveniment, Cutia Pandorei.


Urmăriți noul episod din luna noiembrie și spuneți-ne părerea voastră aici! Ne-ar face plăcere să auzim opinia voastră!
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
InnoGames TV - episod Decembrie 2017

În episodul din decembrie InnoGames TV, Thi și Kai de pe Forge of Empires vorbesc despre revenirea geroasă a lui Frosty. Iarna s-a întors și acesta este evenimentul lor de iarnă! Ulterior, Warlords of Aternum oferă o privire mai atentă la harta lumii și David vă informează ceea ce puteți găsi pe ea. Urmeazã, The West în care Aylin vă prezintă noi recompense pentru Traveling Fair și o scurtă trecere în revistă despre activitatea lor viitoare.În cele din urmă, echipa Elvenar prezintă acest an Evenimentul de iarnă: Three Frozen Giants și un nou tip de recompense: setul de clădiri!


Urmăriți noul episod din luna decembrie și spuneți-ne părerea voastră aici!
Ne-ar face plăcere să auzim opinia voastră!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus