Gabyy89:Buna ziua domnul Poarta, imi acorzi cateva minute?
Domnul Poarta: Desigur.Am tot timpul din lume.O berica ceva,cafica sau nimic?
Gabyy89: Adu o scrumiera , si toarna berea aia in pahare, nu mai sta degeaba !
Domnul Poarta: Acum,stai sa ii spun menajerei sa le aduca
Bun,deci in afara de tigari,beutura si femei,cu ce iti pot fi de folos?
Gabyy89: Daca vrei, poate sa asiste si ea

Sa iti explic motivul vizitei mele : m-am angajat de curand reporter la baietii astia de pe Triburile si sarcina mea este sa iau interviuri jucatorilor .. de la noobi pana la superstaruri ca matale ... ce zici ? Esti de acord sa te supun la interogatoriu?
Domnul Poarta: Desigur,cred ca o sa fie distractiv,mai ales pe masura ce numarul de beri de la bord creste
Gabyy89: Bun. Poti incepe cu o scurta descriere : cine este omul din spatele nick-ului portile iadului?
Domnul Poarta: Numele meu este Lucian,am 20 de ani,6 luni si 16 zile,momentan muncesc la un ciorap,mai am de facut calcaiul,si cam atat,nu sunt ceva iesit din comun.
Gabyy89: Am inteles, nu esti iesit din comun, esti iesit din ciorap.

Ne poti spune cum ai ajuns sa joci Triburile?
Domnul Poarta: Poi,din lipsa de ocupatie si satul de muncit la ciorapi,m-am apucat sa joc acest joc interesant pe care pierzi foarte mult timp,nervi si bani.Am vazut niste prieteni care jucau triburile si le-am spus sa ma invete si pe mine sa joc,in schimb ei doar m-au invatat sa imi fac cont si atat,tainele jocului le-am descoperit singur cu timpul datorita unor persoane deosebite pe care le-am intalnit pe joc si cu care mai joc si acum de altfel.
Gabyy89: Ia cheam-o pe menajera aia aici, ca nu prea mai am inspiratie .... Sa revenim .. de cat timp joci Triburile? Pe ce lume ai jucat prima data?
Domnul Poarta: Fa Eugenia,mai vii cu berea aia odata sau ce dracu faci acolo?Te uiti la Jose Armando?
Deci sa revenim...
Jocul asta il joc cam dupa 2 saptamani de cand s-a deschis lumea 5,nu mai stiu exact data,februarie sau martie 2008.Prima oara am fost in tribul BURN de acolo si dupa ceva timp am fost inobilat si trimis la margine deoarece reprezentatm un "real pericol" pentru mediul inconjurator
Apoi,ajuns la margine,am intrat in tribul LOW care era condus de Lastkiss(super jucatoare si super conducator) si acolo am inceput sa invat cate ceva.In acelasi timp am intrat pe mai multe lumi printre care:L1,L2,L3,L4 pentru a prinde si eu cat de cat expierenta si a invata de la diferiti oameni cate ceva.Pana la urma am ramas la lumea 5 unde am intalnit oameni deosebiti care au avut incredere in mine si m-au ajutat gen:Isabel0,mitzili,lastkiss s.a
Gabyy89: Si dupa aceste "acumulari de experienta" te-ai decis sa incepi pe lumea 7. Ne poti relata o scurta istorioara despre inceputul tau pe aceasta lume? In ce trib ai activat pentru prima oara si alaturi de cine?
Domnul Poarta: Pe lumea 7,citandu-l pe Berbecali,"A inceput hegemonia".
Gabyy89: Adica ti-ai facut o turma de oite, si ai zis sa vii la pascut de sate pe aceasta lume ?
Domnul Poarta: Pe lumea 7, am intrat cu cativa jucatori de pe lumea 5,care eram plictisiti de lumea aia si anume:isabel0,lastkiss(camicadze),mitzili care a intrat cu Monkey d. Luffy apoi a jucat cu J0anny,sergiuaudi si eu.
Am facut un trib cu numele Trib Privat si cu prescurtarea What?? si ne-am jucat noi fara sa facem invitatii timp de aproximativ o luna
Apoi vazand ca se ingroasa gluma si apareau triburi puternice gen GMNY,TFO,Aliens si altii am decis ca ar fi timpul sa ne apucam sa recrutam si noi.
Gabyy89: Ce a urmat apoi?
Domnul Poarta: Am ajuns la un numar de 22 de membri,toti activi iar la scurt timp tribul Aliens care era condus de Capricorn ne-a declarat razboi din simplul motiv ca nu am vrut sa intram la ei.
Le-am ciomagit cativa jucatori din granita si apoi am adus un trib mult mai numeros la noi si am format Death Brigade =D-B=
Intemeietorii eram eu si Nokki de la ei
Gabyy89: Cum a fost aceasta experienta in =D-B=?
Cum au decurs razboaiele voastre?
Domnul Poarta: Dupa vreo 2 luni de zile de razboi cu aliens,i-am invins,cu toate ca atunci cand s-a inceput razboiul noi eram pe locul 50 si ei erau in primii 20 undeva,iar apoi au facut fuziune cu IPA si au format IP-AL
Poi,razboaiele au fost cu suisuri

) si coborasuri

)
In =D-B= erau doua tipuri de conducatori :
Unul comunist,lupul cel rau,bau bau sau ce porecle mai sunt...adica eu si cei mai molcomi gen Camicadze si Nokki
Razboiul cu IP-AL,trib de 3 ori mai mare decat noi,a durat vreo 4-5 luni de zile si ei aveau un mic avantaj de vreo 15 sate
Apoi ei au facut fuziune cu TFO si au format FLAME si noi am facut fuziunea cu DIABLO
Gabyy89: Tocmai aici vroiam sa ajung, la tribul DIABLO. Un trib foarte puternic si bine organizat. Cum ti-ai lasat tu amprenta asupra lui?
Ce jucatori ai intalnit acolo?
Domnul Poarta: Sincer eu in DIABLO am stat foarte putin,vreo 2 luni de zile,timp in care nu am fost prea activ din cauza vietei personale,plus ca nu simteam ca ma potrivesc,ei gandeau intr-un fel eu gandeam in altfel.Asa ca am plecat din nou in =D-B= ca sa ma ocup de academie
Am intalnit jucatori de mare caracter,gen profucv,luptatorul veteran,TAMINA,Cocosaride si altii,e o lista lunga oricum.
Pe luptatorul veteran il cunosteam inca de pe lumea 5 de altfel
Gabyy89: Totusi diferenta dintre mentalitatile voastre nu v-a impiedicat in nici un fel, sa nu uitam ca DIABLO esti liderul incontestabil al acestei lumi in momentul de fata.
Domnul Poarta: Din cauza mentalitatilor noastre diferite s-a ajuns la desfiintarea academiei =D-B=,care dupa parerea mea devenise o forta mare pe aceasta lume.
Dar in DIABLO s-a mizat pe buna credinta fiecarui jucator,unitatea membrilor care erau activi si pe faptul ca cei inactivi mai intrau si ei din cand in cand sa trimita niste atacuri sau niste sprijin
In timp ce in =D-B= era cu totul diferit,in =D-B= toti jucatorii care nu atacau si nu sprijineau cand li se cerea,sau nu ofereau motive plauzibile pentru faptul ca nu ataca sau nu trimit sprijin,erau inobilati
De asta,dupa parerea mea am ajuns si la un record pe acest joc,ca in aproape 2 luni de zile au fost inobilati intern in jur de 120-130 de jucatori, iar =D-B= a devenit academia DIABLO
Gabyy89: Lasand asta la o parte, si analizand putin istoria recenta a lumii 7, care crezi ca au fost momentele care au marcat aceasta lume? Care au fost triburile care s-au evidentiat , si mai ales, ce jucatori ti-au ramas in amintire de pe aceasta lume?
Domnul Poarta: Jucatori de la dusmani care mi-au ramas intipariti in minte presupun?
Gabyy89: Si de la dusmani, si de la aliati, in general jucatori cu care ai avut contact direct pe harta, sau indirect, prin alte mijloace.
Domnul Poarta: Pe lumea 7,toti aliatii care i-am avut ne-au tradat,exceptie de la regula facand DIABLO
Jucatori care mi-au ramas intipariti in minte sunt jucatori de genul Guatemaleza,coditze,zalast flori,rik 600,capricorn,opteron,open mind si lista poate continua
Insa jucatori care au ramas intipariti in mintea mea pentru interactiunile care le-am avut sunt de departe guatemaleza,rik 600 si zalast flori, exceptie fac colegii.
Gabyy89: Iar in privinta triburilor? Care crezi ca au avut un cuvant de spus pe aceasta lume? Si ce parere ai despre fiecare in parte?
Domnul Poarta: Triburile care le cunosc cat de cat si cu care am interactionat mai mult ar fi VIKING,Heaven,IP-AL pana au facut fuziune cu TFO,TSL si ar mai fi insa nu ii cunosc atat de bine,deci nu imi pot da cu parerea
H.K. in continuare nu il consider un trib,avand in vedere ca din cauza ca s-au lasat 5-6 jucatori de la ei,tribul s-a dus de rapa, deci ala nu era trib,era adunatura.
Gabyy89: Te rog frumos, ca sa nu-ti arunc cu berea in fata, retrage-ti cuvintele

Nu uita ca eu am fost printre primii din H.K. care au renuntat
Domnul Poarta: Sincer te compatimesc.Trib mai degeaba decat ala nu ai gasit?Mai bine ramaneai in Fotr,aveam o parere mai buna despre tine

)
Si nu arunca berea ca e scumpa

Eugenia,mai adu naibii niste bere ca s-a gatit aici!!!
Ba o sa iti fac intr-o zi cunostinta cu sora lu Eugenia.Ce buna e,Napolitana se intituleaza.
Gabyy89: Sincer sa fiu la prima vedere DIABLO pare un trib puternic , dar eram aseara la o barfa cu un prieten si mi-a spus , citez : "acum n-o zic de fata cu baietii din DIABLO ca se supara dar, nu cred ca se pot lauda mai mult de 10% din ei ca-s jucatori buni". Ce parerea ai despre asta ? Cum comentezi tu, avand in vedere ca aceasta afirmatie vine de la un membru DIABLO?
Domnul Poarta: Scz,chemarea naturii,berea e de vina
Deci sa revenim
Nu pot sa spun daca e adevarat sau nu ce zice baitanul ala.
Insa acesti jucatori din DIABLO,jucatori buni sau slabi,au invins aproape triburile de pe harta
Si sa nu mai aud ca am avut noroc pentru ca nu este adevarat,nu cred ca a mai existat trib pe lumea 7 care sa stranga la un singur atac organizat 40.000 de sate de atac
Deci baitanul ala abereaza,parerea mea
Gabyy89: Din simplul motiv ca au avut mai multa vointa si au rezistat sa joace pana la sfarsit. Sa nu uitam ca pe jocul asta, timpul e cea mai puternica arma. 40.000 de atacuri poate sa dea oricine daca ai jucatori activi. Asta e cheia succesului. Corecteaza-ma tu daca ma insel.
El se referea la calitate nu la cantitate
Domnul Poarta: Poi da,jocul asta se bazeaza intai si intai pe activitate,apoi daca esti bun sau nu.
Gaby,nu te mai lua dupa berbeci ca ala,jocul asta e un joc de echipa,nu se joaca individual,se numeste Triburile,nu jucatorii.Este adevarat ca nu toti sunt asa de luminati la minte,insa jocul consta in altceva,nu in individualism
Un trib cu jucatori activi si care asculta de liderii lor este un trib bun,un trib cu jucatori inactivi si individualisti este un trib slab.Parerea mea.
Gabyy89: Perfect de acord. Sa-ti mai pun o mica intrebare : Cum ti se parea lumea 7 acum 8-9 luni de zile, si cum ti se pare in prezent?
Domnul Poarta: Acum 8-9 luni de zile lumea 7 era la apogeul ei,era o lume super dar super activa,cu jocuri diplomatice,tradari,razboaie etc
Acum este o lume monotona,o lume in care puterea tribului DIABLO si-a pus amprenta si o lume care cat de curand se va inchide.
Gabyy89: Esti de acord ca a fost una din cele mai frumoase lumi de pe server?
Domnul Poarta: Dupa parerea mea,lumea asta a fost cea mai frumoasa lume de pe serverul romanesc pentru ca s-au strans in ea jucatori foarte buni,lideri foarte buni si s-a jucat.Au fost foarte multe razboaie,spre deosebire de alte lumi in care predomina fuziunile si in care se ajunge foarte repede la monotonie.
Gabyy89: Cum vezi tu finalul acestei lumi? Ai de gand sa joci pana la capat ?
Domnul Poarta: Finalul perfect pentru mine e ca tribul DIABLO sa incheie lumea asta.Nu voi juca pana la capat,de altfel nu mai joc,contul meu este pe sitter si sunt sanse foarte mici ca eu sa mai intru pe el.
Gabyy89: Sa inteleg ca plictiseala de pe harta si-a pus amprenata si asupra ta, sau nu te mai lasa Eugenia nici sa respiri?
Domnul Poarta: Si-a pus amprenta si plictiseala pot spune
Insa motivul principal este ca sunt anumite persoane acolo pe care nu le suport deloc,si decat sa intru si sa ma enervez aiurea,mai bine renunt acum.Consider ca atat timp cat am jucat am folosit cat de cat acestui trib si ca am adus un plus,insa asta ramane sa decida altii si nu eu.
Gabyy89: Bine domnule Poarta , iti multumesc pentru timpul acordat

Ziceai ceva de Napolitana , ia cheam-o sa o vad, si spune-i Eugeniei sa mai aduca niste bere ca mi s-a uscat microfonul de la atata vorbit
Domnul Poarta: Napolitana o poti vedea daca mai vii si maine.Si gata cu berea ca faci paguba la casa omului,mai du-te acasa ca m-ai inebunit
Gabyy89: Ce chitros, stiam eu ca asa sunt astia din DIABLO
Domnul Poarta: Soarta si destinul,hai pa pana nu il pun pe catelul meu Tzomping pe tine.
Gabyy89: Am pisica Tzondes in masina... si e foarte rea

Ciao !
Domnul Poarta: Baftos dello dello.